اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ شدن بیش از حد IC TC427 CP (درایور ماسفت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

داغ شدن بیش از حد IC TC427 CP (درایور ماسفت)

سلام
    واسه ی درایو کردن ماسفت IRFP260n ( ا 48 آمپر) از درایور TC427 استفاده کردم منتها مشکلی که داره در PWM 20% به بالا به شدت داغ میشه در حدی که دست و میسوزونه( با دماسنج اندازه گرفتم 60 درجه بود!) توی دیتاشیتشم نوشته دمای کاری بین 0 تا 70 درجه هستش حالا این که توی محیط آزمایشگاهی اینقدر داغ میکنه قطعا بره تو کار میسوزه که
    آیا قلق خاصی داره کار کردن باهاش؟ باید هیت سینک بچسپونم بهش؟ (جای پیچم نداره آخه! :angry
    اول شکم به این بود که شاید گیت ماسفت جریان زیادی میشکه در فرکانس بالا (32 کیلو هرتز) بین خروجی درایو و ماسفت یه مقاومت 47 اهم گذاشتم که جریان و کم کنه ولی بازم تاثیر نگذاشت :angry:
    دوستانی که با این ای سی کار کردن خواهشن راهنمایی بکنن، ای سی خوبیه یا کلا برم سراغ یه درایور دیگه؟
    The harder I work, the luckier I get

پاسخ : داغ شدن بیش از حد IC TC427 CP (درایور ماسفت)

سلام
    جریان پیکی که IRFP260N برای روشن شدن گیت میکشه حدود 3 آمپره......
    حداکثر جریانی پیکی که TC227 که میتونه درایو کنه 1.5 آمپره......

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسختون
      من تو دیتاشیت IRFP260n نگاه کردم جریان پیک گیت و پیدا نمیکنم، به چه اسمی تو دیتاشیت نوشته؟
      واسه ی این ماسفت چه درایوری مناسبه که جریان مناسب بتونه به گیت بده؟

دیدگاه

سلام--دوستان توجه کنند که حتی با مقاومت 47 اهم هم داغ میشده یعنی با فرض ولتاژ 15 ولت جریان کمتر از نیم امپر- است-من هم قبلا چنین مشکلی داشتم و حل شد مشکل از خود ای سی میباشد که نوع تقلبی ان به دست شما افتاده--جنس اصلی داغ نمیکند.
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

خیلی ممنون جناب جبراییلی
          ای سی رو عوض کردم یدونه TC4420 گذاشتم که تا 6 آمپر جواب میده اون مقاومت 47 اهم برداشتم مشکلم برطرف شد منتها هنوز متوجه نشدم اون 3 آمپری که گیت ماسفت موقع روشن شدن میکشه کجای دیتاشیت و با چه اسمی نوشته؟! کل دیتاشیتو زیر و رو کردم 3 آمپر پیدا نکردم oo:

دیدگاه

جریان را باید محاسبه کنید--بار الکتریکی گیت 234 نانو کولن-زمان تاخیر و زمان صعود 17 و 60 نانو ثانیه که مجموع زمان 77 نانو ثانیه که جریان تقریبی برای شارژ خازن گیت میشود 234/77 حدود 3 امپر.ولی محاسبه دقیق ان مقداری تفاوت دارد.
            در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

در دیتاشیت نموداری به اسم  typical gate charge vs.gate to source voltage هستش میتوانید برای محاسبه دقیق جریان گیت به آن رجوء کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X