اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معادله ولتاژ خازن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معادله ولتاژ خازن

سلام
    دوستان من یه سه تا شکل مدار دارم که در هرکدام باید ولتاژ خازن را پیدا کنم این مدارات بخاطر اینکه تریستور دارند منو گیج کردند .مدارات بدون وجود تریستور را میتونم حل کنم ولی چون تریستور داره موقع kvl زدن نمیتونم از جریان تریستور صرفنظر کنم واین جریان تریستور را هم نمیدونم چی هست چون تو صورت سئوال چیزی نگفته.
    کسی ازدوستان میتونه یه نگاهی بندازه اگه روش حل را برای یکی ازمدارها هم توضیح بدید میتونم برای بقیشون حل کنم.
    در ضمن ولتاژ ورودی یک ورودی پله است .دوستان خواهش میکنم کمک کنید که خیلی بهشون نیاز دارم

پاسخ : معادله ولتاژ خازن

تریستور که چیز پیچیده ای نیست. یه دیوده، فقط عوض اینکه خود به خود بر اثر ولتاژ تحریک بشه، یه تحریک اضافی هم داره
    جایی که تریستور هنوز آتیش نشده، جریانش رو صفر بگیر (اتصال باز) و جایی که آتیش شده جریان بی نهایت (اتصال کوتاه) :agree:
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

پاسخ : معادله ولتاژ خازن

به گفته دوستمون این نکته رو هم اضافه میکنم که برای اتصال کوتاه در نظر گرفتن تریستور باید در هنگام تریگر کردن اون ولتاژ دو سرش در حالت بایاس مستقیم باشه یعنی جریان بخواد از سر بالایی وارد و از پاییین خارج بشه(در حالت عکس جریانی عبور نمیکنه و تریگر کردن بیفایده است)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X