اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت درایور سروو موتور ac با توان یک کیلو وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت درایور سروو موتور ac با توان یک کیلو وات

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
    روی چی نمایش بشه
    صفحه24
    torque را ذر پرونذه ارسالیتان جستجو کنیذ
    خود درایور سروو موتور اطلاعات مربوط به سرعت و گشتاور رو با نرخ خیلی پایین در حد یک نمونه در ثانیه به پورت سریال پی سی ارسال میکنه اما من به نرخ خیلی بیشتر و لحظه ای بسیار بالاتر و بدون تاخیر نیاز دارم به عنوان فیدبک برای تصمیم گیری و یکسری عملکردها
    و خود درایور سروو اصلا برای این منظور مناسب نیست و من مجبورم مستقلا این دو کار رو انجام بدم
    در حال حاضر از میکروی lpc-1768 برای این منظور میخوام استفاده کنم و سرعت رو با سرعت خیلی خوبی اندازه میگیرم اما برای گشتاور به مشکل خوردم

دیدگاه

یعنی باید راهی پیدا کنیم برای انذازه گیزی گشتاور به صورت انلاین
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

یعنی باید راهی پیدا کنیم برای انذازه گیزی گشتاور به صورت انلاین
        بله دقیقا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mortezai
          خود درایور سروو موتور اطلاعات مربوط به سرعت و گشتاور رو با نرخ خیلی پایین در حد یک نمونه در ثانیه به پورت سریال پی سی ارسال میکنه اما من به نرخ خیلی بیشتر و لحظه ای بسیار بالاتر و بدون تاخیر نیاز دارم به عنوان فیدبک برای تصمیم گیری و یکسری عملکردها
          و خود درایور سروو اصلا برای این منظور مناسب نیست و من مجبورم مستقلا این دو کار رو انجام بدم
          در حال حاضر از میکروی lpc-1768 برای این منظور میخوام استفاده کنم و سرعت رو با سرعت خیلی خوبی اندازه میگیرم اما برای گشتاور به مشکل خوردم
          با سلام
          جناب مرتضایی ، برای اندازه گیری گشتاور موتور،
          می توانید در محل بستن موتور به شاسی از لود سل معمولی وزن ، استفاده کنید( به تعداد 2 یا 3 یا 4 تا )
          و با اندازه گیری سیگنال لود سل، به گشتاور برسید،

تورک سل torque cell ، برای گشتاور نیز می توانید جستجو کنید تا مستقیما گشتاور را اندازه گیری کنید.

http://pdf.directindustry.com/pdf/ce...19-144548.html
          و
          http://www.futek.com/product.aspx?t=torque

با سپاس

پ.ن:
          فایل دریافت شد.
          گشتی در لاله زار
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
            با سلام
            جناب مرتضایی ، برای اندازه گیری گشتاور موتور،
            می توانید در محل بستن موتور به شاسی از لود سل معمولی وزن ، استفاده کنید( به تعداد 2 یا 3 یا 4 تا )
            و با اندازه گیری سیگنال لود سل، به گشتاور برسید،

تورک سل torque cell ، برای گشتاور نیز می توانید جستجو کنید تا مستقیما گشتاور را اندازه گیری کنید.

http://pdf.directindustry.com/pdf/ce...19-144548.html

جناب solsal
            برای اندازه گیری گشتاور سروو موتور میشه از مقدار جریان مصرفی درایور هم استفاده کرد که البته شما در حال بررسی مشکل نرم افزار من هستین
            برای استفاده از لود سل یا ترک متر اینطور که تحقیق کردم نیاز به یک سری فیلترهای خاص نرم افزاری برای اندازه گیری سریع و دقیق هست مثل fir که فکر کنم نیاز به cpld داشته باشم که کار رو خیلی سخت میکنه با توجه به نویزهای ایجاد شده از موتور و میکرو یا ارتعاشات خود استرین گیج

تا نظر شما استاد محترم چی باشه

با تشکر

http://www.futek.com/product.aspx?t=torque

با سپاس

پ.ن:
            فایل دریافت شد.

