اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

power wirless system

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

power wirless system

می خواید در مورد یکی از بزرگترین دقدقه های ذهنی بزرگترین دانشمند های جهان بحث کنیم؟؟؟ :nerd:
    انتقال جریان های بالای الکتریکی از طریق ( ؟ )
    به نظر شما شدنی؟
    می تونین نظر خودتون رو اعلام کنید :applause: :wow: :applause:
    ثابت کنید دانشجو های برق قدرت و الکترونیک ایران هم در مورد این موضوع به روز وبکر جهانی نظری برای گفتن دارن
    دلم از دستتون پر به قول یکی از دوستان تو همین سایت: همه در علم برق دنبال میکرو کنترولر رباتیک برنامه نویسی الکترونیکی هستن
    غافل از اینکه علم الکترونیک صنعتی چقدر در دنیا در حال پیشرفته
    بیشتر یک پیام اخلاقی بود
    باز هم منتظر نظرات واطلاعاتتون هستم :smile: :agree: :nerd:
    به زودی
    منتظر اطلاعات دسته اولی در این زمینه باشید...
    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

پاسخ : power wirless system

سیستم وایر لس تو زمینه ی مخابرات پیش رفت های چشم گیری داشته
    موضوع بحث در این قسمت استفاده از سیستم وایر لس برای کار های صنعتی و جریان های بالاس

یعنی هیچ کس نظری در این زمینه نداره :sad:

شما الکترونیکی ها دیگه چرا؟؟؟
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

سیستم وایر لس سیستمیه که همه ی برقی ها حداقل به صورت
      سطحی با اون آشنا هستن :nerd:

من هم افراد دیگه تعریفی که از سیستم وایر لس دارم اینه :smile:

سیستمی که قابلیت انتقال انرژی الکتریکی رو از طریق امواج الکترومغناطیسی داره
      که به طور کلی از یک فرستنده و یک گیرنده ی امواج الکترو مغناطیسی ساخته شده

این سیستم برای انتقال انرژی های کم کاربردی
      ولی برای انتقال انرژی های زیاد چی؟؟؟
      نظر بسیاری از محققین در این زمینه این است که به دلیل پایین بودن راندمان این سیستم
      انقال انرژی زیاد برای سیستم های قدرت شدنی نیست
      پس خداحافظ power wirless
      ولی یک سوال آیا تنها راه انتقال در سیستم های وایر لس امواج الکتر ومغناطیسیه
      چند آزمایش ساده به من ثابت کرد که تنها راه انتقال جریان الکتریکی در سیستم وایر لس امواج الکترو مغناطیسی نیست
      آزمایش نتیجه ی مثبت داشت
      ولی برای ادامه ی کار نیاز به سرمایه و منابع اطلاعاتی به روز هست
      اگه کسی بتونه به من کمک کنه متشکر می شم...

دیدگاه

اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدید. :smile:
        There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X