اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماسفت با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماسفت با میکرو

با سلام خدمت جناب اسدی و سایر دوستان

این مدار هایی که میذارین و گیت رو از یه طرف به مقاومت وصل میکنین برای کارهای فرکانسی مناسب نیستن و تلفات زیادی دارن. مقاومتی که باهاش گیت رو به زمین یا تغذیه وصل میکنین با خازن گیت - سورس یه ثابت زمانی تشکیل میده که فرکانس کاری ماسفت رو کم و تلفاتشو زیاد میکنه.

درستش اینه که مقاومتی که گیت باهاش پر یا خالی میشه بین 10 تا 20 اهم باشه و پشت اون مقاومت یه منبع با جریاندهی و جریانکشی زیاد، برای شارژ و دشارژ سریع خازن گیت وجود داشته باشه. البته اگه کار فرکانسی نباشه روش درایو و مقدار مقاومت تقریبا مهم نیست و فقط تو سوئیچ فرکانسی این مسئله اهمیت پیدا میکنه.

ضمنا FDS4410، ماسفت لاجیک، پکیج SO-8، و 10 آمپر. 30 ولت.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
      با سلام خدمت جناب اسدی و سایر دوستان

این مدار هایی که میذارین و گیت رو از یه طرف به مقاومت وصل میکنین برای کارهای فرکانسی مناسب نیستن و تلفات زیادی دارن. مقاومتی که باهاش گیت رو به زمین یا تغذیه وصل میکنین با خازن گیت - سورس یه ثابت زمانی تشکیل میده که فرکانس کاری ماسفت رو کم و تلفاتشو زیاد میکنه.

درستش اینه که مقاومتی که گیت باهاش پر یا خالی میشه بین 10 تا 20 اهم باشه و پشت اون مقاومت یه منبع با جریاندهی و جریانکشی زیاد، برای شارژ و دشارژ سریع خازن گیت وجود داشته باشه. البته اگه کار فرکانسی نباشه روش درایو و مقدار مقاومت تقریبا مهم نیست و فقط تو سوئیچ فرکانسی این مسئله اهمیت پیدا میکنه.

ضمنا FDS4410، ماسفت لاجیک، پکیج SO-8، و 10 آمپر. 30 ولت.
      سلام دوست خوبم
      حرف شما درسته ...
      این مدار رو برای دوستانی گذاشتم که میخوان با PWM ای که فرکانسش در حد زیر 200 هرتز کار کنند ، گذاشتم ...
      البته توی پروتئوس تا یک کیلو هرتز هم امتحان کردم و جواب داد ...
      ماسفت FDS4410 با اعمال ولتاژ 4.5 ولت به گیت ، مقاومتش در حد 20 میلی اهم هست ... که به مراتب مناسب تر از IRFZ44 است
      البته IRFZ44N هم هست که مقاومتش 17.5 میلی اهم است ...

نوشته اصلی توسط رسول21
      ولتاژگیت IRFZ44چقدره برای IRF540Nکه ده ولته
      یه جا تو نت دیدم یه سری ماسفتهای LOGIC LEVEL MOSFETرو پیشنهاد کرده بود برای اینکار که توضیحشم اینه:

این ترانزیستور ها LOGIC LEVEL هستند یعنی با ولتاژ گیت سورس 5 ولت بیشترین جریان دهی رو از درین سورس میتونید داشته باشید

اینم لیست پیشنهادیشونه:
      15N03
      45N02
      45N03
      80N02
      P3055LD

60N02
      60N03
      _____
      30N03
      یعنی با ولتاژ 5 ولت میکرو بیشترین جریانو عبور میدن فقط مشکل اینه که نایابن فقط یه مدلشو تونت پیدا کردم 1900 تومان
      نظر شما چیه؟
      نظر من این شماره 80N02 است که بهترینش هست ... با اعمال 4.5 ولت به گیت و با گذر جریان 20 تا 40 آمپر از ماسفت مقاومت درین سورس حدودا" 7.5 تا 9 میلی اهم است ...
      ولی همان IRFZ44 هم جواب کارتان را می دهد ... اگر IRFZ44N هم به تورتون خورد خیلی بهتر از IRFZ44 و FDS4410 است ...
      ببخشید اگر دیر جواب دادم ... این پستتون رو ندیدم ...
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام دوستان
        من میخوام یه ال ای دی rgb نواری ۲۲۰ ولت رو با میکرو atmega16 رنگاش رو تغییر بدم و برای این کار از ماسفت IRF840 استفاده کردم
        که متاسفانه چون نمیتونم درست درایوش کنم ماسفت داغ میکنه و میسوزه فرکانس کاریم ۱۷۵ کیلو هرتزه لطفا اگه کسی روشی برای درایو این ماسفت رو با bjt می دونه بگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMAN.ASADI نمایش پست ها
          اینجوری بهتره ...

این هم فایلش

البته این رو بگم چون کتابخونه جدید از اینترنت گرفتم و ریختمش تو پروتئوس بعضی از قطعات حذف شدند !!!!
          به جای این اپتوکوپلر باید PC817 (اگه اشتباه نکنم) بگذارید .
          موفق باشید
          سلام
          استاد چرا 2 تا دیود موازی شده ؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
            دوستان من یک مبدل dc dc میخوام بسازم
            طراحی های مداری و روابط ریاضی آن را همراه با شماتیک مدار دارم فقط در ساخت آن تجربه ندارم . مثلا دو تا سلف داره مدارم که اصلا نمیدونم چجوری باید بپیچم سیم نمره چند میخواد و همینطور چند دور روی هسته باید پیچیده بشه
            اگر کسی هست کمکم کنه ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedjavaheri نمایش پست ها
              سلام
              دوستان من یک مبدل dc dc میخوام بسازم
              طراحی های مداری و روابط ریاضی آن را همراه با شماتیک مدار دارم فقط در ساخت آن تجربه ندارم . مثلا دو تا سلف داره مدارم که اصلا نمیدونم چجوری باید بپیچم سیم نمره چند میخواد و همینطور چند دور روی هسته باید پیچیده بشه
              اگر کسی هست کمکم کنه ممنون میشم
              سلام دوست عزیز،لطفا بیشتر توضیح بدین همینطور شماتیک مدار رو آپلودکنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X