اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

نوشته اصلی توسط امیر راشدی
    سلام
    آیا هر نوع IGBT رو میشه با MC3PHAC استفاده کرد؟ مثلا با مشخصات 100A, 1200V?
    سلام
    کافیه درایور مناسب اون igbt رو با مقاومت مناسب گیت بذارین.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
      کسی هست که دیتاشیت یا فایلی به زبان فارسی درباره MC3PHAC داشته باشه؟
      آرمانخواهی انسان مستلزم صبر بر رنجهاست.

دیدگاه

سلام
        من برا پایان نامه میخوام ساخت اینورتر بردارم ولی 2دلم
        دوستان راهنمایی کردن منو ولی بازم اینجا مطرح کردم تا نظرتونو بدونم
        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdid
          سلام
          کسی هست که دیتاشیت یا فایلی به زبان فارسی درباره MC3PHAC داشته باشه؟

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط ehsanajal
          سلام
          من برا پایان نامه میخوام ساخت اینورتر بردارم ولی 2دلم
          دوستان راهنمایی کردن منو ولی بازم اینجا مطرح کردم تا نظرتونو بدونم
          با همین MC3phac میتونی درست کنی.... یک پروژه هم هست که با ATMEGA64 درست شده ،آ‌
          خودت یکیش رو انتخاب کن%
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

نوشته اصلی توسط A-Ice Man

اضافه شده در تاریخ :
            با همین MC3phac میتونی درست کنی.... یک پروژه هم هست که با ATMEGA64 درست شده ،‌
            خودت یکیش رو انتخاب کن%
            ممنون
            تابلو نیس ؟یعنی بازدش چند درصده ؟؟؟چه مزایایی داره ؟؟؟
            کدومش بهتره ؟؟
            شرمنده ها

اون اتمگا64کجاس ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : چندتا سوال درباره ی IGBT و MC3PHAC

نوشته اصلی توسط ehsanajal
              ممنون
              تابلو نیس ؟یعنی بازدش چند درصده ؟؟؟چه مزایایی داره ؟؟؟
              کدومش بهتره ؟؟
              شرمنده ها

اون اتمگا64کجاس ؟؟؟
              یه سرچ کوچیک بزن پیداش میکنی...

چی تابلو نیست؟! اینکه با آی سی که مخصوص این کاره اینورتر درست کنی؟! مرد مومن ملت چشمک زن دو لامپه با قابلیت تغییر سرعت میبرند نمره کامل میگیرند )

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : چندتا سوال درباره ی IGBT &#1608

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                یه سرچ کوچیک بزن پیداش میکنی...

چی تابلو نیست؟! اینکه با آی سی که مخصوص این کاره اینورتر درست کنی؟! مرد مومن ملت چشمک زن دو لامپه با قابلیت تغییر سرعت میبرند نمره کامل میگیرند )
                جدا
                اگه اینجوری باشه که حرف نداره ( خدا کنه )
                پس من میرم با اساتیدم صحبت میکنم ببینم قبول میکنن اگه بشه چی میشه :wow: :wow:

دیدگاه

سلام

من MC3phac رو به در مود PC Master بستم ولی هر درستور بهش ارسال میکنم "{ +" رو به من بر میگردونه. داخل دیتا شیت و همچنین اسناد سایت freescale به شماره های an2471,an2202بررسی کردم متوجه شدم که کد خطای 0x83 مربوط به پر شدن بافر دریافت اطلاعات است.باید چه کار کرد؟

دیدگاه

دستورت رو اشتباه میدی....

فکر کنم این میتونه خیلی کمکت کنه...

