اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

المنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

المنت

سلام حالتون خوبه
    می خواهم المت با برق dc بسازم خوش حال میشم کمکم کنید :redface:

پاسخ : المت

المنت که dc و ac نداره

دیدگاه

می خواهم المت با برق dc بسازم خوش حال میشم کمکم کنید :redface:
      المت چیه؟ منظور همون املت هست؟

دیدگاه

اگر المنت به باطری 48 ولت وصل کنیم کار می کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sxs0312
          اگر المنت به باطری 48 ولت وصل کنیم کار می کنه
          بستگی به مقاومتش داره
          شما باید سیم مخصوص المنت رو از بازار تهیه کنی و مقاومت یک مترش رو با اهمتر بگیری و متراژ مورد نیازت رو که آماده کردی بعد دور یه لوله نسوز بپیچی برای ولتاژهای پایین جریان مورد نیاز بیشتر میشه ( به قانون اهم مراجعه کن)

دیدگاه

سلام
            من یه المنت سشوار دارم خیلی زور میزنه تا با 12 ولت داغ بشه!
            میشه کاریش کرد؟ :NO:
            [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

داداش یه سیم لاکی نازک رو بردار مثلا یه موتور رو بردار دل رو روده اش رو بریز بیرون سیم لاکیش رو بکش بیرون بعد 100 دور بپیچ دوره یک مقوا با فاصله روی هم نیوفتن هربار که تموم شد یه زر ورق المینیومی بکش روش و روی یه مقوای دیگه ادامه اش رو بپیچ و کل مقوا ها روی هم بزار و کلشون رو با زر ورق بپوشون بعد دوتا سر سیم پیچ رو وصل کن به یهباتری 12 ولت مثل چی داغ می کنه فقط اگه چند ساعتی کار بکنه منبعت می سوزه بوی گندش در میاد
              قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
                داداش یه سیم لاکی نازک رو بردار مثلا یه موتور رو بردار دل رو روده اش رو بریز بیرون سیم لاکیش رو بکش بیرون بعد 100 دور بپیچ دوره یک مقوا با فاصله روی هم نیوفتن هربار که تموم شد یه زر ورق المینیومی بکش روش و روی یه مقوای دیگه ادامه اش رو بپیچ و کل مقوا ها روی هم بزار و کلشون رو با زر ورق بپوشون بعد دوتا سر سیم پیچ رو وصل کن به یهباتری 12 ولت مثل چی داغ می کنه فقط اگه چند ساعتی کار بکنه منبعت می سوزه بوی گندش در میاد
                چکار با منبع داره؟ جریان میکشه؟
                [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
                  با سیم مسی المنت بسازه ؟؟؟؟؟ oo: بابا تو دیگه کی هسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
                    سلام
                    من یه المنت سشوار دارم خیلی زور میزنه تا با 12 ولت داغ بشه!
                    میشه کاریش کرد؟ :NO:
                    سلام
                    المنتش رو به چند تیکه مساوی(مثلا 4 تیکه) تقسیم کنید و این تیکه ها رو با هم موازی کنید
                    با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                      سلام
                      المنتش رو به چند تیکه مساوی(مثلا 4 تیکه) تقسیم کنید و این تیکه ها رو با هم موازی کنید
                      با سپاس
                      ممنون از کمکتون!
                      اگر المنت ها را داخل اب بکنیم طوریه؟

دیدگاه

نه مسئله ای نداره(البته واسه ولتاژ های بالا بهتره اینکار رو نکنید ...)
                        با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
                          اگر المنت ها را داخل اب بکنیم طوریه؟
                          اگه آب خالص باشه طوری نیست ولی چون حتما املاح و نمک داره باعث الکترولیز در دوطرف المنت میشه و بعد از مدتی المنت خورده میشه بهتره این کارو نکنید

دیدگاه

داداش منبع dc رو از بین می بره مال من 4 آمپری بود سیم پیچش هم خیلی بود ولی بوی گند آداپتورم در اومد من این رو ساخته بودم یه جورایی کار فیزیوتراپی رو انجام میداد از فوتبال که میومدم میزاشتم رو ساق پام یا هرجایی که ضربه خورده بود فوق العاده موثر بود مخصوصا اونهایی که کف پاشون میخچه دارن خیلی موثر بود ولی نمی تونی باهاش آب جوش بیاری خیلی داغ می کنی اما در حدی نیست که آب رو جوش بیاره من یه المنت سماور رو در آوردم همیشه هرجا می رم میزارمش توی ماشین بعد میزارم توی یه لیوان کوچیک اهنی اب می ریزم توش ظرف 1 دقیقه اب جوش تحویل می گیرم البته با برق 220 باید داشته باشی مثلا سر کاری جایی میریم خیلی به درد می خوره حتما یکیش رو توی ماشین داشته باشید با باتری ماشین هم جواب می ده اما من ریسک نکردم
                            قم الکترونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X