با سلام خدمت همه دوستان
بنده قصد دارم یه دینام 5ولتی بسازم . رشتمم الکترونیکه از دینام و سیم پیچ هم چیزی نمی دونم .
اگه امکان داره دوستان راهنمایی کنند. oo:
نسبت بال زنبور به بدن او بسیار کم است
با توجه به قوانین آیرودینامیک پرواز ممکن نیست
اما زنبور این را نمیداند و پرواز می کند
سلام
با توجه به این که چند قطب داشته باشه یا سرعتش چه مقدار باشه و توان مورد نظر طراحی فرق میکنه.
نحوه کار کرد و اصول کارش اینه : روی استاتور آهن ربا قرار میدن-----(قطب n یه طرف و روبروش قطب s ، که میشه دو قطبی اگر چهار قطبی بخوان استاتورو به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنن و دو جفت آهن ربا به صورتی که گفته شد قرار میدن)------بعدش روتورو سیم پیچی می کنن هر یک جفت سیم پیچ معادل یه قطبه ، حالا اگه از لحاظ مکانیکی مشکلی نداشته باشیم با چرخوندن روتور ولتاژ تو سیم پیچها القاء میشه، که از طریق کماتاتور و براشها به بیرون هدایت میشه.
ایکه الان گفتی یعنی چه؟؟
مهندس اگه بشه مدار معادلشو بذاری خیلی عالی میشه.تازه من فرمول های سیم پیچو نمی دونم. بعدش اینکه آهنربا باید بچرخه یا سیم پیچ . استاتور کیه ؟ من 5 یا 6 یا 7 ولت می خوام. 7 ولت مناسب کار منه .اگه میشه فرمولاشو بذارید. :agree:
در ضمن موتوری که من استفاده میکنم سه هزار دور هستش.
نسبت بال زنبور به بدن او بسیار کم است
با توجه به قوانین آیرودینامیک پرواز ممکن نیست
اما زنبور این را نمیداند و پرواز می کند
سلام
به نظر بنده کتاب چاپمنو بخونی بد نیست.اصول ژنوراتور و موتور خوب توضیح داده. در واقع روتور سیم پیچی شده درون استاتور آهن ربایی میچرخه(برای کاری که شما میخواین) برای محاسبات ولتاژ - جریان - تعداد دور سیم پیچ ها و ...جزوه ماشین dc دانلود کن
دیدگاه