اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک دانشجوی ارشد الکترونیک در تهران از چه راهی میتواند در آمد داشته باشد ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک دانشجوی ارشد الکترونیک در تهران از چه راهی میتواند در آمد داشته باشد ؟

نوشته اصلی توسط ABISH نمایش پست ها
    سلام
    من الان دانشجوی ترم یک ارشد رشته ی دیجیتال هستم ،میخواستم راهنمایی کنید که با چه کار هایی من میتونم هزینه های دانشگاهم را پوشش بدم ؟
    میخواستم لطف کنید و راهنمایی کنید که با این توانایی ها کجا میتونم کار دانشجویی(نیمه وقت) پیدا کنم ؟
    با تشکر
    توانایی ها :
    طراحی pcb
    avr -bascom
    zynq platform
    vhdl
    fpga-spartan series
    مسلط به دروس الکترونیک1و2 - دیجیتال- مدار1و2 -سیگنال و سیستم (در حد توانایی تدریس برای کنکور)
    شما کار با fpga و چطوری یادگرفتی برای اینکه تازه کارا fpga یادبگیرن باید چکار کنن یادگیری زبان vhdl کفایت می کنه؟

دیدگاه

پاسخ : یک دانشجوی ارشد الکترونیک در تهران از چه راهی میتواند در آمد داشته باشد ؟

نوشته اصلی توسط mohsen74 نمایش پست ها
      شما کار با fpga و چطوری یادگرفتی برای اینکه تازه کارا fpga یادبگیرن باید چکار کنن یادگیری زبان vhdl کفایت می کنه؟
      استارتش که از دانشگاه خورد و در نهایت برای پروژه با zynq. و spartan کار کردم و....
      Vhdl فقط یه زبان توصیف سخت افزاره به نظر من نباید به چشم زبان برنامه نویسی به hdl نگاه کنید، همونجوری که دیجیتال رو یاد میگیرید شکل گیت هارو توصیفشم باید بفهمید تا بعدا بتونید از پایه طراحی کنید علاوه بر این هر کدی که سنتز بشه قرار نیست کار کنه، یعنی به نظرم باید یه سخت افزار حتی ارزون و کوچک کنارش باشه تا عملی ببینید، هم اشتیاق ایجاد میشه برای یادگیری هم یادگیری درست تره
      این نظر من بود البته
      باز اینجا اساتید خیلی خیلی بزرگ و خوبی هست که میتونن راهنماییتون کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ABISH نمایش پست ها
        استارتش که از دانشگاه خورد و در نهایت برای پروژه با zynq. و spartan کار کردم و....
        Vhdl فقط یه زبان توصیف سخت افزاره به نظر من نباید به چشم زبان برنامه نویسی به hdl نگاه کنید، همونجوری که دیجیتال رو یاد میگیرید شکل گیت هارو توصیفشم باید بفهمید تا بعدا بتونید از پایه طراحی کنید علاوه بر این هر کدی که سنتز بشه قرار نیست کار کنه، یعنی به نظرم باید یه سخت افزار حتی ارزون و کوچک کنارش باشه تا عملی ببینید، هم اشتیاق ایجاد میشه برای یادگیری هم یادگیری درست تره
        این نظر من بود البته
        باز اینجا اساتید خیلی خیلی بزرگ و خوبی هست که میتونن راهنماییتون کنن
        سپاس از پاسخ شما ولی کاش منابعی و هم معرفی می کردید تا ما هم مثل شما استارت بزنیم تو این شاخه

دیدگاه

باسلام:
          در کشوری که، درآمد یک دعا نویس!!! از برنامه نویس بیش تر است ، مشکل قشر تحصیل کرده جوانان ایران را باید چه نهادی حل کند.؟؟؟ جمعیت مهندسان ایران از نظر تعداد رتبه دوم جهان و آمریکا در رتبه سوم و روسیه در مقام اول.
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen74 نمایش پست ها
            سپاس از پاسخ شما ولی کاش منابعی و هم معرفی می کردید تا ما هم مثل شما استارت بزنیم تو این شاخه
            اگر هیچ اطلاعاتی ندارید برای شروع آموطش جامع fpga و زبان vhdl فرزانه عرب پور یا آموزش زبان توصیف سخت*افزار VHDL به همراه آموزش FPGA و نرم*افزار ISE
            نویسنده:جنید شیانی*فر برای شروع بعد از اینم با مطالب xilinx خودتون پیش میرید

