اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی بهتر ارزانتر و راحتر ( IGBT , BJT یا ماسفت ) در درایور ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی بهتر ارزانتر و راحتر ( IGBT , BJT یا ماسفت ) در درایور ها

با سلام
    در مورد ساخت تجهزاتی که ادوات قدرت آنها را باید از ترانزیستور استفاده کرد .
    از دوستانی که از این ادوات در مدل ها و کارهای مختلف و توان های زیاد استفاده کرده اند تقاضای یاری داریم .

من خودم در یک درایور تک به سه فاز 1.6KW از فت استفاده کرده ام ولی دو تا مشکل بزرگ داشتم یکی ایزوله کردن مدارات قدرت از کنترل ( که این مشکل را با استفاده از کوپلر LT817 حل شد ) دوم فرکانس پایه بود که بعلت استفاده از کوپلر به 4KHz محدود شد .

برای راه اندازی ترانزیستور ها با ترانس که می تونه هر دو مشکل بالا را حل کنه ویا استفاده از آی سی های درایور ایزوله موجود در بازار اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم .

پاسخ : راه اندازی بهتر ارزانتر و راحتر ( IGBT , BJT یا ماسفت ) در درایور ها

همه میان فقط نگاه میکنند . بابا یه نظری تحرکی کمکی چیزی . . . . :bye

من دارم یک منبع سوئیچینگ می سازم برای ایزوله کردن و ساپورت فرکانس 20 کیلو هرتز اومدم از ترانس برای کوپل و ترانزیستور ماسفت IRF740 و چند تا مقاومت استفاده کردم مدار که فعلا خوب کار میکنه قیمت تموم شده هم بد نیست . ولی باید برای هر ماسفت یک ترانس کوپلر استفاده کرد که هم جا گیره و هم هزینه بر ، ولی خیلی راحته . فت درایو هم بود که استفاده کنم ولی ایزوله نبود ( یعنی پیدا نکردم ) .
    اگه کسی مدل دیگه ای کار کرده بگه . به خدا ثواب داره . :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeydkazemi
      همه میان فقط نگاه میکنند . بابا یه نظری تحرکی کمکی چیزی . . . . :bye

من دارم یک منبع سوئیچینگ می سازم برای ایزوله کردن و ساپورت فرکانس 20 کیلو هرتز اومدم از ترانس برای کوپل و ترانزیستور ماسفت IRF740 و چند تا مقاومت استفاده کردم مدار که فعلا خوب کار میکنه قیمت تموم شده هم بد نیست . ولی باید برای هر ماسفت یک ترانس کوپلر استفاده کرد که هم جا گیره و هم هزینه بر ، ولی خیلی راحته . فت درایو هم بود که استفاده کنم ولی ایزوله نبود ( یعنی پیدا نکردم ) .
      اگه کسی مدل دیگه ای کار کرده بگه . به خدا ثواب داره . :applause:
      سلام
      اگه مدارت سیکرت نیست بزار ببینیم ثواب داره :mrgreen:

دیدگاه

سلام
        توپولوژی مدارت چیه ؟
        من خودم ترانس پالس را ترجیح میدم با اینکه جاگیره ؟
        درایور ایزوله هم هست البته واسه igbt فکر کنم واسه ماسفتم جواب بده (از لحاظ فرکانس چون igbt ها را توی فرکانسهای پایین تر از ماسفت استفاده می کنند )
        hcpl306
        جوان الکترونیک داره می ده 3500 تومان

دیدگاه

درایور های ایزوله ی خوبی تو بازار هست

مثل :
          TLP250
          TLP350
          TLP251
          TLP351
          ,...

اما در همه ی اینها یک تغذیه ی اضافه برای طرف دوم اپتو لازمه که ممکنه حجم مدارات رو از ترانس پالس ها بیشتر کنه.
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

باسلام.دوست عزیز سوال شما نکات ابهام زیادی داشت.اگر مشکل شما با شماره آیسی درایور حل میشه آیسیIXBD4410 or IXBD4411.
            که کاملا هوشمند عمل میکنه وتمامی پروتکشن های مورد نیاز برای اون در نظر گرفته شده.توی جمهوری مهران الکترونیک صنعتی داره.
            قیمتش هم 30000 تومان.محصول www.IXYS.com .اگر برای درایو موتور سه فاز نیاز دارید ایسی IR2132 or IR2133مختص این کاره.
            جوان هم داره.قیمتش هم 6000 الی 10000 تومان. محصول www.IRF.com .
            موفق باشید.

من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X