دیدگاه

ببخشید میشه سوال کنم این موتور چه چیزی رو به انجام میرسونه
              همانطور که دوست محترم solsal فرمودند با استفاذه از ترکمتر شما به صورت انلاین مقدار ترک را کنترل میکنیذ
              یعنی با نصب ذو سنسور در دو طرف شفت موتور ذر حد میکرو ثانیه ای شما به دو مفدار ترک دسترسی ذارید

دیدگاه

در بعضی از انواع درایور (مانند Teco سری TSTA)، امکان مانیتور کردن مقدار گشتاور و سایر پارامترها از طریق خروجی یا خروجی های آنالوگی که به این منظور پیش بینی شده وجود دارد. اما در درایور مورد نظر شما به نظر می رسد چنین خروجی وجود نداشته باشد. بنابراین یک روش تغییر موتور و درایور و استفاده از خروجی آنالوگی است که به همین منظور پیش بینی شده است.
                اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mortezai
                  برای استفاده از لود سل یا ترک متر اینطور که تحقیق کردم نیاز به یک سری فیلترهای خاص نرم افزاری برای اندازه گیری سریع و دقیق هست مثل fir که فکر کنم نیاز به cpld داشته باشم که کار رو خیلی سخت میکنه با توجه به نویزهای ایجاد شده از موتور و میکرو یا ارتعاشات خود استرین گیج
                  با سلام
                  جناب مرتضایی ،
                  گشتاور موتور یا سروو موتور AC می تواند نسبت به محور زمان ، نسبتا ثابت باشد و نیز می تواند دارای ضربان یا نمودار سینوسی مانند 50 هرتز باشد.
                  در هر دو صورت، با سنسور تورک سل ، و با اندازه گیری در سرعت 10 برابر ، ( 500 نمونه در ثانیه ) و فیلتراسیون مناسب ، مقدار دقیق و سریع را بدست آورد.

از فیلتر FIR هم نگران نباشید،
                  چون شامل یک آرایه ورودی سیگنال و یک آرایه ضرایب ثابت و حاصلضرب درایه های متناظر و جمع آنها است.
                  در مثالی که در تاپیک دیگر بود، (جمع مربعات سیگنال جریان) در واقع یک نوعی از فیلتر FIR بود.
                  که با ترفند اعداد صحیح و دوری از اعداد اعشاری ، با میکروی شما قابل انجام است.
                  این فیلتر در ساده ترین حالت که شما استفاده خواهید نمود، یک جمع از ورودی ها و میانگین گیری خواهد بود. یعنی آرایه ضرایب ثابت همگی برابر 1 است.

کار ساده را دچار پیچیدگی نکنیم،
                  اون قدیم ها که میکروکنترلر سریع ، کم بود ، برای کارهای اینچنینی نیز ناچار به استفاده از FPGA می شدیم.
                  اکنون شما دسترسی به میکرو کنترلر های سریع و قدرتمند دارید که به خوبی اهداف شما را برآورده می نمایند.
                  و چون شما با LPC168 کار کرده اید، در صورت نیاز به محاسبات 10 تا 50 بار سریعتر ، LPC4XXX یا هر CORTEX-M4 را انتخاب کنید.

تورک سل و لودسل و نیروسنج و فشار سنج و استرین گیج ، رایجترین المانها در صنعت اندازه گیری هستند و مسایل نویز و .... همه کار شده و راه حلها موجودند،
                  لذا با مسئله بغرنجی روبرو نخواهید بود.

لوازم مورد نیاز:

تورک سل یا لود سل
                  AD7190 در سرعت بالا( 500 و 1000 و 1500 و 2000 و 2500 و 3000 و ...تا 4500 هرتز ) سبزها در 50 و 60 هرتز خوبند.
                  میکروی LPC1768
                  برنامه قرائت A2D و برنامه فیلتر میانگین گیری ساده.(اگر از 3000 نمونه استفاده کنید. میانگین 15 تایی بگیرید، تا به فرکانس 200 برسد، که 4 برابر 50 هرتز است و قاعده نایکویست رعایت شده )

با سپاس
                  گشتی در لاله زار
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

با درود فراوان خدمت سرور خودم جناب solsal

برای اندازه گیری لود سل و خواندن مقادیر تغییر من از ای سی cs5532 شرکت سایروس لاجیک میخوام استفاده کنم و شباهت زیادی به ad7190 داره

و در حال اماده کردن پی سی بی اون هستم و زمانی که اماده شد نقشه رو براتون میفرستم تا اونرو تایید بفرمایید.

با تشکر فراوان

دیدگاه

ببخشید میشه سوال کنم این موتور چه چیزی رو به انجام میرسونه
                      همانطور که دوست محترم solsal فرمودند با استفاذه از ترکمتر شما به صورت انلاین مقدار ترک را کنترل میکنیذ
                      یعنی با نصب ذو سنسور در دو طرف شفت موتور ذر حد میکرو ثانیه ای شما به دو مقدار ترک دسترسی ذارید
                      خواهش میکنم
                      هدف من اندازه گیر لحظه ای سرعت و موقعیت و گشتاور هست تا علاوه بر مانیتور کردن این اطلاعات بر رو مانیتور پی سی و سیو کردن اطلاعات در صورت بالاتر رفتن سرعت از یک حدی دو کنتاکت رو فعال یا غیر فعال کنم و یا در صورت کم شدن مقدار گشتاور یکسری تصمیمات خاص اعمال بشه.

