اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی یک مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طرراحی یک مدار

سلام.
    من منظور شما را نمی فهمم . لطفا بگویید چرا به این نتیجه رسیدید که من علاقه ای ندارم .لطفا منظورتان را روشن بیان کنید .
    مرسی
    :sad:
    "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

خوب وقتی شما علاقه داری که با توجه به تئوری ارائه شده توسط آقای فرشاد کارت رو ادامه بدی
      خوب دیگه بهتر نیست روی اون کار بکنی ؟؟

دیدگاه

می تونید از بلوک کلی زیر برای طراحی تون استفاه بکنید
        یه کم توضیح پائین اش گذاشتم
        توضیح : من این مدار رو آزمایش نکرده ام !
        البته شاید این بلوک همون بلوکی که شما توی پست دومتون گفتید
        این بگم که این تئوری اش مطمئنه

این مدار ساده ترین و بهترین نمونه ای بود که پیدا کرده ام امیدوارم به دردتون بخوره
        اساس کار این مدار استفاده از مدارات اینورتره خیلی ساده است همونطورئیکه قبلا هم گفتم توی مدار از 6 تا موج PWM استفاده شده و خروجی اون توسط یه اینوترسطح متوسط به سینوسی با سه خروجی مختلف الفازبه موتور اعمال شده است.برای این که این سه موج باهم تناسب فاز داشته باشند از سه عدد پ امپ برای اشکارسازی عبور از صفر استفاده شده است خروجی این سه پ امپ رو می تونید بدید به یه میکروکنترلر و از اونجا با توجه به اختلاف زمانی خروجی روی اپ امپ ها ( اینومیکرو متوجه میشه) که این اختلاف زمانی تابعی از فرکانس خروجیه می تونید PWM ودر نهایت همزمانی سه تا موج سینوسی رو از لحاظ اختلاف فاز کنترل بکنید.
        برای تامین توان های بالاتر می تونید خروجی این اینورتر هارو بوسیله المانهای قدرت به موتور متصل بکنید موفق باشید.

دیدگاه

سلام.
          دوست محترم دست شما درد نکند ولی من آن مدار را انتخاب کردم چون در نظرم قابل فهم تر بود ولی مدار شما را نیز درک کردم .موفق باشید
          مرسی مرسی
          "هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم." هلن کلر

دیدگاه

سلام.
            مرسی دوست عزیز .مدار شما را دیدم و لی یک جای ابهام برایم وجود دارد اینکه باید در نهایت خروجی میکرو که اختلاف فاز را فراهم میکنه کجابرود به اپ امپها برگردد؟
            واینکه منظورتان از اشکارساز عبور ازصفر یک جورایی تبدیل موج سینوسی به به موجی که میکرو آن را متوجه بشود .
            مرسی

دیدگاه

اپ امپها عمل مقایسه یه ولتاژ با خروجی اینورتر رو با هم مقایسه می کنند
              بعد با اختلاف 120 درجه خروجی اونا به اشباع می ره

درسته اپ امپ ها فیدبک مثبت دارند پس خروجی روی اشباع مثبت می ره
              و میکرو با توجه به اختلاف اونا مقدار pwm رو تغییر می ده تا نا هموزونی بین شکل موج ها رو از بین ببره
              برنامه نویسی اون یه کم حوصله زیاد می خواد

دیدگاه

سلام
                دوستان یک بار دیگه سئوالم را می گویم . می خواهم یک برق یک فاز و mp به مدارم بدهم و از خروجی r,s,t با ولتاِژ400 بگیرم .مدار آقای حاجی زاده و farshad به نظر من از برق dc برای ورودی استفاده ˜ک˜ردند .بااین وجود سئوالی دارم اینکه می توان برق تک فاز را اول مستقیم کرد و بعد از مدار آقای حاجی زاده استفاده کرد؟
                با تشکر فراوان از همگی دوستان بخاطر کمکهایشان. موفق باشید و سربلند.

