اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماسفت

نوشته اصلی توسط sami222
    ممنون خوب چرا اینقدر رنجشون زیاده؟
    در جایگزینی یک ماسفت با یه ماسفت دیگه فقط ولتاژ و جریان مهمه؟ مقاومت داخلی RDS چی؟
    :eek: چون شرکت های زیادی تولید میکنن
    و خیلی از مشخصه های دیگه.......
    مقاومت داخلی هم تاثیر داره با افزایش مقاومت داخلی تلفات هدایت و.....افزایش پیدا میکنه

دیدگاه

کمک برای درایور

سلام دوستان
      کسی میدونه درایور Ir2104 تا چه فرکانسی میتونه کار کنه؟
      آیا با 1MEg هم میتونه درایو کنه؟
      با تشکر

دیدگاه

پاسخ : کمک برای درایور

نوشته اصلی توسط حمید818
        سلام دوستان
        با تشکر
        تا زیر 1 مگا هرتز

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید818
          سلام دوستان
          با تشکر
          سلام
          ایسی tc4422 و ixdd414 تا 2مگ هم درایو میکنه.البته با محاسبه تلفات فرکانسی و جریان.توبازار هم موجوده.
          ایسی EL7104 هم تا 10 مگ درایو میکنه.
          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

مبدل بوست

سلام
            من یک مبدل بوست رو طراحی کردم که در مد CCm کار میکنه و فرکانس اون 10k انتخاب کردم.وقتی فرکانس رو افزایش میدم مثلا به 100k میرسونم انتظار ما از مبدل بوست اینه که با افزایش فرکانس بازده کاهش پیدا کنه ولی من نتیجه ایی که توی شبیه سازی با ارکد و عملی میگیرم عکس اینو نشون میده یعنی بازده افزایش پیدا می کنه.
            برای محاسبه بازده هم به این صورت عمل می کنم
            بازده=توان خروجی(ولتاژ خروجی *جریان خروجی)/(جریان ورودی *ولتاژ ورودی)
            با افزایش فرکانس ولتاژخروجی کم میشه اما از طرفی جریان در ورودی هم کم میشه.

نمیدونم چطور باید بازده رو محاسبه کنم آیا این روش درسته یا نه؟
            ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره جواب بده، واقعا پروژم گیر کرده
            ممنون

دیدگاه

پاسخ : مبدل بوست

نوشته اصلی توسط حمید818
              سلام
              من یک مبدل بوست رو طراحی کردم که در مد CCm کار میکنه و فرکانس اون 10k انتخاب کردم.وقتی فرکانس رو افزایش میدم مثلا به 100k میرسونم انتظار ما از مبدل بوست اینه که با افزایش فرکانس بازده کاهش پیدا کنه ولی من نتیجه ایی که توی شبیه سازی با ارکد و عملی میگیرم عکس اینو نشون میده یعنی بازده افزایش پیدا می کنه.
              برای محاسبه بازده هم به این صورت عمل می کنم
              بازده=توان خروجی(ولتاژ خروجی *جریان خروجی)/(جریان ورودی *ولتاژ ورودی)
              با افزایش فرکانس ولتاژخروجی کم میشه اما از طرفی جریان در ورودی هم کم میشه.

نمیدونم چطور باید بازده رو محاسبه کنم آیا این روش درسته یا نه؟
              ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره جواب بده، واقعا پروژم گیر کرده
              ممنون
              سلام
              روش محاسبه درسته.
              ولی بازده باید برای توان خروجی ثابت محاسبه بشه.باافزایش فرکانس مقدار سیم پیچ رو کاهش بده تا ولتاژ خروجی ثابت بمونه وتوان ثابت بگیری.
              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

پاسخ : مبدل بوست

[quote author=Ebi SMPS link=topic=86763.msg599096#msg599096 date=1402957012]
                سلام
                روش محاسبه درسته.
                ولی بازده باید برای توان خروجی ثابت محاسبه بشه.باافزایش فرکانس مقدار سیم پیچ رو کاهش بده تا ولتاژ خروجی ثابت بمونه وتوان ثابت بگیری.
                [/quote
                سلام ببخشید میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
                منظورتون دیوتی ستیکل هست؟چون فرکانس رو که دارم تغییر میدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                  سلام
                  ایسی tc4422 و ixdd414 تا 2مگ هم درایو میکنه.البته با محاسبه تلفات فرکانسی و جریان.توبازار هم موجوده.
                  ایسی EL7104 هم تا 10 مگ درایو میکنه.
                  درایور IXDD414 رو کجا داره؟
                  خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد سازگاران
                    درایور IXDD414 رو کجا داره؟
                    جوان الکترونیک

