اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتقال دیتااز روی خط برق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتقال دیتااز روی خط برق

سلام
    خسته نباشید ، فکر میکنم روش کار به صورت زیره:

1-طراحی مدار فرستنده با نویز پذیری پائین و استفاده از ایزولاتور در خروجی آن

2-کوپل کردن و مچ نمودن بخش فرستنده با سیم برق و سوار نمودن اطلاعات بر روی برق شهر

3-استفاده از تکرار کننده ها در صورت مسافت بالا

4-ایزولاسیون و فیلترینگ در مقصد و استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال و در نهایت پردازش اطلاعات

دیدگاه

همه ی این ها که فرمودید صحیح
      ما هم دقیقا دنبال راهی هستیم که مرحله به مرحله این کار ها رو انجام بدبم
      به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

سلام
        هر کدوم از اینا که گفتم خودش یه پروژست ، البته تو دل هرکدوم از این پروژه ها میشه پروژه در نظر گرفت. منظورم مشکل جلوه دادن نیست ، اگر بخوای کار کنی مسلماً به نتایجی ارزشمند می رسید.حالا خود پروژه مراحل زیر را می بایست بگذرونه (تحقیقات جمع بندی و شبیه سازی، آزمایشات و ساخت نمونه آزمایشی، ساخت نمونه نیمه صنعتی و در نهایت نمونه صنعتی ) البته من جسته و گریخته عنوان بندی کردم که میشه به شکل صحیحتر مرحله بندی بشه .
        اگه میخواید روی اینطور پروژه ها کار کنیم یه بسم الله بگیم و اول تحقیقاتو شروع کنیم.ه
        یه مطلب دیگه اینه که با راه میانبر و صرفا تبادل اطلاعات کم سیستم plc میشه خیلی زودتر به نتیجه رسید فقط یه همکاری جامع لازمه.اونی که بنده به عنوان یه سیستم جامع بالا مطرح کردم در واقع تبادل اطلاعات پیشرفته مثل اینترنت و ...می باشد

دیدگاه

:applause: :applause: :applause: :applause: سلام خدمت همه ی دوستان .ببخشید ولی بی مقدمه بگم که :cry2: :cry2: :cry2: من دستگاه رو ساختم و جواب داد :nice: :nice: :nice: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: ببخشید که یکم احساساتی شدم.دارم شماتیک مدار فرستنده و گیرنده رو آماده می کنم که تو سایت قرار بدم
          یا حق
          به امید ظهور مولامون که صد البته نزدیک است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidrt27
            :applause: :applause: :applause: :applause: سلام خدمت همه ی دوستان .ببخشید ولی بی مقدمه بگم که :cry2: :cry2: :cry2: من دستگاه رو ساختم و جواب داد :nice: :nice: :nice: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: ببخشید که یکم احساساتی شدم.دارم شماتیک مدار فرستنده و گیرنده رو آماده می کنم که تو سایت قرار بدم
            یا حق
            شوخی میکنی؟ :biggrin:

دیدگاه

افرین
              لطف می کنی اگر بزاری
              ممنون
              منتظرتیم
              من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                شوخی میکنی؟ :biggrin:
                منم فکر کنم شوخیی بود

دیدگاه

برای مدار فرستنده یک آی سی سازنده پالس مبعی یا آی سی 555 که روی مقدار فرکانس خروجی بین 100 تا 120 کیلو هرتز تنظیم شده است که می توانید توسط نرم افزار یا از روی دیتا شیت طراحی کنید . خروجی 555 که یک پالس 110 کیلو هرتز است را به ورودی فیلتر بالاگز ر متصل کنید (فیلتر بالاگذر شامل یک خاز توان بالا و مقاومت توان بالا که موازی با وصل شدن است که محدوه فرکانس های 110 کیلوهرتز را عبور می دهند ) و خروجی فیلتر بالاگذر را به یک ترانس 1به 1 با تعداد دور 40 دور سیم و قطر سیم 1 متصل کنید . هسته ترانس باید جنسش فریت باشد در غیر اینصورت جواب نمی دهد. بعد از عبور موج مربعی با فرکانس 110 کیلو هرتز از فیلتر بالاگذر و ترانس ، خروجی ترانس را به برق شهر وصل کنید.

ترانس فریت شکلش دایره ای باشد و در بازار مشهد از پاساژ مهتاب طبقه بالا می توانید خریداری کنید .
                  برای سیم طبقه پایین

دیدگاه

شکل موج خروجی بعد از سوار کردن فرکانس 120 کیلو هرتز چگونه باید باشد؟
                    چگونه باید فهمید که فرکانس 120 کیلو روی برق شهر سوار شده است یا نه؟

دیدگاه

من ماژول را پیشنهاد می کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X