اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سلف مناسب برای 2 نوع اینورتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلف مناسب برای 2 نوع اینورتر

با سلام خدمت دوستان عزیز، دو سوال در مورد انتخاب نوع هسته سلف در اینورترها دارم.

1-آیا استفاده از سلف با هسته توروئید برای سلف دی سی (مابین طبقات یکسو ساز و اینورتر) در اینورتر منبع جریان درست است یا نه؟

2-آیا استفاده از سلف با هسته توروئید در اینورتر منبع ولتاژ، در قسمت فبلتر پایین گذر(LC LPF) خروجی درست است؟

در هر دو سوال فوق منظور من مشکل اشباع شدن سلف است.

پاسخ : سلف مناسب برای 2 نوع اینورتر

سلام
    برای سلف بعداز خروجی یکسوساز باید سلف با گپ قرار داده بشه که در تورویید امکانش نیست.(اشباع میشه)
    برای فیلتر خروجی توریید مناسبه.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
      برای فیلتر خروجی توریید مناسبه.
      خیلی ممنون از پاسختون. در مورد سلف فیلتر خروجی صفحه 48 این فایل رو مطالعه کنید.
      http://simaafarin.com/Downloads/Pure...%20Project.pdf

دیدگاه

سلام
        با توجه به اینکه خروجی اینورتر ac میباشد لزومی برای قرار دادن گپ نیست،بلکه محاسبه درست تعداد دور لازمه تا هسته به اشباع نرود.همچنین شکل هسته هم مهم نیست.ولی وجود مقدار کمی گپ از اشباع شدن هسته در مواقعی که احتمال وجود جریان dc باشد،از اشباع شدن هسته جلوگیری میکند.
        ضمنا در مقاله فوق مقدار L و C فیلتر خروجی بدون توجه به توان خروجی و جریان مورد استفاده انتخاب شده.(در توانهای پایین مقدار خازن بسیار کم و مقدار سلف بیشتر انتخاب میشود).
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ebismps نمایش پست ها
          سلام
          با توجه به اینکه خروجی اینورتر ac میباشد لزومی برای قرار دادن گپ نیست،بلکه محاسبه درست تعداد دور لازمه تا هسته به اشباع نرود.همچنین شکل هسته هم مهم نیست.ولی وجود مقدار کمی گپ از اشباع شدن هسته در مواقعی که احتمال وجود جریان dc باشد،از اشباع شدن هسته جلوگیری میکند.
          ضمنا در مقاله فوق مقدار L و C فیلتر خروجی بدون توجه به توان خروجی و جریان مورد استفاده انتخاب شده.(در توانهای پایین مقدار خازن بسیار کم و مقدار سلف بیشتر انتخاب میشود).
          درود!
          دلیلش چیه که هرچه توان پایینتر باشه مقدار سلف بیشتر و خازن کمتر میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X