اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بدنبال قطعه ای برای سوئیچ قدرت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بدنبال قطعه ای برای سوئیچ قدرت

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    نصیری جان این مطلب نقطه سوز شدن رو به چشم تو IGBT همین 3 روز پیش دیدم .قبول دارم
    نکته اهم هم صحیح است .بنظرم واس همینه که از لامپ با سری کردن با وسیله واسه ساخت 110 ولت جهت تست استفاده میکنن.خیلی دوست دارم بدونم چه جایگزینی جای لامپ واس این منظور میشه گذاشت؟
    میشه لطفا دوباره خودت بگی چرا از تریستور or ترایاک استفاده نمیکنی
    با درود . . .
    هر چند این موضوع مال خیلی وقت پیشه
    منتها گفتم جواب بدم :biggrin:
    جناب high voltag در صفحه اول تاپیک هم به همین موضوع اشاره شده بود و دلیلش تغذیه کاملا DC هست که استفاده از تریاک و یا تریستور رو غیر ممکن میکرد
    هر چند که اون پروژه به دلیل نوسان بازار و ورشکست شدن مشتری کلا با شکست مواجه شد و نیمه کاره رها شد(الان زیر میزم داره خاک میخوره) ولی تجربیات زیادی به همراه داشت
    مخصوصا این تجربه که چطور کسی که تا آستانه تولید رفته به دلیل بی کفایتی برخی مسئولین به یکباره ورشکست میشه و سر از زندان و دادگاه و ... درمیاره (چند وقت پیش با خبر شدم بیچاره تازه دراومده و هنوز بالای 50 تومن از بدهی هاش مونده)
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X