اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر 12ولت به 220ولت با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر 12ولت به 220ولت با avr

برای راه اندازی irfz44n به چه پارامترهایی باید توجه کرد؟
    باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lepkin
      برای راه اندازی irfz44n به چه پارامترهایی باید توجه کرد؟
      باتشکر
      منظورتو متوجه نشدم. اگه ولتاژ و جریانه دیتاشیتشو بگیر توش نوشته. الان رو سیستم خودم نیستم و دسترسی ندارم نگا کنم. فک کنم جریانش 55 امپر و ولتاژش هم حدود پنجاه شصت ولت باشه.
      ولتاژ گیت هم تا بیست ولت میتونی بدی. توصیه من برای موج مربعی 50 هرتز حدود 18 ولته و برای pwm به دلیل فرکانس بالاتر و بالا رفتن تلفات خازنی گیت سورس 12 ولته. تو نت بگردی کلی مدار خوب برای راه اندازی گیت پیدا میکنی. ولی کارامد ترینش همون دو تا مقاومت و یه دیوده که کشیدم واست.

دیدگاه

پیغام شما ارسال نشد. ظرفیت صندوق پستی 'Mahdi_Vaziri' از حد مجاز بیشتر است.
        :sad: :sad: :sad: :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lepkin
          :sad: :sad: :sad: :sad:
          خالیکردم صندوق رو
          ترانس رونمیتونی خودت بپیچی. البته با اطلاعاتی که ازت دیدم میگم.
          ترانس هسته اهنی برای 50 هرتز. ولی ترجیحا از هسته های با ورق نازنکتر استفاده بکن که تلفات فکو کمتر بشه.
          من نمیدونم چطور 2104 پیدا نکردی!!!! همین هفته ئیش از جوان خریدم.
          اون ترانسها هعم که گفتی اصلا جوابگو نیستن. اونا خروجیشون 1 امپره. یعنی نهایتش ده دوازده وات.
          در مورد شکل موج هم بله اگه بارتون فقط لامپه میتونین از مربعی استفاده بکنین. ولی من توصیه نمیکنم.

دیدگاه

یه چیزی هم فراموش کردم بگم.
            بله از 2111 میتونی استفاده بکنی. ولی حفاظت کم میشه. با اور کارنت ترانزیستورا میسوزن چون نمیتونیم به موقع خاموششون کنیم.

دیدگاه

خالیکردم صندوق رو
              ترانس رونمیتونی خودت بپیچی. البته با اطلاعاتی که ازت دیدم میگم.
              ترانس هسته اهنی برای 50 هرتز. ولی ترجیحا از هسته های با ورق نازنکتر استفاده بکن که تلفات فکو کمتر بشه.
              من نمیدونم چطور 2104 پیدا نکردی!!!! همین هفته ئیش از جوان خریدم.
              اون ترانسها هعم که گفتی اصلا جوابگو نیستن. اونا خروجیشون 1 امپره. یعنی نهایتش ده دوازده وات.
              در مورد شکل موج هم بله اگه بارتون فقط لامپه میتونین از مربعی استفاده بکنین. ولی من توصیه نمیکنم.
              البته ۹ولت ۴امپر هم هست...
              راستی اگه ما با ترانس ۷ولت به ۲۲۰ در نظر بگیریم...نسبت ترانس تغییر میکنه و برای ایجاد جریان ۰.۲۷ در خروجی(برای روشن کردن لامپ ۴۰ وات) نیاز به 31*0.27=9 امپر سمت اولیه هستیم...

اضافه شده در تاریخ :
              مهدی جان اگه امکان داره شما شماتیک کامل مدار رو با دست بکشید و اینجا قرار بدید.
              باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 38800
                دوستان این پروژه که گذاشتین به درد پروژه کارشناسی میخوره من دانلود کنم به دردم میخوره
                با سلام

مرد مومن این پروژه رو محض یادگیری گذاشتن نه برای کپی ، داشتیم؟؟؟!!!!! :mrgreen:

میگم چی شده دنبال ترانس فرکانس 50 هرتزین؟شما که گفتین از ترانس فرکانس بالا استفاده کنی ابعاد کمتری می گیره پس چرا رفتین تو کار 50 هرتز؟ oo:

دیدگاه

میگم چی شده دنبال ترانس فرکانس 50 هرتزین؟شما که گفتین از ترانس فرکانس بالا استفاده کنی ابعاد کمتری می گیره پس چرا رفتین تو کار 50 هرتز؟
                  چون فرکانس اصلی موج ما ۵۰ هرتز(هارمونیک اصلی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                    سلام
                    در این حالت به علت فرکانس پایین به ترانس بزرگ تری نیاز دارید
                    باید اول 12 رو به 220 تبدیل کنید( با فرکانس بالا) و بعد با ماسفت موج سینوسی رو روش مدوله کنید
                    با سپاس
                    نوشته اصلی توسط lepkin
                    چون فرکانس اصلی موج ما 50 هرتز(هارمونیک اصلی)
                    الآن بین این دو نظر تناقض وجود داره.
                    اصلاً هدف از ترانس فرکانس بالا اینه که حجم پایینی داشته باشه.بعد از تغییر سطح ولتاژ ما میتونیم با موج سینوسی 50 هرتزو با ماسفت ها بسازیم.مگه اینطوری نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edris.noei
                      الآن بین این دو نظر تناقض وجود داره.
                      اصلاً هدف از ترانس فرکانس بالا اینه که حجم پایینی داشته باشه.بعد از تغییر سطح ولتاژ ما میتونیم با موج سینوسی 50 هرتزو با ماسفت ها بسازیم.مگه اینطوری نیست؟
                      سلام
                      اقا ادریس. سو تفاهمی شده.
                      رو این مدار هم میتونیم از ترانس فرکانس پایین (هسته اهنی) استفاده بکنیم هم فرکانس بالا (هسته فریت)
                      اینجا به دلیل اینکه دوستمون نمیخواد زیاد وقت سرف محاسبات و ... بکنه گفتیم از از ترانس فرکانس پایین (هسته اهنی) استفاده بکنه.
                      دو تا فرکانس اصلی داریم. یکی فرکانس سوییچ که مربعیه و دومی که هارمونیکیه که خودمون داریم میسازیم و سینوسیه.
                      اگه از ترانس فرکانس بالا استفاده بکنیم خروجیمونم فرکانس بالاس و باید از فیلتر استفاده بکنیم که فرکانس بالا تو خروجی ظاهر نشه. ولی اگه از ترانس معمولی فرکانس پایین استفاده بکنیم خود ترانس میشه فیلتر و تو خروجی فقط سینوسیه ظاهخر میشه و نیاز به فیلتر نداریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X