اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر چند سطحی آبشاری (cascade)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر چند سطحی آبشاری (cascade)

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
    این شکلی که گذاشتید دوتا فول بریج ساده است که از یک منبع ولتاژ داره تغذیه می شه . حالا می فرمایید هر 5 سطح ولتاژ می تونید ایجاد کنید. ولتاژ خود منبع (مثبت و منفی) و صفر ولت رو قبول ،می شه به راحتی ایجاد کرد اما دو برابر ولتاژ منبع (مثبت و منفی) و یا نصف ولتاژ منبع رو چه جوری ایجاد می کنید ؟؟؟؟؟
    قبول دارید که با فرمان F1 و F3 میشه مثبت دو برابر ولتاژ منبع و
    با فرمان F2 و F4 میشه منفی دو برابر ولتاژ منبع رو تولید کرد؟

در ضمن یه سوال دیگه
    می دونیم که برای مبدل فول بریج فرکانس موج carrier باید مضرب فردی از فرکانس موج رفرنس باشه تا هارمونیک زوج نداشته باشیم ولی در تمام مقالاتی که من در مورد اینورتر چندسطحی آبشاری خوندم نسبت فرکانس موج carrier به موج رفرنس عددی زوج بوده!!!! مثلا مقاله فرکانس رفرنس 50Hz و فرکانس موج carrier رو 5kHz داده. همینطور که می بینیم نسبتشون 100 هست که یه عدد زوجه!
    در مورد این هم اطلاعی دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Challenger_69
      بله. موضوع پایان نامه من اینورتر چندسطحی منبع امپدانس (z-source) هست. ولی ساخت نداره. هدف طراحی کنترل کننده و شبیه سازی هستش

بله منم صحبت شما رو مبنی بر اینکه در اینورترهای چند سطحی فرمان هر سوییچ مستقل از سایر سوییچ هاست قبول دارم ولی در حالت بدون بار همینطور که می بینیم این طرز سوئیچینگ جواب میده. شما شکل زیر رو در نظر بگیر: هر دو طبقه به یه منبع وصل هستن و دقیقا سطوحی که در بالا فرمودید ایجاد میشه یعنی:
      با فرمان F4 و F1 دو سر بار صفر ولت می شه
      با فرمان های F4و F2 ولتاژ دو سر باز 200- میشه
      با فرمان های F3و F1 ولتاژ دو سر باز 200+ میشه
      این تیکه رو بیشتر توجه بنمویید :icon_razz:
      با فرمان F1 و فرمان دادن به F3 و F4 بالایی (نه پایینی) ولتاژ خروجی 100 ولت
      با فرمان F4 و فرمان دادن به F1 و F2 بالایی (نه پایینی) ولتاژ خروجی 100- ولت میشه
      میبینیم که باز هم به همون سطوح ولتاژ دست پیدا کردیم :biggrin:

نوشته اصلی توسط Challenger_69

در ضمن یه سوال دیگه
      می دونیم که برای مبدل فول بریج فرکانس موج carrier باید مضرب فردی از فرکانس موج رفرنس باشه تا هارمونیک زوج نداشته باشیم ولی در تمام مقالاتی که من در مورد اینورتر چندسطحی آبشاری خوندم نسبت فرکانس موج carrier به موج رفرنس عددی زوج بوده!!!! مثلا مقاله فرکانس رفرنس 50Hz و فرکانس موج carrier رو 5kHz داده. همینطور که می بینیم نسبتشون 100 هست که یه عدد زوجه!
      اگه شکل آخر منظورتونه که قبلا هم خدمتتون گفتم : نه ! قبول ندارم مهنس عزیز ، یعنی بی تعارف بلد نیستم .خواهش می کنم شما به ما یاد بدید و ما رو از این جهل و گمراهی و نادانی بیارید بیرون ...
      قبلا هم گفتم و کلی هم در پستهای قبلی توضیح دادم ولی شما یک جواب چند جمله ای ساده تایپ می کنید و تمام ... حالا خوبه که این خود شما هستید که سوال پرسیدید و حالا جواب سوال منو با سوال می دید ...
      شکلی که گذاشتید فقط دوتا فول بریج رو نشون می ده که از یک منبع ولتاژ تغذیه می شوند و در نهایت صفر ولت و مثبت و منفی خود منبع رو می تونید دو سر بار داشته باشید و هر طوری هم که فرمان بدید نهایتا متونید موازی شده ی دوتا فول بریج رو دو سر بار داشته باشید ، یعنی نهایتا سه سطحی این چیزیه که من می گم شاید غلط باشه ...
      حالا شما می فرمایید 5 سطحی ، لطفا زحمت بکشید چند خط تایپ کنید که دقیقا چطور و چگونه می شه با فرمان F1 و F3 ، مثبت 2 برابر ولتاژ منبع رو بدون خازن و دیود ، دو سر بار قرار داد ؟
      منفی 2 برابر شم اصلا نمی خوایم .