دیدگاه

سلام دوستان
              من برای جا رزومه فرستادم . منتها هنوز جوابی ندادن .
              میخواستم لطف کنید و چند مورد دیگه هم معرفی کنید .
              ممنون

دیدگاه

پسغامها رو خوندم ، متاسفانه تنها راهی که شب وقتی برمیگردی خونه تو جیبت کمی پول پیدا میشه همون اسنپه، اگه ماشین نداری الو پیک هم هست. اونهم تو این وضع مملکت که حتا اگه کار باشه پول نیست!
                برای کار تو رشته خودت با حقوق خیلی پایین و بعضا بدون چشم داشت حقوق باید استارت بزنی (چونکه تقریبا دانشگاههای ما هیچی به دانشجوهامون یاد نمیدن که بدردشون بخوره مگر اینکه خودتون اکتیو بوده باشین).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan نمایش پست ها
                  برای کار تو رشته خودت با حقوق خیلی پایین و بعضا بدون چشم داشت حقوق باید استارت بزنی (چونکه تقریبا دانشگاههای ما هیچی به دانشجوهامون یاد نمیدن که بدردشون بخوره مگر اینکه خودتون اکتیو بوده باشین).
                  موافقم .... بجز چند دانشگاه خوب بقیه (بالای 90% دانشگاه ها ) فاجعه هستند.
                  تو همین دانشگاه های خوب هم باید کاملا هدفمند کار کنید تا شااااید به جایی برسید.
                  البته من دید مثبتی دارم به تولید که قبلا هم بارها گفتم ولی برای رشد واقعا باید تلاش کرد . دیگه کسی با کسی تعارف نداره دو تا پروژه گرفتن اسمش کار نیست اسمش میتونه تجربه باشه نه بیشتر
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام به دوستان من نمی خواستم در این تاپیک مطلبی رو بیان کنم ولی با توجه به جوی که وجود داره لازم دیدم چند تا نکته بگم اینکه شرایط کشور در حال حاضر شرایط پایدار و خیلی خوبی نیست درسته. ولی مشکل اساسی خود خیلی به اصطلاح مهندسین هستند. اینکه فکر کنیم صرفا به چندین واحد گذراندن در دانشگاه در مقطع کارشناسی و ارشد و دکترا برای ما شغل و درآمد ایجاد میشه فکر اشتباهی است. مجموعه که داریم فعالیت می کنیم در 6 ماهه جاری دنبال نیرو برای کارها می گردیم و شاید تعداد مصاحبه ها سه رقمی شده، تعدادی نیرو مختخصص خوب داریم ولی باز دنبال نیرو هستیم. به جرات میگم توی این کشور کار زیاد هست ولی نیرو متخصص در جایگاه درست کم، ضعف مدیریت هم زیاده. اینکه فکر کنیم 4 تا پروژه با میکروکنترولر AVR و STM32 و.. با ابزارهایی مثل CubeMX و چندتا دستور توی رزبری در لینوکس کار کردیم میشیم مهندس، سخت در اشتباهیم، اینها برای مقدمات لازمه ولی کافی نیست. دانش درست و عمقی از مطالب و بررسی دیتاشیت و منابع درست خیلی مهمه وگرنه فرقی نداره با این میکرو کار می کنی یا با اون پروسسور. تو مجموعه ما از بچه های کارشناسی گرفته هستن تا دکترا و اغلب هم از سه دانشگاه برتر ایران. به جرات میگم کسی که چیزی بلده و درست کار کرده سرش خیلی شلوغه و تقاضای کار از چندین جا داره و چند جا همزمان کار میکنه. مجموعه ما حقوق بسیار مناسبی هم به افراد بابت همکاری تمام وقت و پاره وقت میده اما کو نیروی متخصص! منظورم اینه که مشکل حقوق نیست مشکل فهم ما از مهارت ها و دانش های خودمونه. خلاصه اینکه به جای اینکه تنها عامل بیرونی رو مقصر بدونیم، یکم هم به عوامل درونی بیاندیشیم. به جرات میگم کسی که علاقمند هست و تلاش میکنه در آخر موفق میشه. (حالا توی این کشور هم به فرض محال نشد!!! در جای دیگه، جایگاه شغلی برای آدم متخصص وجود دارد)
