اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوشتن مقاله ی دسته جمعی در مورد IGBT

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نوشتن مقاله ی دسته جمعی در مورد IGBT

با سلام خدمت آقای رضایی
    شما فقط به یه چاپر ساده احتیاج دارید
    یه pwm برای تغییر پهنای پالس و یه igbtذ هم برای سوییچ کردن یه ولتاژ dc و کنترل مقدار موثر ولتاژ...
    البته این در صورتیه که لامپ شما فیلیمانی باشه!!!
    ولی اگه لامپ شما لامپ با گاز التهابی باشه مثل لامپ مهتابی و لامپ های گازیه دیگه نیاز دارید تا یه اینورتور بسازید
    که اون وقت قضیه فرق میکنه...
    یه مقدار سوالتون رو واضح تر بپرسید
    من براتون مدار می زارم
    موفق باشید و سال خوشی رو پیش رو داشته باشین :nerd:
    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

سلام
      خیلی بابت مطالب مفیدی که در اختیار بقیه قرار می دید ازتون ممنونم.
      میشه کمی راجع به درایو IGBT و MOSFET به وسیله ترانس توضیح بدید، مزایا و معایبش. زمان Raise و Fail خوبی داره این روش؟
      مثل این PDF تو بازار هست؟ اصلا این ترانس با ترانس های هسته فریت معمولی چه فرقی داره؟
      http://ww2.pulseeng.com/products/datasheets/P507.pdf
      بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
      اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

با سلام و تشکر از توجهتون بار این مدار یک شلنگ نوری هست که یک بار اهمیه و مانند یک لامپ رشته ای کار میکنه .من میخام با استفاده از موج PWM خروجی میکرو نور این شلنگ نوری رو کم و زیاد کنم. اگر ولتاژ مدار پایین بود اینکار بسادگی امکانپذیر بود ولی این شیلنگ با ولتاژ 220 کارمیکنه .من هم میخام برای این کار از ماسفت یا IGBT استفاده کنم ولی طراحی و محاسبه سخت افزار این قطعات رو بلد نیستم :redface:
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
          سلام
          خیلی بابت مطالب مفیدی که در اختیار بقیه قرار می دید ازتون ممنونم.
          میشه کمی راجع به درایو IGBT و MOSFET به وسیله ترانس توضیح بدید، مزایا و معایبش. زمان Raise و Fail خوبی داره این روش؟
          مثل این PDF تو بازار هست؟ اصلا این ترانس با ترانس های هسته فریت معمولی چه فرقی داره؟
          http://ww2.pulseeng.com/products/datasheets/P507.pdf
          سلام صفرما شماره من را از کجا پیدا کردیدی
          اولا اس ام اس شما ناقص رسید
          دوما این ترانس چگونه به سوئیچ و pwm وصل میش(اگه اپتوکوپلر نداشته باشه که همه مدار فرمان می سوزه)
          سوما من دقیقا مطالعش نکردم (pdf ) را میگوییم اگر نکته دیگه به زهنم رسید می گم
          چهارما اگه سوالی بود درون سایت بزار و یک خبری بهم بده چونکه همیشه به سایت سر نمیزنم
          پنجما شما گفته بودی از بچه های سایتم اما نگفتی کدوم سایت شانس آوردی راحت پیدات کردم
          خدا حافظ :bye
          یکی میگفت خدا چرا به حرفای ما گوش نمیده گفتم
          هان ای صنما،دل یک دله کن
          گر سر ندهم ،وانگه گله کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید امین گلستانه

سلام صفرما شماره من را از کجا پیدا کردیدی
            اولا اس ام اس شما ناقص رسید
            دوما این ترانس چگونه به سوئیچ و pwm وصل میش(اگه اپتوکوپلر نداشته باشه که همه مدار فرمان می سوزه)
            سوما من دقیقا مطالعش نکردم (pdf ) را میگوییم اگر نکته دیگه به زهنم رسید می گم
            چهارما اگه سوالی بود درون سایت بزار و یک خبری بهم بده چونکه همیشه به سایت سر نمیزنم
            پنجما شما گفته بودی از بچه های سایتم اما نگفتی کدوم سایت شانس آوردی راحت پیدات کردم
            خدا حافظ :bye
            سلام
            ممنون از پاسختون.
            شماره شما رو خودتون تو جواب PM که بهتون زدم و قیمت آی سی رو پرسیدم گفتید :mrgreen:
            من بحثم رو اینجا مطرح کردم و دیگه با درایور مشکل ندارم. مشکل جدید سر محاسبه جریان لازم برای IGBT هستش :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=164.0
            بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
            اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

:angry: :angry: :angry: :job:

دیدگاه

برای آشنایی به IGBT ها و عکس العملشون چه IGBT رو پیشنهاد میکنید؟ میخام ببینم چیه این IGBT تو بازار چی هست؟ :rolleyes:

دیدگاه

دوستان سلام

من قراره که یک موتوره سه فاز القایی رو راه اندازی کنم.
                  برای این کار نیاز به درایور igbt داشتم، برای همین منظور دنبال آی سی ir21362 بودم که گیرم نیومد. اما آی سی ir2130 را که تقریبا مشابه اون هست با مکافات تونستم تهیه کنم.