شه جالب ، شما مهندس عزیز خیلی زود تشریف آوردید می خواید زود هم ما رو از حضورتون محروم یا شاید هم مرحوم کنید ، آخه دلتون میاد ؟ :biggrin:
      اول جواب سوال اول منو بدید اگه قانع کننده بود بعدا می رسیم به این موضوع .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
        اگه شکل آخر منظورتونه که قبلا هم خدمتتون گفتم : نه ! قبول ندارم مهنس عزیز ، یعنی بی تعارف بلد نیستم .خواهش می کنم شما به ما یاد بدید و ما رو از این جهل و گمراهی و نادانی بیارید بیرون ...
        قبلا هم گفتم و کلی هم در پستهای قبلی توضیح دادم ولی شما یک جواب چند جمله ای ساده تایپ می کنید و تمام ... حالا خوبه که این خود شما هستید که سوال پرسیدید و حالا جواب سوال منو با سوال می دید ...
        شکلی که گذاشتید فقط دوتا فول بریج رو نشون می ده که از یک منبع ولتاژ تغذیه می شوند و در نهایت صفر ولت و مثبت و منفی خود منبع رو می تونید دو سر بار داشته باشید و هر طوری هم که فرمان بدید نهایتا متونید موازی شده ی دوتا فول بریج رو دو سر بار داشته باشید ، یعنی نهایتا سه سطحی این چیزیه که من می گم شاید غلط باشه ...
        حالا شما می فرمایید 5 سطحی ، لطفا زحمت بکشید چند خط تایپ کنید که دقیقا چطور و چگونه می شه با فرمان F1 و F3 ، مثبت 2 برابر ولتاژ منبع رو بدون خازن و دیود ، دو سر بار قرار داد ؟
        منفی 2 برابر شم اصلا نمی خوایم .

شه جالب ، شما مهندس عزیز خیلی زود تشریف آوردید می خواید زود هم ما رو از حضورتون محروم یا شاید هم مرحوم کنید ، آخه دلتون میاد ؟ :biggrin:
        اول جواب سوال اول منو بدید اگه قانع کننده بود بعدا می رسیم به این موضوع .

من توی پست قبلی طریقه رسیدن به مثبت و منفی دو برابر ولتاژ منبع رو گفتم حالا اینکه شما فقط با گفتن یک "نه" میگی نمیشه، اون بحثش جداست.
        به قول شما خیلی موجز و مختصر گفتم چون دلیلی نداره الکی کشش بدم.
        اگه بخوام توضیح تفصیلی بدم کار میکشه به KVL زدن توی حلقه ها. مسلما هم نمیشه روابط و حلقه هایی که زده میشه رو اینجا توی انجمن نشون داد چون ابزار گرافیکی لازم رو نداره.
        اما در مورد جمله ای که گفتید "نهایتا متونید موازی شده ی دوتا فول بریج رو دو سر بار داشته باشید" باید بگم با وصل کردن دو طبقه به یک منبع به هیچ عنوان دو فول بریج موازی نمیشن. مگه اون دو تا شاخه سمت راست که دو طبقه رو با هم سری می کنن نقش هویج رو دارن که دو تا فول بریج بخواد موازی بشه.

در ضمن معمولا هیچکس توی انجمنهای اینچنینی قصد کل انداختن نداره. این که کسی بخواد با یه نوع ادبیات به کس دیگه حالی کنه که چیزی سرش نمیشه اصلا زیبنده نیست چون همه اینجا هستن برای یاد گرفتن و کسی هم نمیتونه ادعا کنه که همه چیزو بلده که اگه غیر از این بود من خودم خیلی بهتر هم بلدم تیکه بندازم هم بلدم مسخره کنم و هم ...

دیدگاه

من توی پست قبلی طریقه رسیدن به مثبت و منفی دو برابر ولتاژ منبع رو گفتم حالا اینکه شما فقط با گفتن یک "نه" میگی نمیشه، اون بحثش جداست.
          من دلیلمو گفتم ولی انگار شما فقط همین یه جمله رو خوندید .
          به قول شما خیلی موجز و مختصر گفتم چون دلیلی نداره الکی کشش بدم.
          هیچ کس دوست نداره وقت اونیکی رو بگیره ولی ممکنه موضوعی از نظر شما کاملا واضح باشه در حالیکه همون موضوع برای طرف مقابل در هاله ای از ابهام ...حالا اینکه شما آقای چلنجر می گید "دلیلی نداره الکی کشش بدم " یعنی تو آقا یا خانوم فلانی ، درخور این نیستی که بخوام برات بیشتر توضیح بدم ... !!!!!!!!!!!!!
          ما در مورد جمله ای که گفتید "نهایتا متونید موازی شده ی دوتا فول بریج رو دو سر بار داشته باشید" باید بگم با وصل کردن دو طبقه به یک منبع به هیچ عنوان دو فول بریج موازی نمیشن. مگه اون دو تا شاخه سمت راست که دو طبقه رو با هم سری می کنن نقش هویج رو دارن که دو تا فول بریج بخواد موازی بشه.
          کدوم هویج ؟ کدوم شاخه ؟
          در ضمن معمولا هیچکس توی انجمنهای اینچنینی قصد کل انداختن نداره. این که کسی بخواد با یه نوع ادبیات به کس دیگه حالی کنه که چیزی سرش نمیشه اصلا زیبنده نیست چون همه اینجا هستن برای یاد گرفتن و کسی هم نمیتونه ادعا کنه که همه چیزو بلده که اگه غیر از این بود من خودم خیلی بهتر هم بلدم تیکه بندازم هم بلدم مسخره کنم و هم ...
          کل چیه آقای عزیز ؟ چیزی که زیبنده نیست اینه که بخواید شعور خواننده رو با جواب های خلاصه و مختصر زیر سوال ببرید ما همه اومدیم یاد بگیریم ولی انگار شما اصلا دوست ندارید به خودتون زحمت نوشتن یک جواب روشن و شفاف رو بدید لطف کنید به جای این حرفا یه بار از اول تاپیکی که خودتون زدید رو بخونید.
          اگه بخوام توضیح تفصیلی بدم کار میکشه به KVL زدن توی حلقه ها. مسلما هم نمیشه روابط و حلقه هایی که زده میشه رو اینجا توی انجمن نشون داد چون ابزار گرافیکی لازم رو نداره.
          بفرمایید این هم ابزار گرافیکی:

دیدگاه

سلام طراحی اینورتر سه سطحی آبشاری با استفاده از سه تا اینورتر دوسطحی به چه صورت هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X