اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن igbt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن igbt

نوشته اصلی توسط aliila
    انگاری بچه مایه داری
    دوست من ‏allila ممنون که مارو نفهم فرض کردید.‏ فکر میکنم توضیحات جناب کشتپور کافی بود تا ببینید چند عامل موجب سوختن ترانزیستورها میشه.‏ و ظاهرا از قیمت های بازار هم خبر ندارید که به من میگید مایه دار. بهتره سری به یکی از فروشگاه های قطعات الکترونیک صنعتی بزنید ‏ شما چطور انتظار دارید که یک شخص به گفته خودش مبتدی در زمینه الکترونیک قدرت بدون سوزاندن قطعات سوئیچ یکشبه بشه طراح مدارات قدرت.‏ مگه لازمه رسیدن به موفقیت در کنار علم کسب تجربه نیست؟ کسب تجربه بدون شکست ممکنه؟ آیا ترس از شکست خوردن نمیتونه مانع پیشرفت بشه؟
    ترانزیستور، خازن، مقاومت ، مقداری سیم لحیم و دیگر فکر با عمل

دیدگاه

باز هم عرض میکنم نوع سوختن قطعه خیلی چزا رو معلوم میکنه:
      اتصال کوتاه گیت ودرین یا گیت وکلکتور یعنی اسپایک شدید یا کم بودن ولت قطعه قدرت کوچک بودن RG مقاومت گیت
      اتصال کوتاه گیت سورس یا کلکتور امیتر یعنی جریان شدید
      قطع شدن درین گیت یا کلکتور امیتر بالا بودن توان یا کم بودن توان قطعه یا استفاده و محاسبه اشتباه RG زیاد بودن مقاومت گیت
      البته برای قطعات پرقدت
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکانscs
        دوست من ‏allila ممنون که مارو نفهم فرض کردید
        چطوری شما این نتیجه رو گرفتی ؟ چرا با این لحن زننده صحبت می کنید ؟ من یک شوخی کردم . به هر حال 800 هزار تومن پول کمی نیست ؟
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

خوب تو لوازم خانگی و ظبت و پخش صوت با واتهای مثلا 10000 وات رو لیبل ها میبینیم خوب حالا میگیم طرف خانه دار است یا اهل موسقی است نمی فهمه 10000 وات یعنی چی ولی دیگه تو عالم مهندسی چرا.
          از این حرفتون به این نتیجه رسیدم. البته من ناراحت نشدم لحنمم تند نبود نمیدونم چرا شما اینطوری فکر کردین. بیاید از این موضوع بگذریم . 800 هزار تومن برای 8 سال خیلیه؟شاید اگه هر کسی حساب کنه ببینه تا حالا حتی بیشتر از این قطعه سوزونده. البته کار من فرق میکرد. من همیشه تو طراحی چیزای عجیب غریب بودم. خب طبیعیه برای این کارا تلفات زیاد میشه. شمام به دل نگیر. میایم اینجا به هم کمک کنیم. جرو بحث خوب نیست دوست من

دیدگاه

من از شما معزرت می خواهم جمله اول من یک شوخی بود و با دیدن اون رقم واقعا خوشحال شدم که کسی در الکترونیک از دل و جون مایه میزاره
            و فاعل جملات بعدی من کارخانه های سازنده المانها بود که در عالم مهندسی چرا از اغراق استفاده میکنن
            من کلا از محیط جدی خوشم نمیاد ولی انگار باید تجدیدنظر کنم مهندسین جوان ( مخصوصا الکترونیک ) زود رنج و مفسر هستند .

دیدگاه

نه احتیاجی به تجدید نظر نیست. منم مخالف جو جدی هستم. بیاین این سوء تفاهمو فراموش کنیم. منم از شما معذرت میخوام که بد برداشت کردم شما قبلا تو تاپیک کوره القایی به من کمک کردین

دیدگاه

جهت فهمیدن علت سوخت المانهای برق قدرت safe operating area و همچنین تاثیر بار های اهمی سلفی و خازنی در مدارات سوئیچینگ را مطالعه کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X