اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی اینورتر 30 مگا هرتزی با توان 100 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی اینورتر 30 مگا هرتزی با توان 100 وات

نوشته اصلی توسط B2
    دوست گرامی 100 وات در فرکانس 30 مگاهرتز تقریبا میشه صلاح اتمی!!!میخاید شبکه رادیویی ملی راه بندازید!؟
    دوستان دیگه که انقدر cool برخورد کردن یه کمی از تجربیاتشون در این فرکانس بگن! ما یه زمانی فرستنده FM حدود3 وات ساخته بودیم که تقریبا یه شبکه رادیویی محلی شده بود.
    البته سلاح درسته!!
    خوشبحالتون 3 واتو ساختین!!
    من یکی درست کردم میچسبوندمش به رادیومون یه قیژ قیژی مینداخت!!! سیگنال نبود. فقط نویز پخش میکرد ))

نه خداییش 30 مگاهرتز میخواید چیکار؟
    فکر کنم هزینه ای که میخواید بکنید رو ساخت این وسیله (با توجه به اینکه کلی ازمون و خطا و .. باید انجام بدید و هزینه زیاد میشه) بهتر نیست یک سینتی سایزر بخرید + یک امپلیفایر 100 وات ار اف؟؟
    یه دونه از این سینتی سایزر های مخابرات رو یکی از بچه ها چند سال پیش خرید 30 هزار تومن. اسقاطی بود اوردیم دیدیم دکمه پاورش اکسید شده روشن نمیشه. از 0.1 هرتز تا 100 مگا هرتز رو با دقت 0.1 هرتز درست میکرد. یه کیبرد داشت روش فرکانسو میدادیم بهش فیکس همونو میداد. خروجیشم تو 100 مگاهرتز تا 5 ولت بالا میرفت سینوسی سینوسی هم بود. بگردی یه دونه از اینا پیدا کنی تا 500 تومنم گیرت بیفته میصرفه بخری. فک کنم هزینه خودت بزنه بالای این.
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
      البته سلاح درسته!!
      خوشبحالتون 3 واتو ساختین!!
      من یکی درست کردم میچسبوندمش به رادیومون یه قیژ قیژی مینداخت!!! سیگنال نبود. فقط نویز پخش میکرد ))

نه خداییش 30 مگاهرتز میخواید چیکار؟
      فکر کنم هزینه ای که میخواید بکنید رو ساخت این وسیله (با توجه به اینکه کلی ازمون و خطا و .. باید انجام بدید و هزینه زیاد میشه) بهتر نیست یک سینتی سایزر بخرید + یک امپلیفایر 100 وات ار اف؟؟
      یه دونه از این سینتی سایزر های مخابرات رو یکی از بچه ها چند سال پیش خرید 30 هزار تومن. اسقاطی بود اوردیم دیدیم دکمه پاورش اکسید شده روشن نمیشه. از 0.1 هرتز تا 100 مگا هرتز رو با دقت 0.1 هرتز درست میکرد. یه کیبرد داشت روش فرکانسو میدادیم بهش فیکس همونو میداد. خروجیشم تو 100 مگاهرتز تا 5 ولت بالا میرفت سینوسی سینوسی هم بود. بگردی یه دونه از اینا پیدا کنی تا 500 تومنم گیرت بیفته میصرفه بخری. فک کنم هزینه خودت بزنه بالای این.
      سلام به همگی من در زمینه انتقال برق بیسیم تحقیقات میکنم .در همین زمینه من به یک منبع تغذیه متناوب با توان بالا یعنی فانکشن ژنراتوری که بتونه 4 یا 5 امپر در ولتاژ خاصی .(به دلیل کم بودن راکتانس سلفی و خازنی (مقاومت دیده شده از دید منبع کوچک)ولتاژش بالا نبودم عیبی نداره ) ولی جریان بالایی مثلا ( 20 ولت با جریان 5 امپر) بده احتیاج دارم. .حالا فک میکنید امپلی فایر rf برای این کار مناسبه؟؟
      دانشگاه های اونور دارن رو 4.5 گیگاهرتز با توان 3 کیلو وات کار میکنن من تو 30 مگاهرتزش موندم. :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed6607
        سلام به همگی من در زمینه انتقال برق بیسیم تحقیقات میکنم .در همین زمینه من به یک منبع تغذیه متناوب با توان بالا یعنی فانکشن ژنراتوری که بتونه 4 یا 5 امپر در ولتاژ خاصی .(به دلیل کم بودن راکتانس سلفی و خازنی (مقاومت دیده شده از دید منبع کوچک)ولتاژش بالا نبودم عیبی نداره ) ولی جریان بالایی مثلا ( 20 ولت با جریان 5 امپر) بده احتیاج دارم. .حالا فک میکنید امپلی فایر rf برای این کار مناسبه؟؟
        دانشگاه های اونور دارن رو 4.5 گیگاهرتز با توان 3 کیلو وات کار میکنن من تو 30 مگاهرتزش موندم. :sad:
        سلام
        برای انجام این کار اگر تو رزونانس باشی سریعتر جواب میگیری(هم فرستنده وهم گیرنده).
        اگر مستقیم بری تو فرکانس 2.45گیگاهرتز بازهم سریعتر جواب میگیری و توان چندکیلو واتی داری(باهزینه کمتر).
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
          سلام
          برای انجام این کار اگر تو رزونانس باشی سریعتر جواب میگیری(هم فرستنده وهم گیرنده).
          اگر مستقیم بری تو فرکانس 2.45گیگاهرتز بازهم سریعتر جواب میگیری و توان چندکیلو واتی داری(باهزینه کمتر).
          بله اساس 99% سیستم های انتقال بر حسب همین رزونانسه که میفرمایید . اما کو تجهیزات.چطور بسازمش؟دوستان میگفتن زیر 1 گیگاهرتز در حد چند وات هم وسایلش اینور گیرنمیاد.البته تو یه مقاله ای خوندم که حتی همونام بعضی قطعاتشونو سفارش میدادن که براشون بسازن .مثلا تو ژاپن دیود شاتکی 4.5 گیگا هرتزی برای یکسو سازی رو سفارش دادبودن.
          اقا یعنی این طرح در حد ملیه اگه کسی میتونه کمک و همکاری کنه سرمایه گزارشو دارم ها :job:

دیدگاه

اگر کارتون چیز دیگریه و فقط از جنریتور میخواهید به عنوان وسیله استفاده کنید نوع سینتی سایزری 4 گیگ تا 100 دی بی و -90 دیبی فکر میکنم در بازار هست! البته اگر دست به جیبتون خوب باشه! وگرنه ساخت همین جنریتور اگر داخلش رو دیده باشید میفهمید که کار هر کسی نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed6607
              بله اساس 99% سیستم های انتقال بر حسب همین رزونانسه که میفرمایید .
              Universe are at Resonance
              کاینات در رزونانس اند.
              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

The universe is at resonance

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X