اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل توان کوره های القایی به روشPulse Density Modulation یا PDM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل توان کوره های القایی به روشPulse Density Modulation یا PDM

سلام. دوستان من برای پروژه دانشگاهی به طراحی یکسو ساز سه فاز نیاز دارم.ولتاژ 380 ولت سه فاز به صورت تمام موج با فیلتر خازنی جریان هم حدود 150 آمپر<از اساتیدی که در این زمینه اطلاعات دارن خواهش می کنم کمکم کنن. اینکه برای یکسو سازی چه پل دیودی مناسبه و ظرفیت فیلتر خازنی به چه صورتی باید باشه؟ توی اینتر نت هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نشد..
    ممنون

دیدگاه

با سلام--لطفا مشخصات کامل شامل مقدار ریپل ولتاژ بعد از یکسو سازی-نوع بار مصرفی-نوع یکسو کننده یعنی ایا باید کنترل شده باشد مثل تریستوری یا فقط دیودی باشد؟حفاظتهای مورد نیاز-ورودی مثلث یا ستاره؟
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

پاسخ : کنترل توان کوره های القایی به روشPulse Density Modulation &#16

....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasjebraeily
          با سلام--لطفا مشخصات کامل شامل مقدار ریپل ولتاژ بعد از یکسو سازی-نوع بار مصرفی-نوع یکسو کننده یعنی ایا باید کنترل شده باشد مثل تریستوری یا فقط دیودی باشد؟حفاظتهای مورد نیاز-ورودی مثلث یا ستاره؟
          با سلام استاد عزیز مقدار ریپل رو که اصلا نمیدونم چطور باید حساب کرد...بار مصرفی برای تغزیه igbt توی فرکانس 16 کیلو هرتز و یکسو کننده دیود با فیلتر خازنی حفاظت هم کلید اتوماتیک ورودی هم مستقیم سه فاز میخوره به دیود...

دیدگاه

پس با این حساب شما یک یکسوکننده 3 فاز دیودی برای تغذیه مدار سوییچینگ با فرکانس 16 کیلو نیاز دارید.توان مورد نظر شما..اگر جریان کشیده شده بعداز پل دیود150 امپر باشد توان در حدود 510 ضربدر 150 میشود 76500 ولی اگر جریان از ورودی برق شهر 150 امپر باشد توان در حدود 380 ضربدر رادیکال 3 ضربدر 150 میشود98726 .اول مشخص کنید جریان 150 امپر مربوط به کدام سمت است سمت ورودی از برق شهر یا خروجی یکسو ساز؟بعد از ان نیاز به انتخاب عناصر مورد نیاز خواهید داشت که با توان مورد نظر منطبق باشند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasjebraeily
              پس با این حساب شما یک یکسوکننده 3 فاز دیودی برای تغذیه مدار سوییچینگ با فرکانس 16 کیلو نیاز دارید.توان مورد نظر شما..اگر جریان کشیده شده بعداز پل دیود150 امپر باشد توان در حدود 510 ضربدر 150 میشود 76500 ولی اگر جریان از ورودی برق شهر 150 امپر باشد توان در حدود 380 ضربدر رادیکال 3 ضربدر 150 میشود98726 .اول مشخص کنید جریان 150 امپر مربوط به کدام سمت است سمت ورودی از برق شهر یا خروجی یکسو ساز؟بعد از ان نیاز به انتخاب عناصر مورد نیاز خواهید داشت که با توان مورد نظر منطبق باشند.
              با عرض سلام خدمت استاد عزیز...از توجه شما به این تاپیک خیلی ممنونم...بله من مدار یکسوساز دیودی برای سوییچینگ نیاز دارم...توی این زمینه یکم مبتدی هستم.فکر می کنم ماکزیمم جریانی که برق شهر کشیده میشه 150 آمپره...یعنی بین 0 تا 150 آمپر متغیره...کلا من نیاز به یکسو سازی برق سه فاز دارم برای سوییچینگ و با توجه به عناصر موجود و نسبتا ارزان در بازار...استاد اگه من یک پل دیود 160 آمپری تهیه کنم با چه ظرفیت خازنی من میتونم ریپل اونو فیلتر کنم که خیلی هزینه بر و کمیاب نباشه؟ و اینکه آیا به چک برای جلوگیری از عبور بیش از حد جریان نیاز دارم یا نه؟ و نحوه محاسبه فیلتر هارمونیک برای سوییچ هام چجوری میشه؟

دیدگاه

پس توان مورد نظر حدود 75 کیلو وات میباشد.برای بار های سوییچینگ در این توان مدار تغذیه بار مصرفی یعنی همین یکسو ساز باید طوری طراحی شود تا جریان فرکانس بالا تاثیر کمی در خاز نهای خروجی یکسو ساز داشته باشد.زیرا اگر به این مسئله یعنی خازنهای خروجی یکسو ساز توجه نشود دجار انفجار خواهند شد و علت ان تلفات دی الکتریک در اثر عبور جریان متغییر با فرکانس بالا از خازن الکترولیت میباشد.زیرا خازنهای الکترولیت دارای مقاومت داخلی زیادی میباشندو اگر خازن معمولی استفاده شود حتما خواهند سوخت لذا باید یکسو ساز را مطابق با نیاز بار مصرفی طراحی نمود برای اینکار باید بدانیم محدوده تغییرات ولتاژ ورودی جقدر میباشد تا بتوانیم بر اساس ان حداکثر و حد اقل جریان عبوری از دیودها را محاسبه نماییم.بهتر است برای ادامه به تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59536.0 رفته و مابقی سوالات را انجا مطرح نمایید تا ان تاپیک هم به نتیجه برسد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X