دوستان میشه ساخت خیلی هم راحته . با یک سلف تورییدی یک ماسفت مثل 3205 که از سرش هم زیاده و PWMکنترلر... در واقع توپولوژی فوروارد . یک Step Down Convereter یا Buck .
دوستان میشه ساخت خیلی هم راحته . با یک سلف تورییدی یک ماسفت مثل 3205 که از سرش هم زیاده و PWMکنترلر... در واقع توپولوژی فوروارد . یک Step Down Convereter یا Buck .
دوستان دعوا نکنند لطفا
ببینید من اصلا بیخیال بدون ترانس شدم
ولی چون راجه به ترانس اطلاعاتم کمه راحت نمیتونم برم طرفش.
ولی یه شماتیک بهم بدین ممنون میشم.
منبع تغذیه 24 ولت فیکس و 3 آمپر ( با ترانس بی ترانس فرق نمیکنه) فقط اگه با ترانس دادین بهم بگین ترانسش چیه دیتیلش تا بخرم.
دوستان دعوا نکنند لطفا
ببینید من اصلا بیخیال بدون ترانس شدم
ولی چون راجه به ترانس اطلاعاتم کمه راحت نمیتونم برم طرفش.
ولی یه شماتیک بهم بدین ممنون میشم.
منبع تغذیه 24 ولت فیکس و 3 آمپر ( با ترانس بی ترانس فرق نمیکنه) فقط اگه با ترانس دادین بهم بگین ترانسش چیه دیتیلش تا بخرم.
این جا کسی دعوا نمی کنه فقط بحث علمیه و کاملا طبیعیه
این فقط تایید باشه که خیلی بده
نوشته اصلی توسط arvinfx
سوایچینگ هم ترانس داره چرا میخاین ترانس نداشته باشه؟
در ضمن همه زور طراحی سوئیچینگ به خاطر حذف ترانس و مشکللات اونه دوست گرامی
این جا کسی دعوا نمی کنه فقط بحث علمیه و کاملا طبیعیه
این فقط تایید باشه که خیلی بده
نوشته اصلی توسط arvinfx
سوایچینگ هم ترانس داره چرا میخاین ترانس نداشته باشه؟
در ضمن همه زور طراحی سوئیچینگ به خاطر حذف ترانس و مشکللات اونه دوست گرامی
آره منم دعواندارم فقط نظرمو میگم
دوست عزیز من نمیدونم شما چطوری بدون ترانس میخای مدار سوئیچینگ بسازی میشه به مام یاد بدین! آخه همه مداراتی که من دیدم مخصوصا" ّStep-Down ها از سیستم FlyBack استفاده میکنن که همون ترانس خودمونه :rolleyes: البته اگه نخاین اوزولاسون را نجام بدین خوب میشه از یه سلف خالی هم استفاده کرد ولی اونم تا اونجایی که من میدونم به سیمپیچه با هسته و مقدارشم حدود 50 تا 350 میکروهانریه که خیلی هم کوچیک نمیشه! :rolleyes:
با سلام خدمت دوستان عزیزم :nerd:
شما می خواین یه منبع تغذیه ی 220 به 24 ولت بسازین که سه آمپر جریان دهی داشته باشه
پس سیستم سوییچینگ شما یه سیستم کاهندس
همون طور که دوستامون فرمودن در صورت استفاده نکردن از ترانسفورماتور بحث ایزولاسیون پیش می آد که مشکلی ایجاد نمی کنه البته باید دقت کنی و این رو در نظر بگیری اگه خدایی نکرده سوییچت بسوزه یا یکی از المان ها معیوب بشه 220 ولت می افته روی مصرف کننده که باعث سوختنش میشه !!!
در سوییچینگ های dc to dc در صورتی که ضریب تبدیل سیستم 2 یا 3 باشه معمولا از سلف سری استفاده میشه ولی در صورت بالا بودن ضریب تبدیل و بالا بردن ضریب اطمینان از ترانس استفاده میشه !
می دونید فرق ترانس با سلف سری چیه تلفات در ترانس تا حدودی بیشتر از سلف سری هستش ولی مشکل اشباع ترانس به همون میزان کمتر از سلف سریه !
در کل دو تا آرایش سینگل سوییچ داریم !
آرایش فلای بک همون طور که دوستمون گفتن ! البته این آرایش برای ساختار هایی هست که نیاز به افزایش ولتاژ دارن نه کاهش ولتاژ
و ساختار فوروارد که برای کاهش ولتاژ هست که به درد شما میخوره !!!
مدارش رو می فرستم
موفق باشین
هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.
با سلام خدمت دوستان عزیزم :nerd:
شما می خواین یه منبع تغذیه ی 220 به 24 ولت بسازین که سه آمپر جریان دهی داشته باشه
پس سیستم سوییچینگ شما یه سیستم کاهندس
همون طور که دوستامون فرمودن در صورت استفاده نکردن از ترانسفورماتور بحث ایزولاسیون پیش می آد که مشکلی ایجاد نمی کنه البته باید دقت کنی و این رو در نظر بگیری اگه خدایی نکرده سوییچت بسوزه یا یکی از المان ها معیوب بشه 220 ولت می افته روی مصرف کننده که باعث سوختنش میشه !!!
در سوییچینگ های dc to dc در صورتی که ضریب تبدیل سیستم 2 یا 3 باشه معمولا از سلف سری استفاده میشه ولی در صورت بالا بودن ضریب تبدیل و بالا بردن ضریب اطمینان از ترانس استفاده میشه !
می دونید فرق ترانس با سلف سری چیه تلفات در ترانس تا حدودی بیشتر از سلف سری هستش ولی مشکل اشباع ترانس به همون میزان کمتر از سلف سریه !
در کل دو تا آرایش سینگل سوییچ داریم !
آرایش فلای بک همون طور که دوستمون گفتن ! البته این آرایش برای ساختار هایی هست که نیاز به افزایش ولتاژ دارن نه کاهش ولتاژ
و ساختار فوروارد که برای کاهش ولتاژ هست که به درد شما میخوره !!!
مدارش رو می فرستم
موفق باشین
دوست من از توپولوژی فلای بک برای کاهش ولتاژ هم میشه استفاده کرد مثالشم پاور کامپوتر :rolleyes:
دیدگاه