اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ساخت شارژر موبایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد ساخت شارژر موبایل

سلام دوستان
    برای ساخت ولتاژ 8 ولت اول برق شهر رو یکسو می کنیم و بعد از یه مدار باک استفاده می کنم تا ولتاژ رو به 8 ولت برسونم.
    سوال اول اینکه این ایده خوب هست؟
    سوال دوم این که من که با برق شهر کار می کنم ولتاژ مورد نیاز آیسی پالس 555 رو از کجا بیارم؟آیا با رگولاتور می تونم این کارو انجام بدم؟
    سوال سوم اینکه من یه شبیه سازی با پروتئوس انجام دادم بعد باید با دیوتی سایکل ولتاژ رو 8 ولت تنطیم کنم و این کار رو کردم ولی در حالت بی بار ولتاژ خروجی 9 و حدود 10 ولت بود و هر چی دیوتی رو تغییر می دادم ولتاژ خیلی تغییر نمی کرد.البته این موضوع رو بگم که من تو پروتئوس برای پالس فقط از 555 استفاده کردم و درایور نذاشتم.حالا این موضوع رو بگم که وقتی تو خروجی بار میذاشتم بسته به باری که میذارم و جریانی که می کشید ، ولتاژ خروجی تغییر می کرد.اگه این طوری باشه که اصلا بدرد نمی خوره.نظر شما چیه؟
    سوال چهارم اینکه باید در مدار واقعی از درایور استفاده کنم؟
    سوال پنجم این که در خروجی مدار باید حتماً از دیود استفاده کنم تا توان منتقل شده به باتری بر نگرده؟
    سوال ششم درباره ذات منابع سوئیچینگ هستش و اینکه اگر منبع ما شارژر نباشه و ممکن باشه هر باری بهش وصل بشه ، اگه این طوری باشه که ولتاژ خروجی دائماً تغییر می کنه که بعد این طوری که بدرد نمی خوره.

پاسخ : سوال در مورد ساخت شارژر موبایل

پاسخ به سوال دوم : دیود زنر بهترین گزینست .
    یه خازن سرامیکی 0.2 میکرو ، مقاومت 50 اهم ، زنر 10 ولت یک وات ، ویه دیود ، و بعد از دیود یه خازن الکترولیت

البته جریان زیادی لازم نداری ، ولی تا حد امکان باید کم جریان بکشی تا خروجیت زیاد افت نکنه

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد ساخت شارژر موبایل

چقدر سوالاتت زیاده اینو اول بگم که مدار باک برای ارتباط با برق شهر مناسب نیست . چون
      این نوع مدارات ایزوله نیستند و احتمال برق گرفتی یا افتادن پیک های ولتاژ بالا یا هر نویزی روی ولتاژ خروجی
      شما وجو داره . بهتره از فلای بک یا توپولوژی های دیگه استفاده کنید .

شارژر های ارزون قیمت موبایل مدار pwm مجزا ندارند و از روش self oscillating استفاده میکنند . این کلمه
      رو تو گوگل سرچ کنی مدارات زیادی میاد .
      سوال ششم شما هم کاملا غلطه . شما میتونید هر نوع باری رو به خروجی DC شده منبع تغذیه متصل
      کنید . بعنوان مثال بگم که این تغذیه در تلویزیون - مدارات صوتی و آمپلی فایر های توان بالا - مدارات درایور موتور
      و هر چیز دیگه استفاده میشه و مشکلی ایجاد نمیکنه .
      توانا بود هر که دارا بود ز ثروت دل پیر برنا بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X