کد:
                    /*
                     3.5V (zn.ATsP = 717) on output DC_bus taken as 100% (310B) voltage inverter 
                     xdata unsigned char const cmd_RESET [5] = {0xE3, 0x10, 0x00, 0x30, 0x00};   
                     xdata unsigned char const cmd_PPWM [5] = {0xE3, 0x10, 0x00, 0x50, 0x00}; 
                     xdata unsigned char const cmd_DEADT [5] = {0xE3, 0x00, 0x36, 0x30, 0x00}; / / 6 ms dead time 48 * 125ns = 6 us
                     xdata unsigned char const cmd_ACB [5] = {0xE3, 0x10, 0x00, 0x61, 0x00}; / / 50 Hz base frequency
                     xdata unsigned char const cmd_ACC [5] = {0xE4, 0x00, 0x60, 0xFF, 0xFF}; / / acceleration
                     xdata unsigned char const cmd_F [5] = {0xE4, 0x00, 0x62, 0x3C, 0x99}; / / reference frequency sinusoidal
                     xdata unsigned char const cmd_FPWM [5] = {0xE3, 0x10, 0x00, 0x42, 0x00}; / / 10.6 kHz PWM frequency
                     xdata unsigned char const cmd_VBOOST [5] = {0xE3, 0x00, 0x6C, 0x00, 0x00}; / / 0% amplitude sine at zero frequency sinusoidal 
                     xdata unsigned char const cmd_MODIN [5] = {0xE3, 0x00, 0x75, 0xFE, 0x00}; / / 99% modulation index sinus (amplitude)
                     xdata unsigned char const cmd_FTOUT [5] = {0xE4, 0x00, 0x6A, 0x00, 0x08}; / / timeout after crash
                     xdata unsigned char const cmd_VBDEC [5] = {0xE4, 0x00, 0xC9, 0x03, 0x55}; / / 119% Vbus value at which the reduction of the deceleration begins
                     xdata unsigned char const cmd_VBRAKE [5] = {0xE4, 0x00, 0x64, 0x03, 0x55}; / / 119% Vbus value at which the signal appears incl. Brake VT
                     xdata unsigned char const cmd_VBROWN [5] = {0xE4, 0x00, 0x66, 0x80, 0x00}; / / 50% lower value when Vbus off. PWM signal appears accident  
                     xdata unsigned char const cmd_VBOVR [5] = {0xE4, 0x00, 0x68, 0x03, 0x71}; / / 123% high value when Vbus off. PWM signal appears accident 
                     xdata unsigned char const cmd_FORW [5] = {0xE3, 0x10, 0x00, 0x10, 0x00}; / / "forward"
                     xdata unsigned char const cmd_REW [5] = {0xE3, 0x10, 0x00, 0x11, 0x00}; / / "back"
                     xdata unsigned char const cmd_STOP [5] = {0xE3, 0x10, 0x00, 0x20, 0x00}; / / "Stop"

*/

دیدگاه

سلام دوستان
                      دو تا سوال دارم

1- برای محاسبه deadtime مناسب چه پارامترهایی را باید مد نظر قرار داد
                      2- مثلا با 6 عدد igbt با مشخصات 1200 ولت و 100 آمپر اینورتر با چه قدرتی در برق 3 فاز می توان ساخت؟ لطفا فورمول محاسبات را بر اساس kw بفرمایید.

ممنون

دیدگاه

سلام
                        زمان Dead time براساس Tail current هر ایجیبیتی بدست میادوبهترین راهش اندازه گیری اون زیر جریان ماکزیمم ایجیبیتی است.ولی بطور معمول 7٪ ماکزیمم دیوتی سایکله.
                        بطور ساده میشه گفت بامشخصات ایجیبیتی گفته شده یک اینورتر درایو 20 کیلوواتی ساخته میشه. ولی بطور دقیق باید مشخصات کامل ایجیبیتی و اینورتر موجود باشه.
                        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
                          با تشکر

از چه فورمولی استفاده میکنید
                          مثلا من از فورمول زیر برای هر IGBT استفاده میکنم آیا صحیحه

I*V*COSq*1.732/1000

که با استفاده از این فورمول برای IGBT گفته شده جواب به این صورت میشه

166.272

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user-1
                            سلام
                            با تشکر

از چه فورمولی استفاده میکنید
                            مثلا من از فورمول زیر برای هر IGBT استفاده میکنم آیا صحیحه

I*V*COSq*1.732/1000

که با استفاده از این فورمول برای IGBT گفته شده جواب به این صورت میشه

166.272

ممنون
                            سلام
                            منظور 166.272 کیلو واته؟
                            یک پارامتر در اینورترها هست که اجازه میده موتور بمدت چند دقیقه 2 برابر جریان نامی از اینورتر بکشه. در 3فاز برای هر 1.8 امپر یک کیلو وات در نظر میگیرن.
                            بقیه جریان استفاده نمیشه و توان ایجیبیتی صرف تلفات سوییچینگ میشه.

دیدگاه

سلام
                              در 3فاز برای هر 1.8 امپر یک کیلو وات در نظر میگیرن.
                              آیا این یک قانون کلی است و در همه شرایط ثابته و ولتاژ در اینجا چقدر در نظر گرفته میشود
                              یک پارامتر در اینورترها هست که اجازه میده موتور بمدت چند دقیقه 2 برابر جریان نامی از اینورتر بکشه.
                              لطفا بیشتر در این مورد توضیح دهید.

متشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط user-1
                                سلامآیا این یک قانون کلی است و در همه شرایط ثابته و ولتاژ در اینجا چقدر در نظر گرفته میشودلطفا بیشتر در این مورد توضیح دهید.

متشکر
                                سلام
                                1.8 امپر در واقع همون 1.73(جذر3) هست که بصورت ساده شده 1.8 استفاده میشه.این عدد صرفا برای 3فاز 380-400 ولت بکار میره.
                                موتورهای اندکسیونی 3فاز این قابلیت رو دارن که بمدت چند دقیقه با 2برابر جریان نامی کار کنند.برای اینکه یک اینورتر بتونه این جریان رو تامین کنه ایجیبیتی اش باید 2برابر جریان نامی اینورتر باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X