اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

IR2130 یا IR2132

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

IR2130 یا IR2132

درود بر همه مهندسین عزیز. چند تا سوال داشتم.
    - تو پروژه از IR2130 کردین که Dead time ش برابر 2.5us است. نمیشد از IR2132 استفاده کنین که Dtش برابر 800ns است. استفاده از IR2132 مشکلی به وجود نمیاره؟
    - اگه بخوایم اینورتر تکفاز طراحی کنیم، به دو کانال نیاز داریم یا چهار تا؟ برا راه اندازیش نیاز به IR2110 داریم یا نیازی نیست؟ پل IGBTش چند تا igbt داره؟
    - میشه Dead time رو نرم افزاری درست کرد که دیگه نیازی به سخت افزار نباشه؟

ممنون. ببخشید اگه سوالام تو در تو و زیاد شد :biggrin:

پاسخ : IR2130 یا IR2132

نوشته اصلی توسط fedora
    درود بر همه مهندسین عزیز. چند تا سوال داشتم.
    - تو پروژه از IR2130 کردین که Dead time ش برابر 2.5us است. نمیشد از IR2132 استفاده کنین که Dtش برابر 800ns است. استفاده از IR2132 مشکلی به وجود نمیاره؟
    - اگه بخوایم اینورتر تکفاز طراحی کنیم، به دو کانال نیاز داریم یا چهار تا؟ برا راه اندازیش نیاز به IR2110 داریم یا نیازی نیست؟ پل IGBTش چند تا igbt داره؟
    - میشه Dead time رو نرم افزاری درست کرد که دیگه نیازی به سخت افزار نباشه؟

ممنون. ببخشید اگه سوالام تو در تو و زیاد شد :biggrin:
    مقدار دید تایم بستگی به لختی سوئیچ ها دارد و باید متناسب با سوئیچ مورد استفاده باشد.
    بله میشه مقدار دید تایم رو نرم افزاری هم درست کرد.
    اینورتر تکفاز هم می تواند به صورت نیم پل ساخته شود و هم به صورت تمام پل
    برای راه اندازی سوئیچ ها هم می توان از مدارات درایور و یا IR2110 استفاده کرد .
    بقیه سوالات واضح نیست ؟ کدوم پروژه ؟؟؟

sigpic

دیدگاه

منظورم همین پروژه تولید اینورتز سه فاز تو همین تاپیکه. برا اینورتر تکفاز نیاز به دو کانال pwm و یه پل 4 ماسفتی یا IGBTی همراه با دو IR2110 داریم. درسته؟
      ممنون میشم اگه یه شماتیک از مدار فرمان اینورتر تکفاز بذارین یا بگین به چه المانایی نیاز داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fedora
        منظورم همین پروژه تولید اینورتز سه فاز تو همین تاپیکه. برا اینورتر تکفاز نیاز به دو کانال pwm و یه پل 4 ماسفتی یا IGBTی همراه با دو IR2110 داریم. درسته؟
        ممنون میشم اگه یه شماتیک از مدار فرمان اینورتر تکفاز بذارین یا بگین به چه المانایی نیاز داره.
        بله کاملا صحیص است
        این مدارها رو ببینید کمکتون می کنه

sigpic

دیدگاه

ممنون از شما. میشه تو این شماتیکی که گذاشتین، ترانس رو حذف کرد؟
          دقیقا مث خروجی اینورتر سه فاز.

دیدگاه

البته مدار فرمان این مدار توسط میکرو نیست.
            ترانس رو نمیشه حذف کرد چون وظیفه اش افزایش ولتاژه اگه ترانس حذف بشه می تونیم یک سیگنال ac تولید کنیم با دامنه کم و ترانس این ولتاژ کم رو به ولتاژ زیاد تبدیل می کنه البته جریان در سمتی که ولتاژ بالاتر است به همان نسبت کاهش می یابد.

sigpic

دیدگاه

میشه مث مدار قدرت اینورتر سه فاز، مدار قدرت ولتاژش بالا باشه که اونوقت دیگه نیاز به ترانس نباشه؟

درایوا که برا کنترل دور موتو تک فاز دیدم، خروجی شون IGBT یا ماسفته.

دیدگاه

بله اگه ولتاژ شما بالا باشه دیگه به ترانس نیاز نیست ولی مدار هم ایزوله نیست.
                اگر از مبدل تمام پل استفاده کنید 310 ولت و برای مبدل نیم پل 622 ولت نیاز دارید که باید با دو خازن ظرفیت بالا و ولتاژ بالا به صورت دو تغذیه 311 ولت که با هم سری شده اند در بیاید.
                معمولا درایو IGBT و ماسفت یک شکل هستند فقط بهتره برای درایو IGBT از 15 ولت استفاده کنید تا کاملا روشن بشه همچنین این آی سی های درایور خروجی توتم پل دارند که برای هر دو نوع مناسب است . خروجی توتم پل پدیده قفل شدگی در IGBT را از بین می برد و در ماسفت ها نیز موجب درایو صحیح آن می شوند.

sigpic

دیدگاه

برای محاسبه Dead time در فایل زیر اطلاعات بسیار مفیدی وجود دارد:

http://www.microsemi.com/document-po...ication-manual
                  اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                  دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                  برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                  وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                  قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                  اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                  ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

مقدار دید تایم بستگی به لختی سوئیچ ها دارد و باید متناسب با سوئیچ مورد استفاده باشد.

[/quote]
                    سلام.چطوری میشه به صورت نرم افزاری dead time درست کرد؟ من یه pwm درست کردم. نحوه ی استفاده از ir2112 چه جوریه؟من شکل موجی که درست کردم به هردوی Hin و Lin دادم مگه نباید در خروجی دو شکل موج داشته باشم که دومی not و دارای dead time باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student123

سلام.چطوری میشه به صورت نرم افزاری dead time درست کرد؟ من یه pwm درست کردم. نحوه ی استفاده از ir2112 چه جوریه؟من شکل موجی که درست کردم به هردوی Hin و Lin دادم مگه نباید در خروجی دو شکل موج داشته باشم که دومی not و دارای dead time باشه؟
                      در برنامه ای که برای میکرو نوشته میشه به راحتی میشه دید تایم رو تولید کرد.
                      شکل موج hin و llin باید برعکس هم باشه
                      اگه می خواید کارتون راحت تر بشه دیتا شیت ir2104 رو ببینید.

sigpic

دیدگاه

سلام .ممنونم جواب دادید.میشه یه نمونه از همین ددتایم برام بذارید هم با آیسی و هم با برنامه نویسی؟شما میگید آسونه ولی من نتونستم! oo:
                        میخوام پالسی که درست کردم رو یکی به انماس و یکی به پیماس بدم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X