اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کیفیت سافت استارترها موجود در بازار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کیفیت سافت استارترها موجود در بازار

سلام
    کیفیت سافت استارترهای موجود در بازار چگونه است ؟
    سافت استارتر 4 کیلو وات مولر 540 هزار و زیمنس 450 هزار تومان است . در حالیکه هیچ اینورتری زیر 1 میلیون نیست . بنده فکر میکردم قیمت سافت استارتر با اینورتر باید حداکثر 30 درصد فرق کند چون اصل قیمت اینها همان ماسفت یا آی جی بی تی شونه .
    یک تولید کننده اینورتر ایرانی بهم گفت این سافت استارترا دو فاز راه اندازی میشن و موتور بعد از یک مدت آسیب میبینه .
    بنابراین سوال بنده اینست که ایا این سافت استارترا که کمتر از 50 درصد قیمت اینورتر است بدرد میخورد ؟
    نظر کسانیکه با این مسائل اشنا هستند چیه
    با تشکر
    www.Askdin.com
    www.BEKco.ir

پاسخ : کیفیت سافت استارترها موجود در بازار

نوشته اصلی توسط بنده خدا
    سلام
    کیفیت سافت استارترهای موجود در بازار چگونه است ؟
    سافت استارتر 4 کیلو وات مولر 540 هزار و زیمنس 450 هزار تومان است . در حالیکه هیچ اینورتری زیر 1 میلیون نیست . بنده فکر میکردم قیمت سافت استارتر با اینورتر باید حداکثر 30 درصد فرق کند چون اصل قیمت اینها همان ماسفت یا آی جی بی تی شونه .
    یک تولید کننده اینورتر ایرانی بهم گفت این سافت استارترا دو فاز راه اندازی میشن و موتور بعد از یک مدت آسیب میبینه .
    بنابراین سوال بنده اینست که ایا این سافت استارترا که کمتر از 50 درصد قیمت اینورتر است بدرد میخورد ؟
    نظر کسانیکه با این مسائل اشنا هستند چیه
    با تشکر
    سلام
    من از سافت های ABB خیلی راضیم و زیمنس هم نسبت به ABB بد نبود ولی بقیه مارک ها رو نمیدونم
    من سافت های زیمنس و ABB رو راه اندازی کردم و تعمیر هم کردم ولی همه اونها روی سه فاز کنترل داشتند
    سافت استارار ها عموما از scr برای سوییچ کردن استفاده میکنند مدار قدرتشون خیلی پیچبده نیست
    فقط از 6تا scr استفاده شده. تو توان کم استارتر نمیزارن چون نسبت به قیمت موتور به صرفه نیست
    توان های بالا چون جریان راه اندازی رو به راحتی نمیشه تامین کرد و موتور هم تو دراز مدت آسیب مبینه
    از سافت استفاده میکنند. سال 90 استارتر زیمنس 250kw قیمتش 950000 تومن بود

دیدگاه

با تشکر
      شما از سافت استارت در حد 5 تا 15 کیلو وات استفاده کردین ؟ در این رنج قیمت سافت استارت خوب چند درصد اینورتر است ؟
      www.Askdin.com
      www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا
        با تشکر
        شما از سافت استارت در حد 5 تا 15 کیلو وات استفاده کردین ؟ در این رنج قیمت سافت استارت خوب چند درصد اینورتر است ؟
        سلام
        مقایسه این دو اصلا درست نیست چون دو استفاده کاملا متاوت دارند
        شما باید ببینید به کدوم نیاز داری ولی تغریبا تو این رنج حدود 4-5 برابر میتونه باشه.
        ساختن یه سافت حیلی ساده تر و کم هزینه تر از اینورتر هست و نیاز به دانش خیلی بالایی
        نداره به طور ساده یه جور دیمر هست که با سه فاز کار میکنه و از جریان موتور فیدبک میگیره

دیدگاه

با تولید کننده صحبت کردم اینطور گفت
          1- قیمت ایورتر مربوط به آی جی بی تی یا ماسفت است . در بازار ایران این قطعات چینی نداره .
          2- سافت استارتر از تریستور استفاده میکنه که چینی هم داره که خیلی ارزان تر از المان و ژاپن هست .
          ضمنا سافت استارتو میشه با دو فاز راه انداخت . یعنی یک فازو مستقیم میدن دو فاز دیگه رو با 4 تریستور میدن . بنابراین 2 تا تریستور کم میشه . میگفت سافت استارت خوب با اینورتر یک قیمت در میاد . میگفت ما سافت استارت زیر 11 کیبلو وات نمیزنیم چون نمیصرفه .
          3- اینورترشو بدون قیدو شرط گارانتی میکنه . گفت این مربوط به کیفیت قطعات است . یعنی یک اینورتر خوب نشانه اش در نوع گارانتی است . آیا گارانتی اش کامله . یعنی شامل تمام قطعات است ؟
          www.Askdin.com
          www.BEKco.ir

دیدگاه

با تولید کننده صحبت کردم اینطور گفت
            ممکنه اسم شرکت تولید کننده رو بفرمایید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X