اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا تولید pcb در ایران توجیه اقتصادی دارد؟

نوشته اصلی توسط rezarezaee نمایش پست ها
    سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    اتفاقا برای من هم سوال شد که چرا وقتی جهان الکترونیک خودش هست، دیگه کار واردات و فروش ماشین الات و مواد اولیه رو هم انجام میده پس؟ همه سفارشات رو خودش بگیره و تولید کنه دیگه!
    دلیلش این هست هیچ کس با قاطعیت نمیتونه در این سطح و در وضعیت فعلی بازار ریسک سرمایه گذاری خرید این تشکیلات رو بکنه ... و هیچ کس نمیتونه به این سادگی ها رقابت کنه ... تشکیلات مولتی لایر اینقدر گرون هست که کسی نخره تشکیلات و دستگاه های دیگه هم.... تجهیزات به شدت گرون قیمت هست تمام آلمانی .... سفارش که میگین فقط خودش بگیره برد هایی که تو بسیاری از خودرو ها هست اینجا زده میشه که اسم نمیبرم... حجم زیادی از برد های لوازم خانگی داخلی و .... دیگه بیشتر این فکر نکنم نیازی باشه

ولی فروش مواد مصرفی فکر خیلی خوبیه
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901 نمایش پست ها
      دلیلش این هست هیچ کس با قاطعیت نمیتونه در این سطح و در وضعیت فعلی بازار ریسک سرمایه گذاری خرید این تشکیلات رو بکنه ... و هیچ کس نمیتونه به این سادگی ها رقابت کنه ... تشکیلات مولتی لایر اینقدر گرون هست که کسی نخره تشکیلات و دستگاه های دیگه هم.... تجهیزات به شدت گرون قیمت هست تمام آلمانی .... سفارش که میگین فقط خودش بگیره برد هایی که تو بسیاری از خودرو ها هست اینجا زده میشه که اسم نمیبرم... حجم زیادی از برد های لوازم خانگی داخلی و .... دیگه بیشتر این فکر نکنم نیازی باشه

ولی فروش مواد مصرفی فکر خیلی خوبیه
      شما میگید هیچکس وارد سرمایه گذاری نشه و کار رو بسپاریم به شرکت شما. ولی شرکت خودتون توی کار واردات و فروش ماشین الات خط تولید هم هست! این برام عجیب بود که به نظر میرسه حرفتون با کار شرکتتون تناقض داره.

دیدگاه

با عرض سلام خدمت تمام اساتید و دوستان باید خدمت شما یه شرکتی رو معرفی کنم که خیلی از کسانی که تو زمینه الکترونیک به صورت حرفه ای فعالیت دارن اسم شرکت نوگام مدار رو شنیده*اند و شاید هم با این شرکت کار کرده باشن این شرکت یکی از بزرگترین تولید کنندگان pcb چند لایه در ایران بود که در زمینی به مساحت 5000 متر که 2000 متر سالن تولید در دو طبقه در جاده دماوند فعالیت داشت که عمده تولیدات این شرکت مربوط به صایران و صنایع نظامی بود که با تجهیزات مدرن و به روزی که داشت حتی صادرات در منطقه هم داشت ولی به دلیل عدم حمایت از تولید داخلی در سال 94 مجبور به تعطیل کردن مجموعه و به مزایده گذاشتن تمام ماشین آلات شد وقتی من به این شرکت رفتم و تجهیزات که برای فروش گذاشته بودن رو دیدم واقعا از اینکه این شرکت تعطیل میشد ناراحت شدم و مدت ها با خودم فکر میکردم که چرا باید این اتفاق بیوفته
        حالا دوستانی که میگن دولت باید حمایت کنه آیا خود ما از تولید داخلی حمایت میکنیم که دولت هم بخواد حمایت کنه وقتی دلال بازی شده در آمد بخش عمده ای از جامعه قطعا جایی برای تولید نمیمونه وقتی دلالها با دادن رشوه تجهیزات بی کیفیت چینی رو وارد و با قیمت پایین تو بازار عرضه میکنن و من خریدار هم به عنوان جنس درجه یک چینی تهیه میکنم واقعا جایی برای رقابت نمیمونه

