اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار قطع و وصل بر اساس نبم هادی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار قطع و وصل بر اساس نبم هادی

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من ی مولد 3 فاز ذارم ک ولتاژ متغیری بین 0 تا 36 ولت متناوب تولید میکنه...
    توان مولد 600 واته.
    سه فاز مولد رو با استفاده از ی پل دیود 3 فاز مستقیم کردم .
    نیاز به ی سویچ نیمه هاذی دارم ک وقتی ولتاژ خروجی پل 21 ولت یا بیشتر شد 3 تا فاز رو با هم اتصال کوتاه کنه...
    و وقتی ولتاژ ب 15 ولت افت کرد مجددا اتصال کوتاه رو قطع کنه. مطمئنا این عمل باعث میشه مدار وارد ی سیکل قطع و وصل مداوم بشه واین دقیقا چیزیه ک من میخام... هر چقدر تناوب این قطع و وصل کردن طولانی تر باشه بهتره....
    مولد من بعد از اتصال کوتاه شدن خروجیهاش حداکثر ضرف 30 ثانیه تولیدش ب 2 ولت میرسه....
    مداری ک احتیاج دارم باید با حداقل قطعه باشه. بتونه موقع اتصال کوتاه کردن جریانی حدود 30 امپر رو ب مدت 20-30 ثانیه تحمل کنه.. از خود خروجی پل دیود تغذیه کنه و هیچ قطغه حساسی مثل میکرو توش نباشه چون اینقدر نوسانات توش زیاده ک شک دارم همچی قطعاتی دووم بیارن ...
    خودم فک میکنم قطعه ای مثل ماسفت یا تریستور نیازه ولی چیز بیشتری نمیدونم .....
    اینکار رو با ی رله صنعتی 24 ولت DC و 30 امپر میشه انجام داد ولی تو این شرایط من نمیتونم از رله استفاده کنم...
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    لطفا نمای شماتیک ی مدار کاربردی رو ارایه کنید چون من اطلاعات زیادی تو الکترونیک ندارم.
    بازم ممنونم از توجهتون....
    -------------------------------------------------------

دوستان مطلبی ب ذهنم رسید ک لازمه ذکر کنم... از اونجا ک بعد از اتصال کوتاه شدن ۳ تا فاز منبع بلافاصله خروجی پل ۰ میشه پس مدار ب سرعت خیلیی زیادی شروع ب سویچ میکنه ... بهتره ک این قطعه نیمه هادی بعد از ایجاد اتصال کوتاه بتونه این حالت رو چند ثانیه باقی نگه داره. مثلا با ی خازن ک گیتش رو تو نبود ولتاژ تغذیه روشن نگه داره.
    بازم ممنون میشم اساتید راهنماییم کنن و یه مدار ساده و کاربردی ارایه کنن.

پاسخ : مدار قطع و وصل بر اساس نبم هادی

اساتید گرامی قصد ندارید کمکم کنید؟ خواهشا کمک کنید گیر کردم...

دیدگاه

دوستان عزیز جدا نیاز ب رهنمایی دارم لطفا مساعدت کنید...

دیدگاه

سلام
        ساده ترین مداری که نیاز به قطعات جانبی نداره یک ssr هست که ورودی فرمانش با 3ولت هم تغذیه میشه.انواع مختلفی تو لاله زار موجوده.
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
          سلام
          ساده ترین مداری که نیاز به قطعات جانبی نداره یک ssr هست که ورودی فرمانش با 3ولت هم تغذیه میشه.انواع مختلفی تو لاله زار موجوده.
          ممنون . هر چند ک نمیدونم SSR چیه ولی فهمیدنش کار سختی نیس.... تنها چیزی ک میمونه اینه چطور اون شرط 21 ولت رو برای شروع سویچینگ بدست بیارم؟
          چیکار کنم که مدارم بالای21 ولت مولد رو اتصال کوتاه کنه؟

دیدگاه

با سلام
            SSR ترکیب یه اپتو تریاک با یه تریاک قدرته گه با یه ورودی DC معمولا از 3 تا 32 ولت روشن میشه و با قطع اون خاموش میشه. برای تشخیص مقدار دامنه روشهای مختلفی وجود داره. ساده ترینش یه مقایسه کننده اشمیت تریگره که اگه درست تنظیم بشه، فرمان مورد نیاز شما رو تولید میکنه و از یه پ امپ و چند تا مقاومت درست میشه.
            شکی نیست که سه فازتون رو باید ابتدا از یه پل و خازن و مقاومت تخلیه بگذرونین و بعد بدینش به مدار اشمیت.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

با سلام
              چون ولتاژ و جریانی که میخواید اتصال کوتاه کنید DC هستش به نظر من استفاده از تریستور مناسب نخواهد بود چون نیاز به مدار کموتاسیون برای خاموشی تریستور خواهد بود.
              من پیشنهاد میکنم که از IGBT استفاده کنید که با وصل فرمان روشن و با قطع فرمان خاموش میشه.
              در مورد شروع وصل و قطع سوئیچ که شما براساس ولتاژ نیاز دارید میتونید از یه میکروکنترلر استفاده کنید (البته ولتاژ اعمالی به میکرو رو توسط تقسیم ولتاز مقاومتی کم میکنید تا به میکرو اسیبی نرسه) حال طبق برنامه ای که در میکرو نوشته اید میکرو یه پایه رو صفر یا یک میکنه که به معنی سوئیچ خاموش و سوئیچ روشن هستش. در مرحله بعد خروجی میکرو باید تقویت شده (مثلا به یک ایسی درایور IGBT داده بشه) و خروجی درایور هم که به گیت-امیتر سوئیچ وصل میشه. طبیعتا کلکتور سوئیچ به مثبت مدار و امیتر نیز به منفی مدار متصل خواهد شد
              سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

با سلام
                چون ولتاژ و جریانی که میخواید اتصال کوتاه کنید DC هستش به نظر من استفاده از تریستور مناسب نخواهد بود چون نیاز به مدار کموتاسیون برای خاموشی تریستور خواهد بود.
                من پیشنهاد میکنم که از IGBT استفاده کنید که با وصل فرمان روشن و با قطع فرمان خاموش میشه.
                SSR که دوستان گفتن همین کار رو انجام میده و نیاز به مدارات کموتاسیون نداره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X