البته استفاده از ترکمتر روش خوبی هست به شرطی که مقدار دقیق رو با تعداد محدودی نمونه گیری و معدل گیری و در کل فیلترینگ سریع بشه بدست اورد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
                        در بعضی از انواع درایور (مانند Teco سری TSTA)، امکان مانیتور کردن مقدار گشتاور و سایر پارامترها از طریق خروجی یا خروجی های آنالوگی که به این منظور پیش بینی شده وجود دارد. اما در درایور مورد نظر شما به نظر می رسد چنین خروجی وجود نداشته باشد. بنابراین یک روش تغییر موتور و درایور و استفاده از خروجی آنالوگی است که به همین منظور پیش بینی شده است.
                        با سلام و تشکر از توضیحتون

البته ظاهرا این خروجیهای انالوگ ظاهرا از دیجیتال به انالوگ تبدیل میشن و اینطور که در مدلهای دیگه مثل LS Mecapion پیگیر شدم دارای نرخ تغییر پایین در حد 10 هرتز هستن و جوابگوی کار من نخواهند بود

البته سری درایورهای حرفه ای تری هم هستن که از prophy bus استفاده میکنند و در مقابل مد باس خیلی سریعتر هستند اما هم گران هستند و هم تهیه اونها براحتی مدلهای معمول نیست

با تشکر

دیدگاه

البته سنسورهای معرفی شده ار طرف اساتید محترم سایت اقای Solsal واقای طراح درحقیقت به صورت پل هستند اما سنسورهای شما ذر سایت ارسالی به صورت انکودر تفاوت سرعت خیلی زیاده سنسورهای پل واکنش خیلی سریعتری نسبت به سنسورهای انکودری دارند
                          اما برای خواندن هر کمیتی مقداری زمان لازم است
                          اگر نوع کارتان را بفرماعید شاید ایذه ها و روشهای بهتری در سایت مطرح شود
                          در ضمن همانطور که اشاره کردم درایور شما قابلیت کنترل گشتاور را دارد

دیدگاه

البته سنسورهای معرفی شده ار طرف اساتید محترم سایت اقای Solsal واقای طراح درحقیقت به صورت پل هستند اما سنسورهای شما ذر سایت ارسالی به صورت انکودر تفاوت سرعت خیلی زیاده سنسورهای پل واکنش خیلی سریعتری نسبت به سنسورهای انکودری دارند
                            اما برای خواندن هر کمیتی مقداری زمان لازم است
                            اگر نوع کارتان را بفرماعید شاید ایذه ها و روشهای بهتری در سایت مطرح شود
                            در ضمن همانطور که اشاره کردم درایور شما قابلیت کنترل گشتاور را دارد
                            مشکل من فقط اندازه گیری لحظه ای و نسبتا دقیق و با نرخ بالای 50 نمونه در ثانیه هست که درایورهای سروو این امکان رو به ما نمیدن و ما باید مستقلا این کار رو همونطور که گفتم انجام بدیم یک از روشهای حدودی و نه دقیق اندازه گیری جریان مصرفی لحظه ای درایور هست که تا این حد دقت هم برای کا رمن مناسب هستش
                            روش سخت تر و دقیق تر استفاده از ترک متر یا سنسور گشتاور هست اما چون فضای کافی برای نصب رو ندارم ترجیحا میخواستم از روش اندازه گیری جریان استفاده کنم.

دیدگاه

موفق و پیروز باشید

دیدگاه

سلام کاری که انجام میدید درسته ،نصب لودسل و تورکمتر مشکلات مکانیکی زیادی داره که کار رو سخت می کنه ، توان موتور رابطه مستقیم با سرعت و گشتاور داره اگر بخواهید گشتاور لحظه ای رو دقیق تر محاسبه کنید احتیاج به اندازه گیری لحظه ای سه پارامتر همزمان دارید :
                                جریان موتور- ولتاژ موتور وسرعت موتور البته با تقریب خوبی شاید بتوان ولتاژ را ثابت در نظر گرفت ولی برای دقت بالا تر استفاده از هر سه متغیر الزامی است .
                                لینک زیر بهتون کمک میکنه
                                www.enm.com/eandm/training/siemenscourses/acd_1.pdf

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X