دیدگاه

با تشکر از همه دوستان که مطالب بی نهایت اموزنده ای گذاشتن
                      من باید یه مبدل 3 فاز به تک فاز 380 ولت بسازم برای این کار از IR2113 و مدار تمام پل استفاده کردم مدار اگه همه شرایط خوب باشه عالی جواب داده با جریان حدوده 50 امپری ولی به محض بروز کوچکترین خطایی مثلا اختلال تو مدار شارژ اولیه خازنهای صافی بوجود بیاد یا نوسان یا جرقه ای تو مدار ورودی باشه دوتا از ترانزیستورهای پل سریع میسوزن بدون اینکه حتا یکم گرم بشن حالا میخاستم ببینم مداری برای حفاظت از ماسفت ها هست
                      ممنون

دیدگاه

سلام
                        منظور از مبدل 3فاز به تکفاز 380 ولت چی هست؟

دیدگاه

سلام
                          ما یه مصرف کننده داریم که با ولتاژ 380 ولت دوفاز کارمیکنه ولی وقتی دوتا فاز بهش وصل باشه باعث میشه حین کار ولتاژ 3فاز نامتعادل بشه که تو عملکرد بقیه دستگاه ها تاثیر میذاره حالا من این درایو درست کردم که 3فاز 380 میکیره و تکفاز380 خروجی میده اینطوری از 3 تا فاز به یه اندازه جریان میکشه ولی با کوچکترین جهش یا اسپایک تو ورودی دوتا از ماسفت های پل میسوزن اگه علتشم بفهمم خوبه بنظر خودم ترانزیستور lowside بدون دلیل روشن میشه که همخودش هم ترانزیستور بالایی رو میسوزونه :angry:

دیدگاه

سلام
                            دلیل روشن شدن ناگهانی Low side اثر میلر هستش. که درایور شما قادر به سینک آن نیست.
                            استفاده از اسنابر C جلوی سوختن سوئیچ ها را در اثر اسپایک های ایجاد شده (بیش از ولتاژ حداکثر قابل تحمل سوئیچ) میگیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط havash92
                              سلام
                              ما یه مصرف کننده داریم که با ولتاژ 380 ولت دوفاز کارمیکنه ولی وقتی دوتا فاز بهش وصل باشه باعث میشه حین کار ولتاژ 3فاز نامتعادل بشه که تو عملکرد بقیه دستگاه ها تاثیر میذاره حالا من این درایو درست کردم که 3فاز 380 میکیره و تکفاز380 خروجی میده اینطوری از 3 تا فاز به یه اندازه جریان میکشه ولی با کوچکترین جهش یا اسپایک تو ورودی دوتا از ماسفت های پل میسوزن اگه علتشم بفهمم خوبه بنظر خودم ترانزیستور lowside بدون دلیل روشن میشه که همخودش هم ترانزیستور بالایی رو میسوزونه :angry:
                              درایور IR2113 اگر استفاده می کنی اولش پایه SD رو فعال کن با یه مدار می تونی اونو چند ثانیه 1 نگه داری تا شرایط گذرا رد بشه
                              نکته مهم اینه که وقتی تغذیه وصل میشه چند ثانیه طول میکشه تا ای سی به خودش بیاد و در لحظه اول همیشه هر دو ماسفت روشن هستندالبته به مدت چند میلی ثانیه
                              میشه سر راه تغذیه یه سلف خوب و ظرفیت بالا نیز قرار داد تا از سوختن ماسفت ها جلوگیری بشه

sigpic

دیدگاه

از دوستان خوبم برای راهنمایی ها ممنون امروز یه تحقیقات دیگه در مورد نوع اسنابر مناسب کردم که بنظرم RCD clamp snubber برای مدار من مناسب تر باشه یه دبود زنر 12 ولت هم با گیت سورس موازی میکنم تاخیر تو راه اندازی 2113 روهم اعمال میکنم نتیجه هرچی بود با دوستان در میون میذارم این درایو قرار یه دستگاه نقطه جوش رو راه اندازی کنه یه بار کاملا سلفی با جریان زیاد و اسپایک هایی که قطعا حین نقطه کاری بوحود میاد تنها راه اینکه ببینم جواب میده یا نه اینکه بسازمش بازهم از همه ممنون :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X