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed3015 نمایش پست ها
          با عرض سلام خدمت تمام اساتید و دوستان باید خدمت شما یه شرکتی رو معرفی کنم که خیلی از کسانی که تو زمینه الکترونیک به صورت حرفه ای فعالیت دارن اسم شرکت نوگام مدار رو شنیده*اند و شاید هم با این شرکت کار کرده باشن این شرکت یکی از بزرگترین تولید کنندگان pcb چند لایه در ایران بود که در زمینی به مساحت 5000 متر که 2000 متر سالن تولید در دو طبقه در جاده دماوند فعالیت داشت که عمده تولیدات این شرکت مربوط به صایران و صنایع نظامی بود که با تجهیزات مدرن و به روزی که داشت حتی صادرات در منطقه هم داشت ولی به دلیل عدم حمایت از تولید داخلی در سال 94 مجبور به تعطیل کردن مجموعه و به مزایده گذاشتن تمام ماشین آلات شد وقتی من به این شرکت رفتم و تجهیزات که برای فروش گذاشته بودن رو دیدم واقعا از اینکه این شرکت تعطیل میشد ناراحت شدم و مدت ها با خودم فکر میکردم که چرا باید این اتفاق بیوفته
          حالا دوستانی که میگن دولت باید حمایت کنه آیا خود ما از تولید داخلی حمایت میکنیم که دولت هم بخواد حمایت کنه وقتی دلال بازی شده در آمد بخش عمده ای از جامعه قطعا جایی برای تولید نمیمونه وقتی دلالها با دادن رشوه تجهیزات بی کیفیت چینی رو وارد و با قیمت پایین تو بازار عرضه میکنن و من خریدار هم به عنوان جنس درجه یک چینی تهیه میکنم واقعا جایی برای رقابت نمیمونه

با سلام و خوش آمد به شما
          آیا میتونید تخمینی از میزان سرمایه گذاری شده (قیمت ماشین آلات و تجهیزات) بزنید؟
          من چه توی فروم های ایرانی و چه توی فروم های خارجی وقتی سرچ میکنم همه میگن سرمایه گذاری زیاد، ولی کسی رقم خاصی نمیگه. کسی از دوستان میتونه رقمی نزدیک به واقعیت از میزان سرمایه گذاری، در کنار میزان ظرفیت تولیدی بگه؟

دیدگاه

سلام من هم دقیقا نمیتونم بگم چقدر سرمایه لازم داره ولی اون وقت که من از یکی از پرسنل شرکت که در حال باز کردن دستگاهها بودن پرسیدم گفت اگه از هر کدوم از این دستگاهها یک دونه تهیه بشه حدود 7 الی 8 میلیارد هزینه ماشین آلات میشه غیر از هزینه سالن تولید، ولی این شرکت تو لابراتوار فکر کنم 10 تا دستگاه آنگرادیسمان داشت واسه چاپ و ظهور و ژلاتین، قلع و خیلی چیزهای دیگه
            شما هم اگه بخواین این تجهیزات رو راه اندازی کنی به نظر من اگه دست دوم تهیه کنید بهتره چون با هزینه کمتری میتونین سرمایه گذاری کنین

جدیدترین ویرایش توسط saeed3015; ۲۲:۲۷ ۱۳۹۵/۱۱/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezarezaee نمایش پست ها
              شما میگید هیچکس وارد سرمایه گذاری نشه
              من میگم الان با شرایط داغون اقتصادی کار اشتباهیه از طرفی نظر شخصی من به استراتژی فروش کارخونه ربطی نداره ، کارخونه دوست داره مشتری وقتی اومد درش هرچی که میتونه بهش بفروشه 20 سال پیش کسایی که وارد شدن گلشو چیندن

مشکلاتی در این مسیر هست که نمیتونمن توضیح بدم به سادگی این نیست دستگاه بخرید خط تولید بزنید و تمام ... بعد از راه اندازی خط تازه مشکلات اصلی شروع میشه ...
              جدیدترین ویرایش توسط mehran901; ۰۷:۲۶ ۱۳۹۵/۱۱/۱۸.
              اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

نمونه های موفق زیادی در زمینه تولید pcb تو کشور هستند ولی همه در اشل های کاری بسیار بزرگ.
                دیگه الان زمانی نیست که یک بقالی بزرگ باز کنیم و چیپس و آبنبات بفروشیم همه دنبال هایپر مارکت با تنوع جنس بالا و قیمت خوب هستند پس راه اندازی یک خط ساده هم کار مناسبی نیست.
                الان یکی از کارخونه ها برای تولید سوله و خطوط جدید تولیدش بالای ۱۰ میلیارد سرمایه خوابونده که این سوای پول زمین و پدسنل هست.
                باید با اینجور افراد رقابت کرد که بتونید بگید وارد این حرفه شدم وگرنه با ۲۰۰ تومن فقط میتونید نیازهای نمونه کارها یا تولید کننده های خورد را تامین کنید که به دردسرش نمی ارزه
                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X