بستگی به مقاومتش داره
شما باید سیم مخصوص المنت رو از بازار تهیه کنی و مقاومت یک مترش رو با اهمتر بگیری و متراژ مورد نیازت رو که آماده کردی بعد دور یه لوله نسوز بپیچی برای ولتاژهای پایین جریان مورد نیاز بیشتر میشه ( به قانون اهم مراجعه کن)
داداش یه سیم لاکی نازک رو بردار مثلا یه موتور رو بردار دل رو روده اش رو بریز بیرون سیم لاکیش رو بکش بیرون بعد 100 دور بپیچ دوره یک مقوا با فاصله روی هم نیوفتن هربار که تموم شد یه زر ورق المینیومی بکش روش و روی یه مقوای دیگه ادامه اش رو بپیچ و کل مقوا ها روی هم بزار و کلشون رو با زر ورق بپوشون بعد دوتا سر سیم پیچ رو وصل کن به یهباتری 12 ولت مثل چی داغ می کنه فقط اگه چند ساعتی کار بکنه منبعت می سوزه بوی گندش در میاد
داداش یه سیم لاکی نازک رو بردار مثلا یه موتور رو بردار دل رو روده اش رو بریز بیرون سیم لاکیش رو بکش بیرون بعد 100 دور بپیچ دوره یک مقوا با فاصله روی هم نیوفتن هربار که تموم شد یه زر ورق المینیومی بکش روش و روی یه مقوای دیگه ادامه اش رو بپیچ و کل مقوا ها روی هم بزار و کلشون رو با زر ورق بپوشون بعد دوتا سر سیم پیچ رو وصل کن به یهباتری 12 ولت مثل چی داغ می کنه فقط اگه چند ساعتی کار بکنه منبعت می سوزه بوی گندش در میاد
چکار با منبع داره؟ جریان میکشه؟
[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
با سیم مسی المنت بسازه ؟؟؟؟؟ oo: بابا تو دیگه کی هسی
داداش منبع dc رو از بین می بره مال من 4 آمپری بود سیم پیچش هم خیلی بود ولی بوی گند آداپتورم در اومد من این رو ساخته بودم یه جورایی کار فیزیوتراپی رو انجام میداد از فوتبال که میومدم میزاشتم رو ساق پام یا هرجایی که ضربه خورده بود فوق العاده موثر بود مخصوصا اونهایی که کف پاشون میخچه دارن خیلی موثر بود ولی نمی تونی باهاش آب جوش بیاری خیلی داغ می کنی اما در حدی نیست که آب رو جوش بیاره من یه المنت سماور رو در آوردم همیشه هرجا می رم میزارمش توی ماشین بعد میزارم توی یه لیوان کوچیک اهنی اب می ریزم توش ظرف 1 دقیقه اب جوش تحویل می گیرم البته با برق 220 باید داشته باشی مثلا سر کاری جایی میریم خیلی به درد می خوره حتما یکیش رو توی ماشین داشته باشید با باتری ماشین هم جواب می ده اما من ریسک نکردم
دیدگاه