اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل روشنایی با استفاده از چشم پارس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل روشنایی با استفاده از چشم پارس

سلام دوستان،
    یه مدار ساختم ، که یک یا چند لامپ را با استفاده از هر نوع ریموت کنترلهای تلویزیون خاموش و روشن کنه،
    مدار خوب کار می کنه، ولی گاهی اوقات نویز بسیار روش اثر میذاره،
    در این مدار از یک چشم پارس استفاده کردم، و یک آیسی 7473 برای تناوب در روشن خاموش کردنش،یعنی با هربار فشردن کلید کنترل وضعیت عوض بشه ، خاموش یا روشن،
    مشکل از حساسیت بالای چشم پارس است ، حالا من نمی دونم مشکلم رو چطور حل کنم؟
    آیا لازمه که طرح مدارمو اینجا بذارم؟
    قدر غم گر چشم سر بگریستی
    روز و شبآ‌ها تا سحر بگریستی
    آسمان گر واقفستی زین فراق
    انجم و شمس و قمر بگریستی

پاسخ : کنترل روشنایی با استفاده از چشم پارس

مسافر عزیز سلام.
    شما با این مدار که ساختید همیشه این مشکلات را خواهید داشت . اگر بخواهید این مشکلات رفع شود باید فرستنده را روی یه فرکانس خاصی تنظیم کنید و گیرنده را هم در همان فرکانس خواص فیلتر کنید و یا فرستنده را کد کنید و گیرنده را دیکد .
    شما اگر بخواهید از کنترل های موجود تلویزیون استفاده کنید به این راحتی نمیتونید به نتیجه برسید مگر اینکه از میکرو کنترلر استفاده کنید .
    موفق باشید.
    وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
    نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

اگر بخواهید از کنترل های موجود تلویزیون استفاده کنید به این راحتی نمیتونید به نتیجه برسید مگر اینکه از میکرو کنترلر استفاده کنید
      اتفاقا من دنبال همچین مداری هستم. یعنی یه مدار کوچک با tiny13 داشته باشیم که با بستن کلیدی و فشار یکی از دگمه های کنترل تلویزیون، کد این دگمه کنترل وارد حافظه میکرو بشه، و بعد از باز کردن اون کلید، میکرو آماده جواب دادن به اون دگمه خاص روی کنترل باشه.
      لطفا اگه کسی توانایی در این مورد داره باهم همکاری کنیم.

دیدگاه

جواد آقا متشکر، من می خواستم که کارم کاملا کلی باشه و با هر نوع کنترلی چه تلویزیون و یا VCD یا.... کار کنه!!
        البته همانطور که عرض کردم ، جواب می ده ولی با حساسیت شدید به نور محیط و روشن و خاموش شدن لامپها

میکرو PIC رو کارکردم ولی تا حد ممکن می خوام ازش استفاده نکنم. می دونید که این میکرو کمی گرونه.
        البته کاری کردم و می خوام شما هم مطلع باشید با دو خازن و مقاومت و پل دیود (متشکل از دو 4007 و دو زنر6.2)

برق شهر رو وارد این مدار کرده ام و یک برق دی سی خروجی گرفته ام، آیا این تاثیر زیادی داره ؟ چون کل عرض و طول مدار حدودا 6*6 است.
        قدر غم گر چشم سر بگریستی
        انجم و شمس و قمر بگریستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسافرم
          البته کاری کردم و می خوام شما هم مطلع باشید با دو خازن و مقاومت و پل دیود (متشکل از دو 4007 و دو زنر6.2)
          برق شهر رو وارد این مدار کرده ام و یک برق دی سی خروجی گرفته ام، آیا این تاثیر زیادی داره ؟ چون کل عرض و طول مدار حدودا 6*6 است.
          خواهش میکنم دوست عزیز.
          نویزی که وارد مدارتون میشه بیشتر بصورت نورهای مادون قرمز موجود در محیط میباشد که از طریق سنسور دریافت و تقویت میشود . شما اگرنمیخواهید از میکرو استفاده کنید باید یه فکری به حال تفکیک نویز از فرمان کنترل بکنید که من چیز زیادی بذهنم نمیرسد ولی فکر کنم میتونید از یه کانتر استفاده کنید که پالسهای دریافتی از کنترل رو بشمره و مثلا وقتی 5 پالس دریافت کرد روشن بشه و یه بازه زمانی هم براش درنظر بگیرید که اگه بیشتر از اون زمان طول کشید کانتر ریست بشه .
          البته شاید راه بهتری هم باشه.
          دوستانی که میدونن لطفا راهنمائی کنن.
          وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

باز هم ممنون، پیشنهاد شما ایده به من داد، البته اگر دوستان نظر دیگه ای دارند، این بنده حقیر رو در جریان بذارید.
            قدر غم گر چشم سر بگریستی
            انجم و شمس و قمر بگریستی

دیدگاه

شما میتونید از tsop1238 استفاده کنید وپایه خروجی اونو به میکروبدید حالا باید پروتکل کنترل فرستندتونم بدونید وبااستفاده از تایمر میکرو پالسهارو دیکد کنید
              سری به اینجا بزنید حتما کمکتون میکنه http://www.picpars.com/134/-آشکار-کردن-کنترل-تلویزیون-سونی-توسط-میکرو-کنترلر-AVR

دیدگاه

منم با کد کردن موافقم حالا به صورت خیلی ابتدایی مثلا یک فرکانس و یک فیلتر اما بدون اون نمیشه اطراف پر از نور مادون قرمزه و گیرنده شما هم گیرنده نور مادون قرمزه پس براش فرقی نمیکنه از چه منبعی نورمادون قرمز بهش میرسه
                بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...