پاسخ : درخواست راهنمایی : پل تکفاز تمام موج نیمه کنترل شده (ترجیحا یک نگاه بندازید ! )
امروز رفتم جای استاد
آقا یکی من بگو ^#(^ یکی استاد بگو :-B . خلاصه اینکه به خاطر ترس از نمره من کشیدم کنار . ولی نه من قانع شدم و نه استاد . :angry: خیلی دوست دارم بدونم این رابطه درسته یا نه . چون خیلی روش وقت گذاشتم . باشه شاید یکی در آآآآآآآآآآینده جوابش رو پیدا کنه بذاره اینجا ما رو هم خوشحال کنه . چون من این فرمول رو توی هیچ کتابی حتی کتاب مهان هم ندیدم .
خلاصه اینکه دیگه هیچی نمره کاملش رو گرفتم
پاسخ : درخواست راهنمایی : پل تکفاز تمام موج نی
سلام
جریان بار در RL دو قسمت داره یکی حالت دائم و یکی حالت طبیعی.مراجعه شود به کتاب هیت
پس یک مدار RL بدون منبع و یک مدار RL با منیع سینوسی که جمع این دو جریان جریان کل را تشکیل می دهد.
i=in+if
حاصل مدار RL بدون منبع که از معادله دیفرانسیل بدست می آید به شکل زیر است
In=Ae^t/tt
منظورم از tt ثابت زمانی مدار است
و A مقدار اولیه که بهش می رسیم
مدار دوم یک مدار RL با ورودی سینوسی است که حاصل این معادله دیفرانسیل بدست می آوریم و در نهایت با جمع دو جریان و برابر صفر قرار دادن A را بدست می آوریم در نهایت فرمول نهای به شکل زیر می شود
پاسخ : درخواست راهنمایی : پل تکفاز تمام موج نیمه کنترل شده (ترجیحا یک نگاه بندازید ! )
نوشته اصلی توسط ali-j
سلام
جریان بار در RL دو قسمت داره یکی حالت دائم و یکی حالت طبیعی.مراجعه شود به کتاب هیت
پس یک مدار RL بدون منبع و یک مدار RL با منیع سینوسی که جمع این دو جریان جریان کل را تشکیل می دهد.
i=in+if
In=Ae^t/tt
مدار دوم یک مدار RL با ورودی سینوسی است که حاصل این معادله دیفرانسیل بدست می آوریم و در نهایت با جمع دو جریان و برابر صفر قرار دادن A را بدست می آوریم در نهایت فرمول نهای به شکل زیر می شود
i=in+if
In=Ae^t/tt
اقا این فرمول تو کتاب بوده؟
چون با وجوذ تریستور به این راحتی هم نیست.برا به دست اوردن ضریب حالت گذرا باید زمان قطع ترستور رو بدست بیاری تازه استادمون با استفاده از یک نمودار بدست اوردش
نکته دیگه فکر می کنم فرمول شما اشتباست یا اشتباه تایپش کردید :nice:
خدایا نمی گویم دستم را بگیر .... عمریست گرفته ای ..... مبادا رها کنی
دیدگاه