اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ترانس پالس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ترانس پالس

دوستان سلام.
    من یک مدار باک ساختم که برای درایو ماسفتم از یک اپتوکوپلر استفاده کردم. اما چون جریان نامی خیلی زیاد هستش (40 آمپر) همیشه تو تست بعد از چند لحظه کار ماسفتم میسوزه که فک کنم به خاطره اسپایک باشه... :sad:
    مشکل فعلیم اینه که با سوختن ماسفت (اتصال درین و سورس)، تغذیه اپتوکوپلر هم میسوزه چون خروجی اپتو مستقیم به سورس (که زمین نیست و ولتاژ داره) متصل شده.
    حالا میخام به جای اپتو و یا بعد از اپتو یک ترانس پالس بذارم. فرکانس پالس سوئیچ متغیر و حداکثر 140 کیلو هرتزه.
    چجوری باید ترانس پالس بسازم؟ تعداد دور و هسته رو چی باید انتخاب کنم تا این فرکانسو رد کنه؟
    When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us.

- Alexander Graham Bell

پاسخ : ساخت ترانس پالس

با سلام
    اپتوهای معمولی هم سرعتشون پائینه و هم جریاندهی شون کمه. اگه حتما میخواین از اپتو استفاده کنین، باید از اپتو های مخصوص اینکار مثل HCPL316 استفاده کنین. ترانس پالس با قیمت ارزون و آماده توی بازار هست. هسته فریت و نسبت معمولا 1 به 1.
    اگه ایزولاسیون فرمان و قدرت مهم نیست، آیسی های درایور مثل IR2104, IR2110, IR2113, TC4420 و غیره از این دست قابل استفاده هست.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

بی خیال ترانس شو به خصوص با این فرکانس زیادی که داری.
      آرایش باک رو طوری تغییر بده که سورس ماسفت وصل شه به زمین یا از آی سی های درایور High side استفاده کن. قبل از درایور گیت هم از اپتو 6n137 که خیلی سریع هست استفاده کن. بعد اینکه برای این اسپایک هم که گفتی یه فکری بکن. مثلا از اسنابر استفاده کن.

دیدگاه

تشکر میکنم از پاسخ دوستان اما هنوز جواب سوالم رو نگرفتم و نمیدونم چجوری باید یک ترانس پالس ساخت؟ :sad:
        هسته و تعداد دور باید چگونه انتخاب شوند؟
        When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us.

- Alexander Graham Bell

دیدگاه

سلام :biggrin: اینجارو بخونید شاید مفید باشه براتون توضیحات خوبی گفته :mrgreen:
          http://wiki.4hv.org/index.php/Gate_drive_transformer
          یکی از دوستان انجمن میگفت طراحیش مثل فوروارده :smile:
          [hr]
          سرچ کنید How to make a gate driver transformer
          یا How to design a gate driver transformer
          و Gate driver transformer design
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

ترانس پالس یک به یک 10mH

ترانس پالس یک به مثبت ریز 30mH

دیدگاه

لطفا صبر کنید...