ممنون
پس همینطور که دوستان راهنمایی کردند
از کنترل جریان شروع میکنیم :read: :read:
برای کنترل جریان چه پیشنهادی دارید؟!!
از دوستانی که علاقه به این بحث دارند و مایل به کمک کردن و همکاری هستند خواهش دارم اگه شروع به بحث میکنید تا به جواب رسیدن این بحث همکاری کرده و به جواب رسیدن کامل کمک کنید تا 1تایپیک کامل شده داشته باشیم و تایپیک نیمه کاره رها نشه تا همه بتونند از این بحث استفاده کنند :nerd:
معمولا با مشورت با استاتید ودوستان ارسال میزنم نه مثل بعضیا ارسال های الکی فقط برای بالا رفتن تعداد ارسال( ببخشید قصد توهین به کسی ندارم همه دوستان استاد بنده هستن وفقط برای یادگیری میام اینجا) در ارسال قبل هم با یکی از استاتید که در این مورد تجربه داشت مشورت کردم وبه این نتیجه رسیدم با امکانات موجود تقریبا این کار (کم کردن نور لامپ فلورسنت)غیر ممکن است هر چند قصد ناامید کردن کسیو ندارم :redface:
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
دکتر محمود حسابی
معمولا با مشورت با استاتید ودوستان ارسال میزنم نه مثل بعضیا ارسال های الکی فقط برای بالا رفتن تعداد ارسال( ببخشید قصد توهین به کسی ندارم همه دوستان استاد بنده هستن وفقط برای یادگیری میام اینجا) در ارسال قبل هم با یکی از استاتید که در این مورد تجربه داشت مشورت کردم وبه این نتیجه رسیدم با امکانات موجود تقریبا این کار (کم کردن نور لامپ فلورسنت)غیر ممکن است هر چند قصد ناامید کردن کسیو ندارم :redface:
بازم ممنون
ولی من منظورتونا در مورد بالا رفتن ارسالها نمی فهمم؟!!!آیا تا به حال در این فروم کسی برای شما حرفی از تعداد ارسالها زده؟!!!
و باز ممنون که به خاطر بنده حقیر وقت گذاشته و پیگیر این موضوع از طرف دیگر اساتید بودید
اگر دوستان همراهی کنند به امید خدا و با تکیه بر تجربیات دوستان واساتید محترم این تقریباً غیر ممکن را به کاملاً ممکن تبدیل میکنیم
در ضمن پروژه های از قبل تکمیل شده که اکثراً کپی میکنند که ارزش نداره
ممکن کردن این پروژه های غیر ممکن ارزش داره :nerd:
امیدوارم که بیشتر اطلاعات با ارزشتون را در اختیار دوستان قرار بدهید
با تشکر
ولی من منظورتونا در مورد بالا رفتن ارسالها نمی فهمم؟!!!آیا تا به حال در این فروم کسی برای شما حرفی از تعداد ارسالها زده؟!!!
بنده قصد جسارت نداشتم فقط منظوم این بود که کاش کمی بیشتر به سوال وموضوع فکر کنیم وتحقیق کنیم بعد یک جواب علمی بدهیم نه اینکه سریع با خوندن موضوع اولین چیزی که به ذهنمون می رسه جواب بدیم تااین شبهه بوجود نیاد که فقط برای افزودن ارسال بوده هرچندقبلا گفتم همه دوستان استاد بنده هستن.... سعی میکنم با تحقیق بیشتر در روزای آینده این کار (تغییر نور لامپ مهتابی) تقریبا غیر ممکنو-- ممکن کنم
نوشته اصلی توسط حامد مهری
ببخشید من یه موضوع رو توضیح بدم:
اینجا برای تعداد ارسال یک کاربر به کسی پول نمیدند.
البته پر واضحه نه اینجا ونه هیچ انجمن دیگه ای برای ارسال زیادتر پول نمیدهند منظور من فقط این بود که بار علمی تاپیک بالاتر بره
جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
دکتر محمود حسابی
خوب ادامه میدیم
حالا به نظر شما دوستان محدودیت جریان رو در ورودی ترانس ایجاد کنیم؟ یا در ورودی خود لامپ؟
نظر من در ورودی ترانس هست البته باید بعد از چند ثانیه از لحظه استارت لامپ این اتفاق بیوفته چون اگه از لحظه اول جریان رو محدود کنیم توان ورودی ترانس کاهش پیدا میکنه و شاید نتونه استارت بزنه
برای کنترل جریان از چی استفاده کنیم؟ ترانس ؟ ترانزیستور ؟ ..؟
با تشکر
سلام علی آقا
ممنون از همراهیتون
من فکر میکنم کنترل کننده رو بعد از ترانس بذاریم بهتر باشه؟!
فکر کنم کنترل جریان خروجی ترانس راحت تر از کنترل ورودی کل مدار باشه؟!
به نظر شما اینطور نیست؟!
با این حرفتونم که بعد از چند ثانیه تاخیر مدار شروع به کار کنه موافقم
در این مورد تجربه زیادی ندارم به نظر شما از چی استفاده کنیم؟!!
