اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی تریاک با فوتوسل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی تریاک با فوتوسل

سلام
    من یک مدار می خوام که بتونم با فتوسل خط ac را قطع و وصل کنم در ضمن برای تغذیه مدار راه انداز تریاک از خود برق شهر باشه بدون ترانس چون محدودیت جا دارم

پاسخ : راه اندازی تریاک با فوتوسل

سلام
    یعنی کسی نیست جواب ما رو بده . من یک مدار برای بخش کنترل مدار زیر می خوام که با فتوسل با شه وهنگام تاریک شدن هوا تریستور وصل شود و هنگام روشن شدن هوا تریستور قطع شود در ضمن تغذیه مدار از خود خط گرفته شود بدون ترانس چون محدودیت جا دارم . لطفا جواب ما رو بدید ممنون.
    []

دیدگاه

سلام
      خوب میتونی ابتدا خروجی فتوسل رو به کمک میکرو AVR آنالوگ به دیجیتال کنی . بعد داخل برنامه یک شرط بذاری اگه مقدار دیجیتال بدست آمده فلان مقدار شد یک پایه از میکرو رو که به یک رله وصل هست رو فعال کنه و بعد جریان خط ac رو با توجه به شرایطی که می خوای قطع یا وصل کنه . تغذیه میکروت رو هم میتونی از همون خط ac یا یک پل دیود و صافی خازنی و یک رگولاتور بدست بیاری.
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

سلام محمد
        دمت گرم که جواب ما رو دادی اولا می خوام برایم کم هزینه باشه پس نمی تونم از avr استفاده کنم دوما محدودیت جا دارم یک مدار ساده می خوام ممنون .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roohollah36
          سلام محمد
          دمت گرم که جواب ما رو دادی اولا می خوام برایم کم هزینه باشه پس نمی تونم از avr استفاده کنم دوما محدودیت جا دارم یک مدار ساده می خوام ممنون .
          استفاده از avr خرجت رو بالا نمی بره !!!! اگه یک Atiny 13 برای این کار استفاده کنی کلا با رله و برد و میکرو و خازن مقاومت و سنسورش روی هم 6 هزار تومن در نمی آد . یعنی از این هم ارزونتر !!!!!!!!!!
          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

شما جهت استفاده از ترایاک برای سوئیچ برق شهر نیاز به مدارات زیادی دارید . خود فتوسل راه انداز
            نیاز داره . خود ترایاک درایور نیاز داره . و همچنین مدار تشخیص عبور از صفر .
            حتما میدونید که نمیشه ترایاک رو زیر بار الکی روشن کرد . باید مداری داشته باشید که وقتی نیم
            سیکل برق شهر صفره ترایاک رو روشن و خاموش کنه نه زمانی که در پیک شکل موج هستیم .

همه اینها رو میشه با مدارات لاجیک و آنالوگ ساخت . ولی مسلما حجمش زیاد میشه . بهتره از
            یک میکروی کوچک 8 پین استفاده کنید .
            باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

سلام
              من می خوام با فتوسل یک لامپ led را روشن و خاموش کنم از رله هم نمی خوام استفاده کنم چکار کنم ممنون

دیدگاه

اینجا

و

اینجا
                باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

سلام
                  ممنون ولی تغذیش از برق شهر می خوام باشه بدون ترانس و لگراتور

دیدگاه

سلام
                    اگر از moc3023 استفاده کنم چی؟

دیدگاه

یه خورده سعی وخطا میخاد
                      شما باید از تریاکی استفاده کنید که به مثبت شدن گیت شروع به هدایت کنه بعد گیت با یه دیاک و خازن ویه مقاومت وصل شه به برق حالا گیت رو مجددابا فتوسل به زمین متصل کنین
                      مقدار مقاومت و خازن و دیاک رو باید تجربی ظیدا کنین اول با مقادیر اهم بالا شروع کنین وکم کمک کمش کنین تا تریاک هدایت کنه بعد فتوسل رو روی گیت قرار بدین
                      من امتحان کردم ولی مقادیر یا دم نیست
                      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام شهرام
                        منظورت از حالا گیت رو مجددا با فتوسل به زمین وصل کنین چی؟

دیدگاه

شما اینقدر مقدار خازن ومقاومت رو تغیر بدین تا تریستور روشن بشه بعد وقتی فتوسل رو با گیت و نول یا کاتد موازی کنی مقاومت کم میشه وتریستور خاموش میشه و با تغیر حالت نور مقاومت تغیر میکنه و تریستور روشن میشه
                          میشه هم بانور خاموشش کرد هم روشن مونده فتوسل چطور بسته بشه
                          بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام شهرام جان
                            اگه میشه نقشه مدار را برای من بزار.
                            ممنون. عیدت مبارک

دیدگاه

با جستجوی کلمات Automatic night lamp triac در گوگل می توانید چند مدار بسیار ساده را که با کاهش نور یک لامپ را روشن می کنند مانند لینک های زیر بیابید (عکس های داخل لینک ها ظاهرا فیلتر شده اند که در پست ضمیمه می شوند):

http://www.circuitsector.com/2010/05...ight-lamp.html

http://www.indiastudychannel.com/pro...IGHT-LAMP.aspx
                              فایل های پیوست شده
                              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X