اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت بوبین AC ,DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تفاوت بوبین AC ,DC

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها

برای حفاظت از اون مورد که دزد بیاد ولتاز بده اینا چون از نقشه کامل اجرایی ایفون خبر ندارم فقط میتونم بگم بالاترین سطح حفاظت اون کلیدی که تو نقشه گذاشتم که میتونه کلید معمولی یا رله ریموت دار باشه
    مقادیر اسنابر دوستمون جناب HS1386 لهتر میتونن راهنماییتون کنن و همچنین از دیگر نظرات ایشون هم بهره مند بشید
    موفق باشید
    خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید من شک داشتم که مدار اسنابر باید دو سر خروجی رله باشه یا دو سر بار که با توجه عکسی که کشیدید پس باید دو سربار باشه.مقادیر اسنابر رو که اگه لطف کنن در صورت تغییر مقادیر ممنون میشم.با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilailailaila نمایش پست ها
      خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید من شک داشتم که مدار اسنابر باید دو سر خروجی رله باشه یا دو سر بار که با توجه عکسی که کشیدید پس باید دو سربار باشه.مقادیر اسنابر رو که اگه لطف کنن در صورت تغییر مقادیر ممنون میشم.با تشکر.
      خواهش
      خازن اسنابر اماده هم هست
      ولی خازن پلی استر 100 نانو 400 ولت به بالا و مفاومت 47 اهم نیم وات یا یک وات
      و اینکه روی پیامشون ریپلی کنید انلاین بشن پاسخ میدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilailailaila نمایش پست ها
        یه نگاهی به این بنداز ؟

من خیلی وقته با این مدارات سرکاری نداشتم و طبق گفته های خودت سعی کردم طراحی کنم
        فعلا از مدارات قبلی که دادم استفاده نکن
        اگر عکس میذاشتی زودتر متوجه میشدم .. و چون احساس کردم یه جای کار میلنگه یه سرچ کردم

نقشه جدید
        جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۲:۵۰ ۱۴۰۱/۰۴/۰۷.

دیدگاه

خواهش
          خازن اسنابر اماده هم هست
          ولی خازن پلی استر 100 نانو 400 ولت به بالا و مفاومت 47 اهم نیم وات یا یک وات
          و اینکه روی پیامشون ریپلی کنید انلاین بشن پاسخ میدن
          درود،
          در واقع محاسبه اسنابر، فرمول خاص خودش داره ولی
          برای به دست آوردن مقادیر ورودی فرمول ( مثلاV peak و t peak و peak width و غیره) نیاز به اسیلوسکوپ و گاها سلف سنج داریم که
          اکثر افراد ندارن و مجبور هستیم مقادیر اسنابر رو شانسی
          قرار بدیم.
          مثلا همین 47 اهم و 100 نانو که خودتون گفتین.
          موفق باشید.

دیدگاه

یه نگاهی به این بنداز ؟

من خیلی وقته با این مدارات سرکاری نداشتم و طبق گفته های خودت سعی کردم طراحی کنم
            فعلا از مدارات قبلی که دادم استفاده نکن
            اگر عکس میذاشتی زودتر متوجه میشدم .. و چون احساس کردم یه جای کار میلنگه یه سرچ کردم

نقشه جدید
            خیلی ممنون.ولی خوشبختانه یا متاسفانه پنلی که برای دم در خریدم ظاهرا خروجی قفل برقی مستقیم هست یعنی دو تا سیم داره که مستقیم به قفل برقی وصل می شه و وقتی ولتاژش می گیرم همون حدود 18VAC می ده و از آداپتور آیفون هم ،هیچ سیمی به صورت مستقیم طبق نقشه دفترچه پنل به قفل برقی نمی ره.بازم ممنون.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            درود،
            در واقع محاسبه اسنابر، فرمول خاص خودش داره ولی
            برای به دست آوردن مقادیر ورودی فرمول ( مثلاV peak و t peak و peak width و غیره) نیاز به اسیلوسکوپ و گاها سلف سنج داریم که
            اکثر افراد ندارن و مجبور هستیم مقادیر اسنابر رو شانسی
            قرار بدیم.
            مثلا همین 47 اهم و 100 نانو که خودتون گفتین.
            موفق باشید.
            خیلی ممنون.
            جدیدترین ویرایش توسط ilailailaila; ۱۵:۱۴ ۱۴۰۱/۰۴/۰۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X