اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وضع بازارکار شما در سال 96 چگونه است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : وضع بازارکار شما در سال 96 چگونه است؟

بازار مصالح ساختمانی که توی این دو هفته خیلی ریخته به هم. میلگرد 25 درصد گرون شده قیمت ماسه خیلی رفته بالا. اصلا معلوم نیست چه کسایی پشت پرده دارن بازارو به هم میریزن با اینکه بازار مسکن توی چند سال اخیر خوابیده ولی از اول امسال یه مقدار شرایط بهتر شده بود که با این وضعیت چند روز اخیر همه سازندگان تصمیم گرفتن کسی دیگه میلگرد نخره تا قیمتش بیاد پایین.من فکر میکنم با این آشفته بازاری که توی مملکت حاکمه دیگه براحتی نمیشه پول درآورد.فکر میکنم 15 سال پیش میرفتیم سوپر مارکت میزدیم خیلی بهتر از درس و دانشگاه و شغل مهندسی بود.

دیدگاه

منظور از بازار کار اینجا زمینه برق و الکترونیک معمولا هستش ولی تجربه یکساله اخیرم رو میگم :
      با یکی از نزدیکان شرکتی رو در زمینه فراورده های بسته بندی شده مرغ تاسیس کردیم،محصولاتی مثل سیخ جوجه کباب زعفرانی بسته بندی شده...ساختمان و سایت مختص به این کار با سردخونه و هرچی که برای تولید انبوه این محصولات لازم بود فراهم کردیم،بازاریابی رو هم انجام دادیم و با چند تالار و اشپزخونه قرارداد بستیم( مشتری ثابت) و در شهرای نزدیک هم محصول رو بفروش رسوندیم،ولی با هزینه ای که ما بند این کار کردیم اون سود مورد نظر رو برای ما نداشت و بعد از یکسال کار(از صفر تا بازاریابی) که برای این کار گزاشتیم کارخونه رو فروختیم و البته سود خوبی هم توی این فروش داشتیم،خریدار هم کسی بود که خودش مرغداری داشت!
      جدیدترین ویرایش توسط musefian; ۰۳:۳۷ ۱۳۹۶/۰۵/۰۱.
      قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

خب من هم در مورد بازار کار بخش تولید بردهای آموزشی توضیح بدم
        تقریبا هم میشه گفت خوب هست و هم میشه گفت بد هست.
        از یکسمت دانشگاه ها واقعا به خرید تجهیزات و بردهای جدید دارن اقدام میکنن و مثل قبل نیست که فقط پیگیر AVR باشند و از یک سمت سرعت تولید و ارتقا بردهای خارجی اونقدر شده که دیگه عملا نمیشه پا به پا تولید کرد در داخل و بیشتر مجبوریم بردهای خارجی بهشون بدیم و تولید داخلمون محدودتر شده.
        در هر صورت برآیند اینکار چون مشکل از طرف خودمون هست و ناتوانی از روی کمبود سرمایه گذاری و عقب بودن بخش طراحی خودمون هست قابل قبوله و من وضع رو بهتر از قبل میبینم و مشکل خاصی سرراه تولید ما نیست مگر طنبلی خودمون !
        I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X