اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ی کنترل دور موتور با تکنیک vvvf

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه ی کنترل دور موتور با تکنیک vvvf

نوشته اصلی توسط aliila
    اسم شرکت رو میشه بگید .
    http://fararopaya.com/download/file_107.aspx
    از جمله ی رفتگان این راه دراز
    باز آمده ای کو که به ما گوید راز
    هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
    چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
      دقیقا متوجه شدم چطوری ساختی.
      دلیل متوجه شدن شما مطالعس جانم! بدون مطالعه حدود بیست صفحه تاپیک آموزشی+نقشه+سورس برنامه+تعدادی کاربر که عملا مدارو ساختن+خود طراح مدار هم "چنگی به دل نمیزنه" ! اگه سوالی هم براتون پیش اومد احیانا در راستای ساخت مدار تو همون تاپیک بپرسید بهتون جواب میدن
      هر چند تو اون تاپیک برای یه آدم اهل عمل و مطالعه به اندازه کافی مستندات هست یه عکس هم از مدار خودم میزارم:

البته این مدار رو با میکرویPIC ساختیم.البته با کمک و راهنماییهای استاد عزیز جناب طراح در اون تاپیک.

دیدگاه

---
        اگر روزی بفهمی همه چیزایی که از بچگی تا حالا بهت گفتن بی اساس یا دروغه چه حالی میشی؟
        کارمندان نابکار، از دزدان و آشوبگران بیشتر به کشور آسیب میآ‌رسانند

دیدگاه

جسارتن من هم با جناب aliila موافق هستم.
          ایشون زحمات بسیار ارزنده و قابل تقدیر جناب طراح رو نادیده گرفتن شما هم موافقی؟!!
          ببینید چیزی که طراحی بشه اما استانداردها و ویژگی های لازم رو نداشته باشه،
          حداکثر در حد یک پروژه دانشجویی خواهد موند.
          خوب این وظیفه من و شما و البته جناب آلیلا هست دنباله این کارها رو بگیریم و نتایج کار جناب طراح رو نقطه شروع قرار بدیم تا به یه جایی برسه!
          این طرحی هم که من دیدم برای اینکه یکی بخواد بدونه که اینورتر چطور کار میکنه خوبه
          نه اینکه بخوای تولیدش کنی چون خیلی خیلی با نمونه تولیدی فاصله داره.
          شما اگه دنبال نقشه آماده هستی تا بری فقط تولید کنی مطمئن باش یا باید وقت بذاری و کار کنی یا باید پول این وقتو بدی تا دیگران که از شما جلوترن براتون انجام بدن!

دیدگاه

---
            اگر روزی بفهمی همه چیزایی که از بچگی تا حالا بهت گفتن بی اساس یا دروغه چه حالی میشی؟

دیدگاه

سلام
              اقای کی نژاد توی اون تاپیک اشاره کردن که این پروژه تجاری هستش . واقعا هم همینطوره. من اون پروژه رو با arm ساختم و عالیه!!!
              البته همونجا هم گفتند که پشن های زیادی واسش نمیزارن برای اینکه بحث منحرف نشه.
              قطعا این پروژه ارزش تولیدی داره و کاملا صنعتیه . البته در سطح خودش.
              برای تولید اینورتر شما باید هدفتو مشخص کنی که اصلا چی میخوای:
              مثلا روش spwm یا svm یا FOC و یا open loop /close loop ویا چند سطحی بودن اون و ....
              اگر هدف شما اینورتر با روش spwm , open باشه، همین پروژه با اضافه کردن پشن های مورد نیاز کاملا ارزش تولید رو داره . وجواب میده.
              بزرگترین لذت انجام کاریست که میگویند نمیتوانی !!!

دیدگاه

ایشون دنبال طرح تولیدی بودند و چیزی رو که شما بهشون نشون دادید گفتند دندون گیر نیست.
                نه جانم من خوب متوجه شدم منظور از دندونگیر یعنی چی! یعنی کنسرو و ایشون فقط زحمت بکشن درشو باز کنن! دوست عزیز همونطور ک قبلا گفتم اگه دنبال نقشه کاملا آماده باشید که باید پولشو بپردازید و اگه واقعا دنبال طراحی هستید باید از همین مدار شروع کنید چون بهترین رفرنس فارسیه در حال حاضر!
                و اگه نتونستید همینو درست کنید صنعتیشم نخواهید توانست...
                اقای کی نژاد توی اون تاپیک اشاره کردن که این پروژه تجاری هستش . واقعا هم همینطوره. من اون پروژه رو با arm ساختم و عالیه!!!
                بله که داره دوست من هیچ میدونستید شرکت پرتو صنعت اوایل درایوهای آنالوگ تولید میکرد!!! حتما الان جناب آلیلا تشریف میارن میگن فقطFOC :biggrin:

