اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هسته فریت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هسته فریت

ماکزیمم مقدار چگالی اشباع برای هسته های فریت ( مثلا هسته فریت etd39 برای tdk) مگه نباید کمتر از 300 میلی تسلا باشه؟ پس چرا در بعضی جاها این مقدارو 200 میلی تسلا می گیرن؟؟ یکی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟ مثلا توت تایپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54859.0 تو پاسخ 5 دایی جان این مقدارو 0.2 گرفته :angry:
    بیاموز و بی آموز

پاسخ : هسته فریت

هسته های کوچیک زورتر به اشباع میرن. البته اگه هسته واقعا tdk باشه شما 0.3 در نظر بگیری کار میکنه و مشکلی پیش نمیاد. ولی از اونجایی که هسته های بازار پدر مادر ندارن 0.2 بیشتر بگیری به مشکل میخوری. هسته بزرگ باشه میشه 0.3 هم در نظر گرفت. اگه هسته اورجینال باشه همون هسته بزرگ رو 0.4 در نظر میگیریم. ولی خب تقلبیه دیگه. 0.3 بیشتر نمیشه.

پس با وضعیت بازار ما برای هسته های کوچیک 0.2 و بزرگ 0.3.

دیدگاه

سلام فریتی داریم که دو تسلا یا بیشتر شار تولید کنه؟
      تو ایران هست؟

دیدگاه

سلام هسته های فریت استاندارد اکثرا قابلیت اینو دارن که تا 300 میلی تسلا رو ساپورت کنن اما متاسفانه به خاطر اجناس تقلبی ایران و با توجه به رنج دمایی شما این مقدار پایین میاد و دوستان تا 200 میلی تسلا محاسباتو انجام میدن وگرنه اصلش اینه تا 300 میلی تسلا و گاهی بیشتر جواب بده
        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

سلام
          هسته هایی که تو سی تی اسکن و ام ارای بکارمیرن تا2تسلا تولید میکنن. هسته شتاب دهنده ها هم بیشتر از 2تسلاتولید میکنه.
          (توایران شتاب دهنده چشمه نور درحال ساخته.میتونید چندتا ازشون بگیرید!)
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

خوب مهندس از کجا پیداشون کنیم بگیریم؟
            بیاموز و بی آموز

دیدگاه

سلام
              برای پاک کردن و از بین بردن چسب روی هسته فریت هایی مثل پاور کامپیوتر و لامپ های بالاست(کم مصرف) و ... چکار باید کرد؟ آیا حلالی هست که بشه راحت این چسب ها رو پاک کرد؟
              تا حالا چند تا هسته فریت بخاطر جدا کردن اجزای هسته شکست!

دیدگاه

برای جدا کردن هسته فریت تجربه ای که داشته ام این بود که انرا در اب جوش بمدت 20 دقیقه بجوشانید سپس با دستکش انرا گرفته و با ضربه های اهسته و یا ایجاد شکاف در درزها به ان فشار بیاورید.
                در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام راه های باز کردن ترانس فریت:

1-همون روش که استاد جبرائیلی فرمودند.
                  2-گذاشتن که تکه ورق فلزی روی اجاق گاز و گذاشتن ترانس روی ورق فلزی توجه:فقط باید یک قسمت از فریت با ورق تماس داشته باشد در صورت تماس قرقره با ورق سریع پلاستیک قرقره ذوب میشه .
                  3-نقل قول از یکی از دوستا سایت (من خودم تست نکردم)

مواد لازم یک عدد زودپز -یک عدد کاسه فلزی متناسب با ابعاد هسته فریت-آب به مقدار لازم

داخل زودپز مقداری آب ریخته کاسه را درون زودپز گذاشته و درب زودپز را می بندیم بعد از جوش آمدن آب هسته با بخار فشار بالا بخار پز میشه و هسته شما برای کالبد شکافی حاضر است

و در مجموع روش باز کردن دادن حرارت است ..........اگر دوستان تو خونه ماکروفر دارند تست کنند اگر شد خبرشو اینجا هم بدهند هر چند فکر کنم قرقره را آب کنه
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

ماکروفر رو پلاستیک و فریت و در کل جامدات اثر نداره.
                    من هم چند جا خوندم که از روشی که اقای جبرئیلی گفتند جواب گرفتن. ولی خب من همشو شکستم و بعد از شکستهای متوالی اخرش بیخیال شدم و رفتم خریدم. )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                      سلام
                      هسته هایی که تو سی تی اسکن و ام ارای بکارمیرن تا2تسلا تولید میکنن. هسته شتاب دهنده ها هم بیشتر از 2تسلاتولید میکنه.
                      (توایران شتاب دهنده چشمه نور درحال ساخته.میتونید چندتا ازشون بگیرید!)
                      اون هسته ها فرق می کنند این کانالوگشه بخونید اصلا دنیاییه برای خودش
                      https://www.mag-inc.com/File%20Library/Product%20Literature/Strip%20Wound%20Core%20Literature/2016-Magnetics-Tape-Wound-Cores-Catalog.pdf
                      تو ایران هم باید برات وارد کنند توی گوگل دنبالش بگردید
                      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X