اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور تریستور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایور تریستور

اخر سر من متوجه نشدم که LOAD مدار هست!عناصرش چیه!؟J1 مدار هست یا حکم ترمینال و اینجور چیزا رو داره!اسم این قطعهJ1 چیه!من بگیرم روی برد لحیم کاری کنم!LOAD رو هم بگین. :question: :question: :question:

دیدگاه

یکی یه جوابی به سوال ما بده!

دیدگاه

عزیز j1 فرمان هست و هیچ قطعه ای نیست
        شما با سیم بیا پایه دو j1 به زمین وصل کن و پایه یکش رو به یکی از پایه های میکروکنترلر یا بده به یه کلید و سر دیگه کلید رو به 5 ولت وصل کن یا هر جور دیگه که میخوای تریستور رو روشن کنی

دیدگاه

سلام دایی جان
          عذر می خوام چند روز نبودم.
          با تریستور میشه بارهای خفن مثل موتور، هیتر و ... را کنترل کرد که بهشون در اصطلاح می گیم LOAD
          اما نمیشه یه LEDآ‌ رو کنترل کرد!
          مثل اینه که با تریلی مسافرکشی کنی!
          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دایی خودم فهمیدم لازم نیست چک بزنی!من مدار رو مونتاژکردم بردم تست کنیم کار نکرد!!!!!!باید به حال من خندید یا گریه کرد!!اخه موقع مونتاژ من اشتباها دوتاسیم رو به یکی از تریستور ها وصل نکردم هفته باید ببرم تستش کنم تا اون موقع امیدوارم اینجا کمکم کنین تا بدونم این اپتوکوپلر با 5 ولت کار میکنه؟من این رو از کجا تامین کنم 9 ولت بزنم بهش میسوزه؟

دیدگاه

الان کدوم مدارو ساختی دایی جان؟
              یادت باشه به تریستور باید ولتاژ ACآ‌ بدی تا کار کنه.
              باید MOC3052 رو همونجور که به تریاک وصل میشه به BT152 وصل کنی.
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دایی من اون مدار تریتسور وصل کردم!راستی اون لود یا همون بار رو لامپ 100 وات انتخاب کردم اون داداشمون میگفت ها نیفتاده بود!در هر حال من اون اپتو کوپلر رو یه دونه میدادم به 5 ولت دی سی اونطرف دوتا تریستور رو به برق 220 ولت به نظرم درست بود کارم ولی همون اشتباهم گرون تموم شد!مرسی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dxing
                  راست میگی اون ترایاکه . مدار بمونه برای کسانی که میخواهند با ترایاک کار کنند :mrgreen:

حالا مدار زیر یک درایور با تریستوره . چون تریستور فقط میتونه نیم سیکل برق شهر رو عبور
                  بده در مدار از 2 عدد از این قطعه استفاده شده . میتونی BT152 هم بکار ببری .
                  ولی بعلت کار کردن با برق AC وجود اپتو ترایاک برای راه اندازی تریستورها لازم و واجبه .
                  ورودی J1 رو هم میتونی به میکروکنترلر متصل کنی .

ببخشید!من امروز این مدار رو تست کردم همین که وصل میکنی یه لامپ 100 وات روشن میشه!دیگه نیازی نیست اپتو کوپلر رو تحریک کنی!اصلا من اونو از مدار خارج کردم بازم لامپ روشن شد!گیت تریستورارو غیر فعال کردم!دیودارو از مدار خارج کردم گیت رو مستقیم دادم به اپتو کوپلر بازم نشد!لامپ همینطور روشن میمونه انگار متقیم زدی به یرق ولی هیچ اتصالی نداره لطفا راهنماییم کنین!این مدار داره با جریان عبوری از دیود پایه فعال میشه البته تریستوراش گیتاشم غیرفعال کردم بازم لامپ روشن موند!ایراد کار کجاست :question: :sad: :cry:

دیدگاه

ببخشید لطفا عنایت بفرمایید جوابی راهگشا ارائه بدین من غیر اینجا هیچ مرجعی قابل اتکا ندارم!

دیدگاه

حتما قطعات رو سوزوندی یا اینکه در مونتاژ اشتباه کردی .
                      ایراد از مدار نیست . بیشتر دقت کن .
                      باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

دوست من کدوم قطعه به نظرت میتونه سوخته باشه!اصلا اپتو کوپلر هیچ اثری در مدار نداره چطور میشه متوجه شد که سوخته!؟به نظر اون دیودا نمی تونن گیت تریستور رو تحریک کنن و دیگه نیازی به تحریک اپتوکوپلر نباشه؟البته من مدار رو گفتم که با قطع پایه های گیت از مدار بازم همون نتیجه عایدم شد همینطور لامپ روشن میشه البته مدار اتصالی نداره ولی نمی دونم چطور میشه خودم موندم دوبار قطعات رو عوض کردم بازم همون اتفاق افتاد اگه میشه یه مدار دیگه بهم معرفی کنین!لطفا تست اپتو کوپلر روششو بگین!؟>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نادری
                          دوست من کدوم قطعه به نظرت میتونه سوخته باشه!اصلا اپتو کوپلر هیچ اثری در مدار نداره چطور میشه متوجه شد که سوخته!؟به نظر اون دیودا نمی تونن گیت تریستور رو تحریک کنن و دیگه نیازی به تحریک اپتوکوپلر نباشه؟البته من مدار رو گفتم که با قطع پایه های گیت از مدار بازم همون نتیجه عایدم شد همینطور لامپ روشن میشه البته مدار اتصالی نداره ولی نمی دونم چطور میشه خودم موندم دوبار قطعات رو عوض کردم بازم همون اتفاق افتاد اگه میشه یه مدار دیگه بهم معرفی کنین!لطفا تست اپتو کوپلر روششو بگین!؟>
                          اگه نمیتونی تشخیص بدی کدوم قطعه خرابه یا اصلا تست این مدل قطعات رو کار نکردی بهتره
                          همرو عوض کنی . بازم میگم مدار مشکل نداره . شکل زیر یه مدل دیگه از همین درایور هستش :

دیدگاه

احتمالا من قطعات رو سوزوندم چون اصلا به نتیجه نرسیدم شایدم درست کار کرده من شک کردم بعد زدم خرابش کردم!!!!!این مدار به نظرم بهتر تر با شه!ببخشید چند تا سوال از این مدار بکنم بعد دیگه ختم!این که برق 120 نوشته من میتونم 220 بدم در ضمن میشه برق دی سی داد در حد 20 ولت دی سی؟بعد ولتاژ خازن هست اخرین سوالم هم مقدار ولتاژ VCC هست مرسی.

دیدگاه

برای ولتاژ 220 ولت باید هر دوتا مقاومت مدار رو افزایش دهید . مقدار 220
                              اهم مناسبه .
                              برای کار با ولتاژ 20 ولت DC هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .
                              ولتاژ خازن هم باید 400 ولت AC یا 630 ولت DC باشه .
                              مقدار VCC هم دست خودته . اگه 5 ولت انتخاب کنی
                              مقاومت RIN رو باید 470 اهم بزاری .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X