اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

igbt آمپر بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : igbt آمپر بالا

سلام دوستان
    یک نکته مهم رو درمورد igbt ها در نظر داشته باشید که نباید از نوع فرکانس بالا در سوییچ ولتاژ dc استفاده کرد. بدین معنی که نباید تمام تلفات این نوع igbt ها بصورت تلفات dc باشه .IHW25N120R2 از نوع های فرکانس رزونانسی است که طبق دیتا تلفات EON براش در نظرگرفته نشده یعنی اینکه حتما باید سافت سویچ روشن بشه.
    برای کاربردهای DC نوع فرکانس پایین 3کیلوهرتزی مناسبه.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
      سلام دوستان
      یک نکته مهم رو درمورد igbt ها در نظر داشته باشید که نباید از نوع فرکانس بالا در سوییچ ولتاژ dc استفاده کرد. بدین معنی که نباید تمام تلفات این نوع igbt ها بصورت تلفات dc باشه .IHW25N120R2 از نوع های فرکانس رزونانسی است که طبق دیتا تلفات EON براش در نظرگرفته نشده یعنی اینکه حتما باید سافت سویچ روشن بشه.
      برای کاربردهای DC نوع فرکانس پایین 3کیلوهرتزی مناسبه.
      بله من این قطعه رو در فرکانس 100 کیلوهرتز در یک سری از منابع استفاده میکنم. نسبت به توان و قیمتش مفت در میاد. ) یه ماسفت با این مشخصات شیش برابر این قیمتشه. ولی هفت هشت امپر رو به صورت هارد سوییچ استفاده میکنم روی ولتاژ 450 ولت. مشکلی پیش نمیاد.

البته فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد اگه به صورت dc ازش استفاده بکنیم. این قطعه توانایی کار در فرکانس بالا رو داره. این یه مزیته که ما تو dc ازش استفاده نمیکنیم.

دیدگاه

به نظر من بهترین کار برای انجام سویچ خالی 220 ولت 50 آمپر استفاده از تریستور هست.

شما نه میخای فرکانس خروجی رو کم و زیاد کنی و نه گشت اور و .... نیاز داری با یه تریستور دوبل به راحتی میشه سوچ کرد. یه تریستور دوبل 92 امپری قیمتش چیزی حدود 120 هزار تومان هست مارک semicron مد نظر من هست تنوع زیاده.

برای سویچ هم کافیه برق رو بدی پایه 1 ، 2 و 3 رو جامپر کنی که بشه خروجی . یه مدار میسازی با مقومت و اپتر کوپلر که باید فرکانس برق رو روی 12 ولت و بعد میدی به پایه اینتراپت یه میکرو و سویچ میکنی (خروجی میکرو توسط ترانس پالس به گیت تریستور میره) هزینه کلی بیش تر از 150 تومان نمیشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X