اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی تریاک روسی ۱۶۰ آمپری با اپتوتریاک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی تریاک روسی ۱۶۰ آمپری با اپتوتریاک

خروجی اپتوتریاک رو به یه دونه bta16 وصل کردم و بعد به تریاک روسی، بین پایهآ‌ی گیت و A2 هم یه مقاومت ۱۰ واتی حدود ۱۵۰ اهم گذاشتم خیلی خوب روشن شد.
    مقاومت رو هم کم کردم تا ۲۲ اهم باز هم بدون هیچ مشکلی روشن شد ( البته با یه لامپ تستش کردم)

ولی چشت روز بد نبینه! رفتم به مصرف کننده اصلی که وصلش کردم ( مصرف کننده ۵۰ آمپری)گیت حدود ۱.۲ آمپر جریان میکشید که مقاومت ۱۵۰ اهمی در حال ترکیدن بود، و منم نفهمیدم چرا؟ یعنی جریان A1 , A2آ‌ بر روی جریان گیت هم تاثیر میزاره؟

هیچی دیگه الآن موندم اینو چیکارکنم.
    البته TCA785 رو هم یه نگا انداختم ولی هنوز چیزی ازش دستگیرم نشده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spart
      البته TCA785 رو هم یه نگا انداختم ولی هنوز چیزی ازش دستگیرم نشده!
      دوست عزیز، گیت تریاک شما جریان زیادی میکشه و چون توی همچین مداری، فرمان بطور دائم روی گیت هست، دائما هم توان تلف میشه و تو لید حرارت میکنه. اگه فرمان رو شما بصورت یه پالس سوزنی تولید کنین و در ابتدای نیم سیکل بهش بدین، برایند تلفات شما میشه شاید کمتر از 0.01 تلفات فعلی و قطعه بدون مشکل کار میکنه.

حالا یا با مدار دیمر و یا با 785. توی دیتا شیت زیمنس این آیسی، از صفحه 13 به بعد،مدارهایی هست که بکار شما میاد و میتونین ازش استفاده کنین. البته شاید نیاز به تغییرات جزیی مثل تقویت جریان داشته باشه.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

دوستان در نطر داشته باشید که در بار های سلفی وجود مدار اسنابر چقدر مهمه...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...