اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت cnc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت cnc

سلام به همگی
    تو کارخونه ای که کار می کنم به دستگاهی نیاز هست که بتونه گسگت (واشر) در شکل های دایره،مربع و بیضی برش بده
    با توجه به صورت مسئله چیزی شبیه cnc باید کار بکنه و میخوام یه خورده پیشرفته تر بشه تا بتونه شکل های ساده ای که در محیط cad کشیده میشه برش بده حالا چند سوال دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید
    1- برای دقت 0.1 میلیمتر نیازی به درایو microstep هست یا با استپ موتور با دقت بالا میشه این کار انجام داد
    2- نرم افزاری وجود داره که بتونه یکی از پسوند های محیط cad بخونه و تبدیل به کدی کنه که بتونم به میکروکنترلر ارسال کنم
    3- لیزری سراغ دارید که بتونه گسگت با ضخامت حداکثر 5mm برش بده
    بازم ممنون

پاسخ : ساخت cnc

کسی اطلاعات در مورد cnc نداره

دیدگاه

با استفاده از جستجوی انجمن عبارت CNC رو با گوگل سرچ کنید مطالب جالبی برای ساخت دستگاه CNC بوده قبلا
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad-movahediyan
        1- برای دقت 0.1 میلیمتر نیازی به درایو microstep هست یا با استپ موتور با دقت بالا میشه این کار انجام داد
        2- نرم افزاری وجود داره که بتونه یکی از پسوند های محیط cad بخونه و تبدیل به کدی کنه که بتونم به میکروکنترلر ارسال کنم
        3- لیزری سراغ دارید که بتونه گسگت با ضخامت حداکثر 5mm برش بده
        بازم ممنون
        1- بستگی داره مکانیزم دورانی به خطی چی باشه ؟ اگر از پیچ یا بالاسکرو استفاده بکنید که با توجه به گام بالاسرو ها که دیگه حداکثر 4 میلی متر میشه اگر استپ موتور شما تا 200 تا استپ در هر دور بده میزان حرکت خطی شما در ازای هر استپ به عبارت دیگر دقت این سیستم 4/200 که میشه 0.02 میلیمتر . پس به میکرو استپ نیاز نیست

2-اولا میکرو با منطق بولی کار میکنه یعنی صفر و یک . در عالم CNC شما باید به فکر تبدیل آبجکت ها به جی کد GCODE باشین . برای این نیاز هم همه نرم افزار های طراحی صنعتی یا مستقیما یا توسط نرم افزار های کمکی ( پلاگین ها و .... ) هر فرمتی رو به هر فرمت دیگه تبدیل میکنن.

3- خیلی راحت یکم ماده مورد نظر رو برمیدارید میرید به برش لیزر ها روش برش های آزمایشی بزنه معلوم میشه .

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X