حالا برای اتصال سه خروجی pwm از میکرو به آی سی ir2130 چه راه حلی وجود داره.
                  با توجه به اینکه برای درایو این خروجی ها و اعمال به igbt شش ورودی روی آی سی ir2130 وجود دارد(HIN1 ,2,3 و LIN1,2,3)

در ضمن آی سی ir21362 رو میتونم گیر بیارم؟

ظاهرا ir2130 و ir21362 در نحوه اتصال ورودی HIN و LIN با هم متفاوتند.

نحوه اتصال سه خروجی pwm میکرو به ir21362 نشان داده شده است:

http://www.4shared.com/file/126345232/600644c9/igbt_driver_connetion.html

خدایا! از من در گذر آنچه را از من بدان داناتری و اگر بار دیگر به آن بازگردم، تو نیز به بخشایش باز گرد.
                  خدایا! آنچه از اعمال نیکو تصمیم گرفتم و انجام ندادم ببخشای.
                  خدایا! ببخشای آنچه را که با زبان به تو نزدیک شدم ولی با قلب آن را ترک کردم.
                  خدایا! ببخشای نگاه های اشارت آمیز و سخنان بی فایده و خواسته های بی مورد دل و لغزش های زبان را.

دیدگاه

سلام
                    دوست عزیز شما می خواهید یک دیمر دیجیتال بسازید بحثش در انجمن قبلا شده می تونید یک سرچی بزنید.شما باید از تریاک و اپتوتریاک جهت ایزوله کردن میکرو و 220 استفاده کنید.شما با کنترل زاویه آتش تریاک می تونید نور لامپ رو کم و زیاد کنید.
                    تریاک:BT139
                    اپتوتریاک: Moc3021
                    دیتاشیت اینها رو یک نگاه بنداز می فهمی باید چکار کنی.

موفق باشید

دیدگاه

راستش خودمم اینو بلدم و میدونم که با کنترل زاویه اتش تریاک با استفاده از تایمر میکرو میشه این کارو به خوبی انجام داد ولی من میخام این کارو با استفاده از ماسفت و یا IGBT اونم با خروجی pwm میکرو انجام بدم

دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیز آقای حیدری
                        با تشکر از بحث خوبی که مطرح کردی . من تازه این مطلب رو خوندم .ازت تشکر می کنم.منتظرم مطالب جدیدتر و عملیتری از کاربردهای igbt و IGCT ها برامون بگی.
                        قربانت. احمد
                        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
                          من باهاش کار کردم جواب گرفتم. :nice:
                          اولش که روشن میشه گیتش مثل اینکه یک خازن داخلش باشه یک جریان زیاد میکشه بعد کم میشه.
                          واسه درایوش از یک مسفت استفاده کردم که حدود 18 ولت سوئیچ کردم رو گیتش. واسه خاموش کردنش
                          اگه مستقیم به منفی وصل کنیم قطع میشه ولی نه کامل (اینجور که من جواب گرفتم)
                          واسه همین با یک ترانزیستور دیگه گیتشو به ولتاژ -18 وصل کردم قطع کامل شد
                          فقط باید ولتاژ گیتش بالای 10 تا 12 ولت باشه چون درست سوئیچ نمیشه و داغ میکنه

دیدگاه

سلام آقای حیدری با تشکر از مطالب خوبی که میذارین @};-
                            امکانش هست یک مدار کاربردی دیگه هم از IGBT توضیح بدین؟ و همینطور منحنی مشخصه IGBT رو می خواستم . یک سوال دیگه اینکه IGBT هیچ عیبی نسبت به BJT نداره؟ در همه موارد از BJT برتره؟
                            گفته بودین کاربردش در سوئیچ های مختلف رو میگین اما نگفتین اگه این رو هم بگین خیلی ممنون میشم.
                            شرمنده که خیلی سوال پرسیدم :">
                            این سوالات رو براتون میل هم زدم گفتم شاید اینجا رو چک نکنین :icon_razz:
                            اگه سایر دوستان اطلاعاتی دارن ممنون میشم کمکم کنن :smile:
                            موفق باشید >-

دیدگاه

سلام.
                              من یک کتاب در زمینه IGBT دارم که می تونم در اختیارتون بذارم. احتمالا در کمتر از 2 ماه آینده IGBT را شبیه سازی می کنم که نتایج آن را هم می تونم بهتون بدم. من به سایت IEEE دسترسی دارم اگه مقاله خواستید اسمش را برای من بفرستید تا بگیرم.
                              موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                                فرق IGBT با MOSFET در چی هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X