دیدگاه

---

دیدگاه

طراحی هستید باید از همین مدار شروع کنید چون بهترین رفرنس فارسیه در حال حاضر!
                    عزیزم جانم عمرم! منظورم شمای نوعی بود! هر کسی ک قصد ساخت و تولید داره! دیدی اشتباه نمیکنم!
                    میتونم بپرسم چرا طرحی رو که ساختید و اینقدر ازش دفاع میکنید تولید نمیکنید؟
                    چون بر خلاف بقیه زمینه تخصصی کاریم همینه! و میدونم این چیزی که ساختم قابل قیاس با مدلهای که تو بازاره نیست(از نظر فناوری)! والبته نکات دیگه! که اگه بخوام تنهایی روی هر کدم کار کنم باید هدف از خلقت رو بیخیال بشم و تا آخر عمرم که معلوم نیست چقدر باشه رو این مدارات کار کنم!
                    هر چند که به صورت موردی کار بزرگ و قابل توجهی باشه انجام میدم. مثلا سال گذشته یک اینورتر 160 کیلووات مارک VACON رو که به دلیل خرابی CPU از کار افتاده بود و ایران هم جزو کشورهایی هست که این شرکت تحریمش کرده با بورد میکروکنترلری راه اندازیش کردم.البته 8 میلیون براشون هزینه داشت!
                    من اصلا از ابتدا قصد تولید نداشتم!

دیدگاه

سلام
                      دوستان این اینورتر که توی این سایت هست از لحاظ کارکرد هیچ مشکلی نداره و به خوبی کار میکنه ولی ساخت هر چیزی توجیح
                      اقتصادی نداره . شما اگر قصد ساخت یه اینورتر دارید باید پله پله پیش برید شما اول این رو بسازید تا قسمتی از مدار قدرت و تا حدودی
                      کنترلی رو یاد بگیرید بعد از اون باید برید سراغ چیزای دیگه
                      اکثر اینورتر های خوب که توی بازار هست یه سری اینترفیس ارتباطی مثل پروفیباس داره که پیاده کردنش کار یه نفر و یه روز و دو روز نیست
                      به همین دلیل برای تجاری کردن این طرح راه زیادی هست که باز توجیح اقتصاده واسه نفر نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                        بر خلاف بقیه زمینه تخصصی کاریم همینه! و میدونم این چیزی که ساختم قابل قیاس با مدلهای که تو بازاره نیست(از نظر فناوری)! والبته نکات دیگه!
                        که اگه بخوام تنهایی روی هر کدم کار کنم باید هدف از خلقت رو بیخیال بشم و تا آخر عمرم که معلوم نیست چقدر باشه رو این مدارات کار کنم!
                        خوبه پس در مورد چیزایی که گفتم تجربه تون کم نیست
                        و به نظر میاد در بیشتر موارد هم عقیده هستیم

دیدگاه

چرا آقای x بر روی یک پروژه تا حد یک محصول وقت، انرژی ، پول ..... صرف کنند به رایگان در اختیار دیگران قرار بده ؟
                          از جمله ی رفتگان این راه دراز
                          باز آمده ای کو که به ما گوید راز
                          هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
                          چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

با تشکر از دوستان .
                            و یک تشکر ویژه از تهمت ها و چنگ و دندون نشان دادن ها .
                            رویه اون تاپیک ساخت کنترلر دور vvvf با اینکه تنها ترین تاپیک به نتیجه رسیده در مورد کنترلر مذبور است و لی در حقیقت از هیچی بهتره چون خیلی علمی نیست .

کلا در حقیقت این انجمن بهترین انجمن ایرانی الکترونیکی است . ولی بیشتر شبیه انجمن های اجتماعی است .یکی یک مطلبی رو میپرسه 20 نفر میان نظر شخصی خودشون رو میگنن .

بعضی ها هم عین خودم راجب مداراتی که نساختیم ولی تئوریشو بلدیم یک نظر قاطع به طرف ارائه میدیم .

القصه . جدا از این حرف ها

باتوجه به اون تاپیک با موضوع مرتبط بحث ما - و چند تاپیک دیگه انگار حداقل 20-30 از دوستان اینورتور vvvf رو ساختن . ولی حداقل یک از دوستان راجب توان و کیفیت و کمیت این کنترلر صحبتی نکرده .

یعنی عین این میمونه که این یک مدار چشمک زن است که مثلا اگر led یک چهارم وات هم بزاری کار میکنه و یک وات هم بزاری باز کار میکنه .
                            خوب این 20 نفر از دوستان که مدار رو ساختن یکم از تجربشون بگن یک فیلمی چیزی بزارن خوب . حداقل از توان موتورشون بگن .

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
                              این نرم افزار جناب کینژاد پایه یک اینورتر spwm میباشد از نظر نرم افزار با خروجی spwm چیزی کم نداره فقط امکانات جانبی میخواد مثلا اضافه کردن کلید - نمایشگر و...
                              یا امکانات دیگر بنا به نیاز اما اصل یک اینورتر و درواقع بخش سخت اینکار توسط ایشان انجام شده
                              در بخش قدرت هم در همان تاپیک ایشون فرمودند این سخت افزار برای تا توان 750 وات است که شما یا دوستان دیگه میتونند با تغییر المانها به توانهای بالاتر برسند حتی بعضی از دوستان روی سه فاز به سه فاز کار کردند که عکسها و توضیحات در همان تاپیک موجود است
                              اما برای ارتقا این سیستم میتوان روی خروجی SVM کار کرد وگرنه از نظر SPWM این سیستم کامله،و در سخت افزار هم فکر میکنم تقریبا تمام نکات یک طرح عملی (نه یک پروژه دانشجویی)رعایت شده

دیدگاه

---

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X