نمی دونم این توضیح به دردتون می خوره یا نه، اما تا اونجائیکه من می دونم سیستم کاری مهتابی این طوریه که ولتاژی که دوسر مهتابی میفته باعث میشه الکترون ها تو مسیر مهتابی حرکت کنند و با برخورد به مولکول های مواد فلوئورسانس (یا فسفرسانس!) باعث میشن که از این مواد الکترون جدا شده و به پودر فلوئورسانس (یا فسفرسانس!) که روی سطح مهتابی هست برخورد می کنن و از اونها نور تابیده میشه. حالا چه فایده ای داشت این حرفم؟
اینکه نوری که مهتابی داره بخاطر نوع مادست، و برای عوض کردن این نور باید ماده روکش رو عوض کرد. در ضمن، فکر می کنم هر روشی که به کار برده بشه که میزان الکترون ها رو کم کنه، باعث میشه شدت نور کمتر بشه، و میزان نور دهی تغییر نمی کنه. فقط اگر این کاهش نور قابل توجه باشه، شبیه به کم شدن نور به نظر میرسه.
اگر میزان جریان کمتر بشه فکر می کنم شدت کمتر میشه، اما نمیشه این رو دقیق گفت، یا حداقل من نمی دونم! :redface:
البته یه چیز دیگه هم هست، اونم اینه که میزان جریان و ولتاژی که توی مهتابی هست در حد high voltage هست و فکر می کنم کنترلش با قطعات الکترونیکی امکانپذیر نیست. احتمالاً باید سراغ CT برید.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
حالا به نظر شما دوستان محدودیت جریان رو در ورودی ترانس ایجاد کنیم؟ یا در ورودی خود لامپ؟
یعنی اگر مثلا با ترانس یک مقاومت سری کنیم نور لامپ کم میشه؟ (با فرض استارت شدن لامپ)
اینو یک نگاه بندازین روش مدرن کم کردن نور لامپ مهتابی
دکتر محمود حسابی
نمی دونم این توضیح به دردتون می خوره یا نه، اما تا اونجائیکه من می دونم سیستم کاری مهتابی این طوریه که ولتاژی که دوسر مهتابی میفته باعث میشه الکترون ها تو مسیر مهتابی حرکت کنند و با برخورد به مولکول های مواد فلوئورسانس (یا فسفرسانس!) باعث میشن که از این مواد الکترون جدا شده و به پودر فلوئورسانس (یا فسفرسانس!) که روی سطح مهتابی هست برخورد می کنن و از اونها نور تابیده میشه. حالا چه فایده ای داشت این حرفم؟
اینکه نوری که مهتابی داره بخاطر نوع مادست، و برای عوض کردن این نور باید ماده روکش رو عوض کرد. در ضمن، فکر می کنم هر روشی که به کار برده بشه که میزان الکترون ها رو کم کنه، باعث میشه شدت نور کمتر بشه، و میزان نور دهی تغییر نمی کنه. فقط اگر این کاهش نور قابل توجه باشه، شبیه به کم شدن نور به نظر میرسه.
اگر میزان جریان کمتر بشه فکر می کنم شدت کمتر میشه، اما نمیشه این رو دقیق گفت، یا حداقل من نمی دونم! :redface:
البته یه چیز دیگه هم هست، اونم اینه که میزان جریان و ولتاژی که توی مهتابی هست در حد high voltage هست و فکر می کنم کنترلش با قطعات الکترونیکی امکانپذیر نیست. احتمالاً باید سراغ CT برید.
با سلام
ممنون از راهنمایی خوبتون
منظورتون از high voltage بودن مدار در چه لحظه ای هست؟!!
با توجه به اطلاعاتی که با دوستان بدست آوردیم مدار فقط زمان راه اندازی در حالت high voltage قرار میگیره
حالا بازم اگه این اطلاعات کامل نست لطفاً به کامل شدن آن کمک کنید
بازم ممنون
با سلام
ممنون از راهنمایی خوبتون
منظورتون از high voltage بودن مدار در چه لحظه ای هست؟!!
با توجه به اطلاعاتی که با دوستان بدست آوردیم مدار فقط زمان راه اندازی در حالت high voltage قرار میگیره
حالا بازم اگه این اطلاعات کامل نست لطفاً به کامل شدن آن کمک کنید
بازم ممنون
این رو دقیق نمی دونم، اما فکر می کنم فقط لحظه استارت نیاز به ولتاژ بالا داریم که اتصال کوتاه شدن داخل استارت باعث بوجود اومدنش میشه. فکر نمی کنم برای بعدش نیازی به high voltage داشته باشیم.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
این رو دقیق نمی دونم، اما فکر می کنم فقط لحظه استارت نیاز به ولتاژ بالا داریم که اتصال کوتاه شدن داخل استارت باعث بوجود اومدنش میشه. فکر نمی کنم برای بعدش نیازی به high voltage داشته باشیم.
با اجازه 1شرح کوچیک از کار مهتابی بدم:
زمان کلید زنی ولتاژ 220 ولت دو سر استارت قرار میگیره که این ولتاژ باعث تحریک استارت و چسبیده شدن پلاتین های استارت میشه(ولتاژ تحریک استارت 110 ولته)
زمانی که استارتر وصل شد ترانس وارد مدار شده و ولتاژ لحظه ای 600 ولت را به لامپ میده و وقتی این ولتاژ اعمال میشه ولتاژ به 110 ولت کنترل شده و جریان مدار افزایش پیدا میکنه
و سپس این جریان توسط ترانس کنترل میشه
حالا نظرتون چیه؟
ببخشید اگه کامل نیست
دیدگاه