اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک سوال درباره یک نوع خازن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک سوال درباره یک نوع خازن

با سلام

به نظرتون خازنی با ظرفیت در حدود 10 پیکوفاراد که بتونه حداقل 1 آمپر جریان رو تحمل کنه وجود داره؟؟
    اگر هست لطفا میشه راهنمایی بفرمایید؟؟؟؟
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

پاسخ : یک سوال درباره یک نوع خازن

ولتاژ و فرکانس کاری چقدر میباشد؟
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

ولتاژ حداکثر 1 کیلو ولت و فرکانس کاری حدود یک مگاهرتز. آیا چنین قطعه ای هست؟
      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

شما باید انرا بسازید که میتوانید با سری و موازی کردن چند خازن سرامیکی ان را بسازید.خازنهای ولتاژ بالا یعنی حدود 2000 تا 2500 ولت در ظرفیت 100 پیکو و 1 نانو در بازار موجود است.که میتوانید با سری کردن 10 عدد از خازنهای 100 پیکو به ظرفیت مورد نظرتان برسید.و بهتر است که حتما سرامیکی باشند زیرا برای فرکانس بالا مشکلی نخواهد داشت.
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

با سلام
          میتونید از خازن های سرامیکی روسی استفاده کنید که نمونه های 22 پیکو 4 کیلو ولت 15 کیلووار در بازار موجود میباشد قیمتی حدود 6-8 هزار تومان دارند

دیدگاه

احتمالا خازن سرامیکی جواب نمیده...من برا جریان بالا با فرکانس 200 کیلو تست کردم جواب نداده
            از خازن های دیسکی استفاده کن...خازن هاش تو رنج پیکو هستن با تحمل جریان و ولتاژ بالا....همینطور یه خازن های خاصی هستن که به صورت شمش تولید میشن...مثلا شرکت LCC میزنه و نمونه کره ای و هندیشم هست..من نمونه LCC رو استفاده کردم واقعا محشره...حرف نداره...البته قیمتش بالاس و سایزشم بزرگه...پیشنهاد من همون خازن دیسکیه....انواع نمونه هاش در سایز کوچیکم هست.موفق باشی

دیدگاه

کجا از این خازنها میفروشه؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirezatanehkar
                سلام
                این خازن ها استوک هستن
                من که توی ایران پیدا نکردم ولی توی ebay هست
                بهترین روش استفاده از خازن روسی هستش چون این خازن ها برای مدار تانک کوره های القایی لامپی طراحی شده و تا فرکانس 27 مگاهرتز هم استفاده شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirezatanehkar
                  برا روسی برو خیابان جمهوری بعد خیابون سی تیر اول خیابون سمت چپ یه پاساژ هست اسمشو فراموش کردم...همون اولای سی تیره اونجا همه روسی فروشن...اگه اونجا گیرت نیومد بگو تا یه جا دیگه رو بت بگم...موفق باشی :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Arvin Partovi Azar
                    سلام
                    این خازن ها استوک هستن
                    من که توی ایران پیدا نکردم ولی توی ebay هست
                    بهترین روش استفاده از خازن روسی هستش چون این خازن ها برای مدار تانک کوره های القایی لامپی طراحی شده و تا فرکانس 27 مگاهرتز هم استفاده شده
                    چرا یکی دو نفر هستن که میفروشن...ولی فک کنم رنج ظرفیت محدودی دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.a.r.t.h
                      چرا یکی دو نفر هستن که میفروشن...ولی فک کنم رنج ظرفیت محدودی دارن
                      سلام
                      استوک میفروشن یا نو هم دارن؟؟؟

دیدگاه

سلام
                        استوک میفروشن یا نو هم دارن؟؟؟
                        تک فروشی دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.a.r.t.h
                          تک فروشی دارن
                          کیفیتشون چه جوریه..... ولتاژشون چه قدره......حداکثر جریان چهقدره.....چند کیلو وار هستن...

دیدگاه

کیفیتشون چه جوریه..... ولتاژشون چه قدره......حداکثر جریان چهقدره.....چند کیلو وار هستن...
                            همه مدلشو دارن با ولتاژها و جریان های مختلف...البته جریانشو که روش نمینویسن...یه سرچ تو نت بکنی انواعشو میبینی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X