مرسی

دیدگاه

بله با یک پل دیود به راحتی میتونین این تک فازتون رو DC بکنید مشکلی نخواهد داشت.
                  البته من به شخصه ترجیه میدم با میکرو کار نکنم در این مورد!
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.
                    دوست عزیز راستش خودم هم از آن موقعی که فهمیدم ولتاژ بالا برای میکرو نویز و مشکلاتی ایجاد می کنه می ترسم ؟
                    ولی در تئوری آقای حاجی زاده مشکلی نمی بینم واز طرفی منتظر مدار دوستمانfarshad هم هستم چون می خواهم ببینم برای تبدیل موج مربعی به سینوسی پ امپ ها را چطور استفاده کرده من برعکس این را استفاده کردم ولی اینطوری را نه! شاید از اپ امپ جمع کننده همه هارمونیکهای تا قبل از 50هرتز استفاده کرده ! یعنی اینطوری میشه؟
                    مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزانه2
                      سلام.
                      دوست عزیز راستش خودم هم از آن موقعی که فهمیدم ولتاژ بالا برای میکرو نویز و مشکلاتی ایجاد می کنه می ترسم ؟
                      ولی در تئوری آقای حاجی زاده مشکلی نمی بینم واز طرفی منتظر مدار دوستمانfarshad هم هستم چون می خواهم ببینم برای تبدیل موج مربعی به سینوسی پ امپ ها را چطور استفاده کرده من برعکس این را استفاده کردم ولی اینطوری را نه! شاید از اپ امپ جمع کننده همه هارمونیکهای تا قبل از 50هرتز استفاده کرده ! یعنی اینطوری میشه؟
                      مرسی

دوست عزیز شما می خوای با تکفاز موجود سه فاز ایجاد بکنی؟؟
                      دراین مورد تا هفته بعد به من مهلت بدید تا پرس و جو بکنم ببینم موتورهای سه فاز چه مشخصه هائی دارند که باید اونا رو در نظر گرفت

مدار آقا فرشاد مشکلش اینکه بین موج های سینوسی وقتی اختلاف فاز ایجاد میشه
                      به هیچ طریقی اون رو نمیشه تشخیص داد و عمل تصحیح رو انجا داد به هر حال موتور خودش پارامترهای ایده الی که نداره حالا این موج ها هم 120 درجه اختلاف نداشته باشند که .......................
                      نمی دونم دوستای اقا فرشاد این مدار رو به چه شکلی راه اندازی کرده اند تا الانش منم منتظرم ایشون مدار رو اینجا قرار بدند شاید تئوری ایش درست باشه

موفق باشی

دیدگاه

منم منتظرم مهندس فرشاد خان عزیز :twisted:
                        [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                        [/move]

دیدگاه

سلام.
                          ببخشید یک چیزی به ذهنم رسید که می خواستم بگویم شاید کمک کند .اینکه در مدارات سه فاز اگر بار متعادل باشد وجای فاز ها را تغییر دهیم در هیچ کدام از پارامترهایما ن تغییری نداریم و فقط در موتورها گردش مکانیکی تغییر می کند ولی در صورتی که بار نامتعادل باشد تغییر دو تا از فازها باعث تغییر جریان فاز ها می شود .
                          فعلا و منتظر هستم !

دیدگاه

در حالت اول فقط جهت گردش عوض میشه
                            البته بار می گند متعادل واقعا ایده ال هم متعادل نمیشه گفت ولی نزدیک

در مورد نامتعادل بودن چون بار سلفی و اهمی و مقدار جریان با زاویه رابطه داره بله مقدار جریان متفاوت خواهد بود

موفق باشی

دیدگاه

فرشاد جان منم منتظر شکل مدار هستم
                              [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                              [/move]

دیدگاه

سلام به همگی دوستان !
                                اول از همه یه معذرت خواهی از همه :redface: :redface: ، چون وقتی جواب این پست رو می نوشتم ،آ‌تهران بودم و می خواستم اومدم خونه ، نقشه رو بزارم که اونقدر کار پیش اومد که کلا یادم رفت !! الان هم داشتم سرچ تولبار جدید انجمن رو تست می کردم که این تاپیک اومد بالا ! تازه یادم افتاد که شدید بد قولی کردم ! مخصوصا ، دیگه دیدم خیلی خیلی دیر شده و فردا دیگه نمی تونیم تو روی محمد باقر نیگا کنیم که همین نصفه شبی (ساعت 3 شب ! ) همه کارش رو انجام دادم و گذاشتم توی سایت !
                                بازم معذرت از همه دوستان ! :redface:

نقشه کلی مدار رو که می بینید ! من این مدار رو توی مولتی سیم 10 هم بستم و نتیجه رو هم که می بینید ! توی اسیلوسکوپ هم به خوبی ولتاژ 3 فاز رو می بینید ! ذخیره مدار رو هم گذاشتم و دوستانی هم که نرم افزار مولتی سیم 10 رو دارند می تونند به صورت عملی هم اون ببینند !

در مورد توضیحات مدار هم اگر سوالی بود در خدمتیم !
                                فایل های پیوست شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X