اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی igbt با ترانس پالس

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی igbt با ترانس پالس

ببین اتصال موتاه شدن سوئیچ هیچ ربطی به سلفی که تو درین/کلکتور وجود داره نداره . این 1 ( به درایو بر میگرده ،)
    2- dead time برا پیش گیری از overlap به وجود میاریم ، که تلفات بیخودی نداشته باشیم . اگه جریان راه اندازی المان قدرت شما زیاد بشه ، به dead time کم تری نیاز هست ( و همچنین اگه از یه ماسفت پدر و مادر دار استفاده بشه .)
    3- شما تا حالا پل اچ با خازن سری با ترانس ندیدی ؟ اگه نه ، برو ببین ، عرض پالس میتونه تا صد درصد هم برسه . و هیچ مشکلی پیش نمیاد .
    ( اگه منظور شما از پیش آمدن مشکل هم پوشانی هستش ، اگه یه درایور درست و یه ماسفت مناسب استفاده بشه ، به dead time خیلی ناچیز ، نیاز هستش . )
    مگه من گفتم ربط داره ؟ oo:
    دیوتی بیشتر از 50 درصد در پل H باعث Overlapping می شه مگر اینکه شما در مورد پل اچ با درایوینگ نامتقارن صحبت کرده باشید که کلا این سیستم چیز بیخودیه .
    دیوتی سایکل یک پارامتر نسبی است و برابر است با عرض پالس روشن به کل دوره تناوب پالس (ضرب در 100 )
    حالا اگر کل دوره تناوب پالس ماسفت پایین و بالا برابر مثلا 10 میکروثانیه باشه ، چنانچه عرض پالس روشن اعمال شده به ماسفت پایینی ، 8 میکرو ثانیه باشه . برای اینکه آورلپ ایجاد نشه بعد از 8 میکرو ثانیه که پالس پایینی off شد یک D.T ایجاد می شه و پالس روشن ماسفت بالایی می تونه تنها کمتر از 2 میکرو ثانیه دوام داشه باشه .بدین معنی که دیوتی پالس بالایی 20درصد و دیوتی پالس پایینی80 درصده .این یعنی عدم تقارن که خودش باعث ایجاد تلفات سوییچینگ نامتقارن ، بد توزیع شده یا undistributed power dissipation می شه و همواره یکی از سوییچ ها از دیگری داغ تر می شه و اصلا ربطی به خازن بلاکر سری شده با ترانس در پل اچ نداره که کلا هم چیز بیخودیه .

در ضمن تو تمام عمرم پل H با خازن سری شده با ترانس ندیدم :biggrin: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Babak1367
      اول اینکه چرا شما به اتصال کوتاه میگی اتصال موتاه :biggrin:
      دوست من توی انجمن معمولآ غلط املایی نمی گیرن چون فکر روی جواب دادن تمرکز داره این مسئله پیش میاد.
      دومآ مگر مقدار ثابت زمانی رو اندوکتانس تعیین نمی کنه پس چطور در اشباع هسته تاثیر نداره در یک فرکانس
      ثابت کم بودن اندوکتانس شیب جریان و زیاد میکنه و باعث اشباع هسته میشه.
      سومآ شما مثل اینکه تو دنده لج افتادی و پستها رو درست نمی خونی چرا اینقدر اصرار داری در پل H
      "عرض پالس میتونه تا صد درصد هم برسه" بازم میگم در پلH سویچها ضربدری با هم روشن میشن
      و عرض پالس درایورها به50 درصد نزدیک میشه.
      در خروجی ترانس قدرت ولتاژ متناوب مربعی داریم که 50 درصد مثبت و 50 درصد منفی
      یعنی یک سیکل کامل. نیم سیکل رو دو سویچ و نیم سیکل بعدی رو دو سویچ دیگه به ترانس
      قدرت تحویل میدن پس چطور درایورها عرض پالس صد در صد دارن.
      احتمالا منظور آقای گلداسمیت ، سیستم های درایوینگ نامتقارن عرض پالس است که در بالا اشاره شد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emergency.calls.only
        احتمالا منظور آقای گلداسمیت ، سیستم های درایوینگ نامتقارن عرض پالس است که در بالا اشاره شد .
        فکر نمیکنم اینطور باشه مگر سئوال کسی که تاپیک رو ایجاد کرده منابع نامتقارنه.
        اگر هم اینطور باشه این منابع چه مزیتی میتونن داشته باشن؟
        شما تا حالا پل اچ با خازن سری با ترانس ندیدی ؟ اگه نه ، برو ببین ، عرض پالس میتونه تا صد درصد هم برسه . و هیچ مشکلی پیش نمیاد .
        در ضمن خازن در پل H بصورت سری وجود داره و کارشم حذف مولفه dc هست
        ولی نمی دونم چه ربطی به پهنای پالس داره.
        این مدعیان در طلبش بی خبرانند
        آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

اول از همه بزارید کامل یه هوپیتال بزنم ، انگار اینجوری نمیشه !
          در مورد قلت املایی این یه شوخی بود !!!!! زیاد حدی نگیرش ! ( توجه کن قلت !!!) :applause:
          بعدشم اینارو داشته باش :
          اینداکشن ، هیچ ربطی به اشباع شدن نداره ، میدونی چرا ؟
          ببین وقتی ، هسته اشباع میشه میدونی چی میشه ؟ هر هسته یه تعداد خیلی خیلی زیادی ملکول مغناطیسی داره ، که با افزایش جریان ، شروع به منظم شدن در یک جهت میکنند ، تا میدانهاشون با هم هم جهت بشه ، و برآیند اونها ، یه عدد خیلی بزرگ بشه ، خوب وقتی همه ی ملکول ها منظم شدند چی ؟ این مشکل به هسته بر میگرده . ماشاالله با این هسته های Pure که تو ایران پیدا میشه ، پدر آدم در میاد تا سایز درست رو محاسبه کنه !!!!!!!
          خوب پس مشکل اشباع شدن رو Got it ? !!!!!
          و اما در مورد اون خازن ، کی گفته اون خازن فقط حذف جریان مستقیم میکنه ؟ ( فرکانس رزونانس پدید اومده رو فراموش نکن )
          و در مورد عرض پالس ، ببینید ، مشکل overlap ، همونطور که گفتم در اثر مزخرف بدن ماسفت ، و طبیعتا ماسفت درایور پدید میاد ، و اگر نه من یه ماسفت مزخرف رو با جریان درایو 8 آمپر لحظه ای ، تا 13 مگا هرتز هم بردم . یا یه ماسفت افتضاح تر رو تا 27 مگا هرتز . پس مشکل هم پوشانی ، به سادگی قابل حله ، ( کی گفته فقط با dead time حل میشه ؟!)
          و اما ادامه ی عرض پالس ، من منظورم از 100 درصد ، right arm and left arm هستش .
          و تو خیلی جا ها عرض پالس 92 درصد لازم میشه ، که البته من از این کار ها زیاد کردم .
          در ضمن ، من دارم در مورد منابع single حرف میزنم ، نه متقارن ، تو متقارن ها که همه چیز مثل هلو میمونه !!!!!!!!1 :applause: :applause: :wow: :agree:
          Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

مهندسان عزیز
            از راهنمایی های شما بسیار استفاده کردم و کلی مطالب جدید یاد گرفتم چون تا به حال با ترانس پالس کار نکردم الان در حال نتیجه گیری اولیه و ساخت یک نمونه هستم تا در عمل مشکلات خودم را بفهمم و این موضوع را ادامه بدم
            :read:
            احساس میکنم دارید از بحث خارج میشید :cry2:

بحث شیرین شده برای من :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X