                    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohpooria نمایش پست ها
                      سلام به دوستان من نمی خواستم در این تاپیک مطلبی رو بیان کنم ولی با توجه به جوی که وجود داره لازم دیدم چند تا نکته بگم اینکه شرایط کشور در حال حاضر شرایط پایدار و خیلی خوبی نیست درسته. ولی مشکل اساسی خود خیلی به اصطلاح مهندسین هستند. اینکه فکر کنیم صرفا به چندین واحد گذراندن در دانشگاه در مقطع کارشناسی و ارشد و دکترا برای ما شغل و درآمد ایجاد میشه فکر اشتباهی است. مجموعه که داریم فعالیت می کنیم در 6 ماهه جاری دنبال نیرو برای کارها می گردیم و شاید تعداد مصاحبه ها سه رقمی شده، تعدادی نیرو مختخصص خوب داریم ولی باز دنبال نیرو هستیم. به جرات میگم توی این کشور کار زیاد هست ولی نیرو متخصص در جایگاه درست کم، ضعف مدیریت هم زیاده. اینکه فکر کنیم 4 تا پروژه با میکروکنترولر AVR و STM32 و.. با ابزارهایی مثل CubeMX و چندتا دستور توی رزبری در لینوکس کار کردیم میشیم مهندس، سخت در اشتباهیم، اینها برای مقدمات لازمه ولی کافی نیست. دانش درست و عمقی از مطالب و بررسی دیتاشیت و منابع درست خیلی مهمه وگرنه فرقی نداره با این میکرو کار می کنی یا با اون پروسسور. تو مجموعه ما از بچه های کارشناسی گرفته هستن تا دکترا و اغلب هم از سه دانشگاه برتر ایران. به جرات میگم کسی که چیزی بلده و درست کار کرده سرش خیلی شلوغه و تقاضای کار از چندین جا داره و چند جا همزمان کار میکنه. مجموعه ما حقوق بسیار مناسبی هم به افراد بابت همکاری تمام وقت و پاره وقت میده اما کو نیروی متخصص! منظورم اینه که مشکل حقوق نیست مشکل فهم ما از مهارت ها و دانش های خودمونه. خلاصه اینکه به جای اینکه تنها عامل بیرونی رو مقصر بدونیم، یکم هم به عوامل درونی بیاندیشیم. به جرات میگم کسی که علاقمند هست و تلاش میکنه در آخر موفق میشه. (حالا توی این کشور هم به فرض محال نشد!!! در جای دیگه، جایگاه شغلی برای آدم متخصص وجود دارد)
                      سلام
                      حرف شما رو کامل قبول دارم که اگر متخصص باشید سرتون شلوغه. اما یه سوال. شما در مجموعه اتون به بهترین مهندستون ماهانه چقدر میدید؟؟ و البته با چقدر تجربه کاری.
                      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohpooria نمایش پست ها
                        سلام به دوستان من نمی خواستم .....
                        جسارتا با توصیفی که شما از نیروی مورد نظرتون کردید اگه تو خاورمیانه پیدا بشه در وضعیت فعلی اگه حاضربه کار برای شرکت بشه زیر 7 8 تومن دستمزد نمیگیره!

رییس ما هم چند وقت پیش دنبال یکی می گشت، هم طراحی کنه، هم PCB بزنه، هم برنامه بنویسه،هم مونتاژ کنه، هم قطعه از بازار تهیه کنه، هم آشپزی کنه، هم نظافت کنه هم .... منتها این بزرگوار زیاد با مقوله تخصص آشنا نبود... خیلی هم تاکید زیادی روی متخصص بودن داشتن
                        جدیدترین ویرایش توسط pencil; ۰۰:۴۷ ۱۳۹۷/۰۷/۲۱.
                        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X