اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد خازن های پالس پاور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد خازن های پالس پاور

با عرض سلام خدمت همه دوستان و اساتید

برای یک پروژه احتیاج به یک خازن پالس پاور دارم که توی ولتاژ 12 کیلوولت جریان حدودی 100 کیلوآمپر رو در 100 نانو ثانیه تخلیه میکنه
    کلا در مورد نحوه تهیه این مدل خازنها اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

پاسخ : راهنمایی در مورد خازن های پالس پاور

سلام
    این چنین خازنهایی فقط تو قسمت تغذیه رادارهای لامپی پیدا میشه وبرای ایران تحریمه.والبته گرون قیمت.
    درضمن تکرار پذیری پالس در هر ثانیه چندبار انجام میشه.وظرفیت خازن چقدر باید باشه.
    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

چندتا شرکت هم توی ایران میزنن که قبلا خط تولید داشتند ولی الان سفارشی کار میکنن و خیلی هم گرون میشه
      خازن هاشون هم معمولا 20 کیلو ولت به بالا هستند
      دنبال سری موازی کردن چندتا ولتاژ پایین ولی جریان پالسی بالا هستم. تحمل جریان و اندوکتانس پایینش برام خیلی مهمه
      ظریفیتی که میخوام در حد 5 میکرو فاراد هست که البته میان با موازی کردن ظرفیت رو بالا میبرن
      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

علاوه بر اندوکتانس پایین بایدesr هم خیلی پایین باشه تا افت ولتاژ داخل خازن کم باشه که تلفات داخلی پایین بیاد.
        تکرارپالس 100نانوثانیه ای در هرثانیه چندبار انجام میشه؟
        کدوم شرکتها این نوع خازنهارو تو ایران تولید میکنن وبا چه قیمتی؟
        درضمن پروژه صنعتیه یا ازمایشگاهی؟
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X