اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 48 ولت به سه فاز برای راه اندازی موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 48 ولت به سه فاز برای راه اندازی موتور

سلام

ببخشید من الان مطالب مربوط به اینورتر سه فاز که ولتاژ 48 ولت dc رو تبدیل به 220 ولت ac میکنه خواندم. من به شدت به مدار و حداقل اطلاعات این اینورتر نیاز دارم البته کاری که من می خوام انجام بدم هم برای مدت زمان زیادی نیست و شاید بشه گفت برای چیزی شبیه به همون نجات اضطراری و برای مدت زمان کوتاه می خواهم. اینکه از چه مدارات محافظتی استفاده کردید و چجوری موتوری با این توان بالا را کنترل کردید و آیا برای افزایش ولتاژ از ترانس استفاده کردید؟ و اینکه آیا ترانسی که استفاده می کنید از نوع معمولی یا از نوع اینورتری؟ چون من شنیدم برای اینورتر ها از ترانس های مخصوصی تحت عنوان ترانس اینورتری استفاده میشه.
    لطفا منو راهنمایی کنید.

دیدگاه

سلام

ببخشید من الان مطالب مربوط به اینورتر سه فاز که ولتاژ 48 ولت dc رو تبدیل به 220 ولت ac میکنه خواندم. من به شدت به مدار و حداقل اطلاعات این اینورتر نیاز دارم البته کاری که من می خوام انجام بدم هم برای مدت زمان زیادی نیست و شاید بشه گفت برای چیزی شبیه به همون نجات اضطراری و برای مدت زمان کوتاه می خواهم. اینکه از چه مدارات محافظتی استفاده کردید و چجوری موتوری با این توان بالا را کنترل کردید و آیا برای افزایش ولتاژ از ترانس استفاده کردید؟ و اینکه آیا ترانسی که استفاده می کنید از نوع معمولی یا از نوع اینورتری؟ چون من شنیدم برای اینورتر ها از ترانس های مخصوصی تحت عنوان ترانس اینورتری استفاده میشه.
      لطفا منو راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nazanin25
        سلام

لطفا منو راهنمایی کنید.
        من در مورد مشابه کمی کار کردم که به علت کمبود وقت ناقص مانده است اگه خواستی می تونیم هم کاری کنیم من معمولا در یاهو آن هستم
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام دوست گرامی. نمیدونم پاسخ سوالت رو گرفتی تابحال یا نه . ولی براحتی میشه با 48 ولت موتور سه فاز رو راه اندازی کرد . نیاز به درایور مخصوص داره . ولی قیمتش بالاست . مطمینا موتوری که با48 ولت باید راه بیفته موتور سه فاز 480 ولتی نیست ولتاژ پایین تر وجریان بالاتر داه

دیدگاه

سلام دوست عزیز به نظر بنده بهتره نمونه های اماده تو بازارو بگیرید چون مخصوص همین کار ظراحی شدن و در صورت استفاده دائم به موتور اسیبی نمیزنن و همچنین یکسری مدارات محافظتی هم معمولا توشون طراحی شده . من یه نمونه تکفاز تقریبا دو کیلو واتی بدون هیچ مدار محافظی، تازه با خروجی مربعی ساختم حدود هفصد تومن برام اب خورد البته فرکانس کاری من یه ۵۰۰ هزار هرتزی بیشتر از فرکانس مورد نیاز شما بود.
            در ضمن اینورتر سینوسی تو انجمن مدارات انالوگ چند نمونه دیدم که برای شروع کار میتونه براتون مفید باشه .فقط همینو بگم که تو این توان فکر اینکه تو یه طبقه ولتاژ رو زیاد و در طبقه بعدی اونو سینوسی کنید رو فراموش کنید
            موفق باشید

دیدگاه

دوستان تاپیک مال پنج سال قبله. دقت کنید.
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X