اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست حل این مدار به روش فضای حالت(مهم)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست حل این مدار به روش فضای حالت(مهم)

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان .

ابتدا از مدیر سایت عذر خواهی میکنم که تاپیک رو جای مناسبی نزدم ولی سعی کردم تاپیک که میزنم نزدیک به موضوع باشه.خواهشمندم مطلب من رو حذف نکنن.

بنده از عزیزانی که اشنایی دارن به حل مدار به روش معادلات حالت درخواست دارم کمکم کنن .

مدار به شکل زیر میباشد :

معادلات حالت رو برای مدار بالا بدست آورید.

ممنون میشم این مدار رو حل شده در اختیار من بذارید.

من در حلش ناتوان بودم.

با تشکر از شما

پاسخ : درخواست حل این مدار به روش فضای حالت(مهم)

متغیرهای حالت چی باشن؟؟؟
    جریان خازن و ولتاژ سلفها؟؟؟
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

هیچ عدد و ... نداده.

همین مدار رو استاد داده گفتن که حلش کنید.

اگه امکانش هست بصورت پارامتری حل بشه.

یا اگه غیر ممکنه اینجوری حل بشه عدد ها و ... رو خودتو در نظر بگیرید و با اون حل کنید.

ممنونم

ببخشید دیر جواب دادم

دیدگاه

اینطوری که نمیشه. باید بگی متغیرهای حالتت باید کدوم باشند تا حل بشه. اگر بخوایم جریان ها رو به عنوان متغیر حالت در نظر بگیریم 4 تا متغیر حالت هست.
        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

دوستان خواهش میکنم یکی حل کنه.

من روز شنبه امتحان دارم و این مسعله هم تو امتحان میاد.

کسیو پیدا نکردم بتونه حل کنه.

:(

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X