اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پارامتر جریان اینورتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پارامتر جریان اینورتر

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
    سلام
    من سوالشون رو درست متوجه نشدم ولی تا جایی که فهمیدم شما باید پلاک موتور رو کامل بخونی دو جریان و ولتاژ نامی و فرکانس نامی رو یادداشت کنید و تویه تنظیمات اینورتر وارد کنید بعد بعضی یا به عبارتی بیشتر اینورتر ها یه اتوتیون دارند که مشخصات دیگه موتور و با. متصل به موتور مثل لختی روتور و بار و خودالقایی سیمپیچها و ... رو بدست میاره تا کنترلر هایه داخلی رو بهتر تنظیم کنه بعضی از اینورتر ها این مقادیر رو نشون میدن ولی بیشترشون نشون نمیدن در کل اینورتر نمیتونه خودش جریان و توان نامی موتور رو بدست بیاره و باید طبق پلاک موتور وارد بشه وگر نه ممکنه یا موتور بسوزه یا از تمام طرفیات موتور استفاده نشه

سعی کنید تویه تنظیمات حداقل فرکان سرو 10٪ تنظیم کنید که موتور به دلیل سرعت پایین و عدم خنک سازی نسوزه اگر نیاز دارید اینو تر با فرکانس خیلی کم کارکنه بهتره به جایه پرو انه موتور از یه فن خنک کن مناسب استفاده بشه و فرکانس رو از 150٪ درصد موتور بالاتر نبرید چون به قسمت هایه مکانیکی موتور مثل بالبرینگ ها آسیب میزنه و زود خراب میشن
    بهتر هست در استفاده از اینورتر در صورت وجود سنسور دما (ptc ,pt100,...) داخل موتور به اینورتر متصل بشن تا از سوختن موتور اجتناب بشه
    سلام
    در مورد سوالم، فکر کنم واضح باشه. چه رابطه ای بین جریان موتور، جریان اینورتر و ترمیک ( برای قطع ، و مشاهده تریپ) وجود داره، آیا استانداردی وجود داره؟
    در مورد خنک سازی خود موتورها ترمیک حرارتی دارند
    منم می خواستم بدونم در قسمت offline auto tuning function اینورتر طبق گفته دوستمون dadash anish آیا جریانی set میشه یا نه؟
    در ضمن در این نوع اینورتری که ما استفاده می کنیم ( mitsubishi) مقدار R و X نشون داده نمیشه :nerd: :read:

دیدگاه

پاسخ : پارامتر جریان اینورتر

سلام
      فکرمیکنم منظورشون مقدار دمای موتور با توجه به جریان موتور و اینورتر باشه.
      یک نکته که باید در نظر داشت اینه که هر قدر فرکانس Career اینورتر بالا باشه ،دمای موتور هم بیشتره.
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X