اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

DC کردن برق شهر!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

DC کردن برق شهر!

سلام

من میخوام برق شهر رو DC کنم و ازش برای استفاده کردن چند تا ال ای دی استفاده کنم!(حدود 70 تا!)پس جریان زیادی نمیخوام!

من یه راهکاری دارم ببینید درسته؟

اول یکسوش بکنم ، بعد با خازن صافش کنم بعد هم یه دیود زنر وات بالا بزارم!؟

چیز دیگه ای نمیخواد؟

راستی برای اینکه روی برد برد کار میکنم احتیاج هست یک ترانس 1:1 استفاده کنم که من برقو نگیرم؟(این ترانس های کوچولوی 1:1 چطوره؟خوبه؟)

ممنون از جوابتون :nerd:

پاسخ : DC کردن برق شهر!

حالا که می خوای از ترانس استفاده کنی ،
    1- بیکاری 220 رو تبدیل به 220 کنی (خوب ولتاژ رو کمش کن ) خیال خودتو راحت کن
    2- خازن های ولتاژ بالا معمولا گرونه اما ولتاژ پایین ها این طور نیست
    3- مسایل ایمنی
    4- ولتاژ رو معمولا تجهیزات مشخص می کنن LED با ولتاژ 2 ولتی رو اگه 70 تا سری کنی میشه 140 ولت (چرا 220ولت استفاده کنی )

من در کل سعی می کنم تجهیزات رو به سمت ولتاژ بالا نبرم چون خاطره خوبی ازش ندارم

حالا میشه بگی اصلا چرا می خوای از 220 استفاده کنی :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام

اول ممنون که جواب دادید...

در مورد ترانس این ترانس 1:1 ها دونه 250 یا 500 هست و قیمتش کمه!

مشکلی با خازن نیست چون چاره ای نیست ...

من LED هام زیاد و میخوام همه رو سری کنم و به 220 وصل کنم!(کاری به سوختن و... ندارم!)

جواب اصلی منو ندادید؟راه حلم درسته؟

دیدگاه

نه راه شما درست نیست
        شما مجبورید از منابع تغذیه سوئیچینگ استفاده کنید
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

کی گفته نمیشه ؟

من حدود 25 تا LED رو با این روش روشن کردم و الان هم 3 ماهه داره یک سره کار میکنه

اون یه دیود پل میذاری از سر مثبتش یه خازن پلیستر 250 نانو ( کلا هر چی دم دسا داری فقط ولتاژ کاری 400 ولت باشه ) .

و بعد از اون یه مقاومت 2 وات 100 اهم .

حالا LED ها رو به وصورت سری به مثبت و منفی دیود پل وصل کن

خیلی هم خوب کار میکنه .

یه کم روشن و خاموش شدنش تابلو هستش ( به خاطر 50هرتز شهر ) برای حل این مشکل یه خازن 2.2 میکرو فاراد 100 ولت بین پایه های مثبت و منفی موازی کن .

همین
          مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SeGMeX
            کی گفته نمیشه ؟

من حدود 25 تا LED رو با این روش روشن کردم و الان هم 3 ماهه داره یک سره کار میکنه

اون یه دیود پل میذاری از سر مثبتش یه خازن پلیستر 250 نانو ( کلا هر چی دم دسا داری فقط ولتاژ کاری 400 ولت باشه ) .

و بعد از اون یه مقاومت 2 وات 100 اهم .

حالا LED ها رو به وصورت سری به مثبت و منفی دیود پل وصل کن

خیلی هم خوب کار میکنه .

یه کم روشن و خاموش شدنش تابلو هستش ( به خاطر 50هرتز شهر ) برای حل این مشکل یه خازن 2.2 میکرو فاراد 100 ولت بین پایه های مثبت و منفی موازی کن .

همین
            کاملا تایید میشه فقط یه اشتباه سهوی داره
            برق شهر بایه خازن پلی استر و یه مقاومت سری سپس به پل دیود داده بشه یه خازن هم بعنوان صافی برای جلوگیری از چشمک زدن .
            کل led ها رو باهم سری کنین بزنین دوسر خازن یا همون پل دیود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X