با سلا م.
چند وقت پیش یه تاپیک زدم به اسم :
وضعیت شغل طراح و مهندس الکترونیک در سال 97
دوستان محبت کردن اونجا نظراتشون رو گفتن.البته بگذریم که تقریبا هیچکس آینده رو روشن نمیدید . در بین این پستها جناب بلورچیان در پست 14مطلبی رو فرمودن که من اون رو اینجا نقل قول کردم :
از بین مطلب ایشان اون قسمتی که بولد شده نظرم رو جلب کرد. و این تاپیک رو اختصاصا برای بحث در مورد همین مطلب ایجاد کردم و امیدوارم ایشون شرکت کنن و نظراتشون رو با ما به اشتراک بزارن. تا از بین این تبادل نظرات بالاخره بفهمیم چه نوع طرز تفکری روی کارمون انتخابمون و فروشمون و زندگیمون تاثیر مثبت داره.
چند وقت پیش یه تاپیک زدم به اسم :
وضعیت شغل طراح و مهندس الکترونیک در سال 97
دوستان محبت کردن اونجا نظراتشون رو گفتن.البته بگذریم که تقریبا هیچکس آینده رو روشن نمیدید . در بین این پستها جناب بلورچیان در پست 14مطلبی رو فرمودن که من اون رو اینجا نقل قول کردم :
سلام
ایراد کار دقیقا همینه ......دقیقاااااااااااااااااا همینی که گفتی !
یکی بیاد بگه چی فروشش الان خوبه ؟ هر کس که این سوال رو میپرسه یعنی یک ذهن خالی داره و کسی که به این سوال جواب میده یعنی به حرف خودش باور نداره ! اگر میدونست چی فروش داره و سود داره مطمئن باش خودش انجام میداد و وسود میکرد !
اگر مشورت و راهنمایی از من میخواین یک نکته مهم رو میگم .... نوع فکر تولید کنندگان مشکل داره و از همین روی روی کارشون روی انتخابشون روی فروششون و روی زندگیشون تاثیر میذاره.یک تاپیک جدا بزنیم قطعا توش توضیحاتی خواهم داد.
من خودم احتمالا به زودی یک تولیدی جدید بزنم
ایراد کار دقیقا همینه ......دقیقاااااااااااااااااا همینی که گفتی !
یکی بیاد بگه چی فروشش الان خوبه ؟ هر کس که این سوال رو میپرسه یعنی یک ذهن خالی داره و کسی که به این سوال جواب میده یعنی به حرف خودش باور نداره ! اگر میدونست چی فروش داره و سود داره مطمئن باش خودش انجام میداد و وسود میکرد !
اگر مشورت و راهنمایی از من میخواین یک نکته مهم رو میگم .... نوع فکر تولید کنندگان مشکل داره و از همین روی روی کارشون روی انتخابشون روی فروششون و روی زندگیشون تاثیر میذاره.یک تاپیک جدا بزنیم قطعا توش توضیحاتی خواهم داد.
من خودم احتمالا به زودی یک تولیدی جدید بزنم