اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محدود کردن جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محدود کردن جریان

نوشته اصلی توسط hamed6607
    سلام
    میتونید از دیمر استفاده کنید
    ممنون از دیمر هم نمیتونم استفاده کنم چون زاویه تریگرش باعث میشه نتونم پیک کامل رو داشته باشم و من ولتاژ قله یعنی 310 ولت برق شهر رو لازم دارم
    و این باعث میشه هم جریانم خیلی کم بشه هم ولتاژم به اون حدی که میخوام نرسه

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز میشه بگی اینقدر خازن رو برا چی می خوای شارژ کنی؟ :smile:
      برای اینکه پیک جریانت رو لیمیت کنی می تونی از اندکتانس استفاده کنی چون میزنه تو سر پیک جریان تاخیر چشمگیری هم توی زمان شارژ نمی زاره.
      همچنین می تونی از توپولوژی dc reactor استفاده کنی که یه پل و اندکتانس هستش اونم بشدت پیک جریان رو لیمیت میکنه تاخیرش هم قابل قبوله....
      حالا بگو اینقدر خازن رو برای چی شارژ می کنی

با 240 ژول انرژی یه وقت شوخی نکنی
      هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
      بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

حکایت شده بود قدیما یه مقاومت سری می کردند بعد یه رله مقاومتو جامپ می کرد(حتما تایمر داشت :agree تلفات نباشه -مقاومته سر جاشه اما رله می تونه با یه قطعه الکترونیکی عوض شه مثل فت یا ای جی بیتی یا .... درایو و تایمبندی حتما یه راهی پیدا می کنی :agree:
        یا اینکه یکم خشن تر اصولا یه سلف اثر جریانو در اطراف خودش به میدان تبدیل و دوباره پس میده زمان وصل ناگهانی سلف می تونه این لحظه بینهایتو به میدان ایی اطراف خودش تبدیل کنه(خازن با تغییرات ولتاژ مخالفه سلف با تغییرات اب و هوا :biggrin: (جریان)مخالفه) البته محاسباتش رو می تونی از اینترنت بگیری یا از تغذیه کامپیوتر های میزی (پاور ) کمک بگیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
          سلام
          دوست عزیز میشه بگی اینقدر خازن رو برا چی می خوای شارژ کنی؟ :smile:
          برای اینکه پیک جریانت رو لیمیت کنی می تونی از اندکتانس استفاده کنی چون میزنه تو سر پیک جریان تاخیر چشمگیری هم توی زمان شارژ نمی زاره.
          همچنین می تونی از توپولوژی dc reactor استفاده کنی که یه پل و اندکتانس هستش اونم بشدت پیک جریان رو لیمیت میکنه تاخیرش هم قابل قبوله....
          حالا بگو اینقدر خازن رو برای چی شارژ می کنی

با 240 ژول انرژی یه وقت شوخی نکنی
          ممنون از راهنماییتون
          مقدار سلف چقدر باشه خوبه ؟ بعید میدونم این سلف معمولی ها بتونن جواب بدن فکر کنم خودم باید بپیچم درسته ؟
          و اینکه اگر خودم بخوام بپیچم هسته بزارم یا نه ؟ هسته فرید هم فکر میکنم جواب نمیده چون فرکانسم 50 هستش
          و دیگه اینکه بعد از اینکه دی سی کردم سلف بزارم یا قبلش؟
          خازن ها هم 240 نیست اون یه چیزه حدودی بود خیلی بیشتر از این هستش هم ولتاژم بالاتره هم خازنم حدودا 500 ژول میشه :biggrin:
          این برای لامپ زنون هستش قرار نیست کاره خطرناکی انجام بدن
          ولی وقتی اشتباهی اتصال کوتاه میشن یه رب گوشم سوت میکشه اینقد صداش زیاده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ssmqqmss
            حکایت شده بود قدیما یه مقاومت سری می کردند بعد یه رله مقاومتو جامپ می کرد(حتما تایمر داشت :agree تلفات نباشه -مقاومته سر جاشه اما رله می تونه با یه قطعه الکترونیکی عوض شه مثل فت یا ای جی بیتی یا .... درایو و تایمبندی حتما یه راهی پیدا می کنی :agree:
            یا اینکه یکم خشن تر اصولا یه سلف اثر جریانو در اطراف خودش به میدان تبدیل و دوباره پس میده زمان وصل ناگهانی سلف می تونه این لحظه بینهایتو به میدان ایی اطراف خودش تبدیل کنه(خازن با تغییرات ولتاژ مخالفه سلف با تغییرات اب و هوا :biggrin: (جریان)مخالفه) البته محاسباتش رو می تونی از اینترنت بگیری یا از تغذیه کامپیوتر های میزی (پاور ) کمک بگیری
            ممنونم از راهنماییتون
            سلف رو حتما امتحان میکنم
            ولی مقاومت رو بعید میدونم جواب کارم رو بده چون باید مقاومت خیلی قوی بزارم
            اگه مقدار کم بزارم احتمال زیاد قبل از اینکه داغ کنه میسوزه اگر هم زیادش کنم سرعتم رو خیلی کم میکنه چون میخوام 5تا 10 میلی فاراد 390 ولت شارژ بشه که بعید میدونم مقاومت بتونه سریع این کار رو بکنه
            اگه سلف جواب نده دیگه فکر کنم همین یه راه میمونه

دیدگاه

چرا از فیوز تاخیری (کندکار) استفاده نمیکنی. طبق گفته خودتون تا زمان شارژ خازن جریان زیاد کشیده میشه . میتونید از این نوع فیوزا استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
                چرا از فیوز تاخیری (کندکار) استفاده نمیکنی. طبق گفته خودتون تا زمان شارژ خازن جریان زیاد کشیده میشه . میتونید از این نوع فیوزا استفاده کنید
                سلام ممنونم
                ولی مشکل من فیوز دستگاه نیست مشکل فیوز ساختمان هستش که میپره دستگاه قرار نیست یه جا ثابت باشه
                و در جاهای مختلف مورد استفاده قرار میگیره

دیدگاه

دوست عزیز، دستگاه شما چه مقدار جریان رو در چه مدت زمانی نیاز داره؟؟
                  *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
                    دوست عزیز، دستگاه شما چه مقدار جریان رو در چه مدت زمانی نیاز داره؟؟
                    ممنون
                    3 امپر یک سره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash068
                      ممنون
                      3 امپر یک سره
                      بسیار خب..
                      2 عدد مقاومت 2 اهم و 10W رو با هم موازی کنید و در مسیر عبور این جریان قرار بدید. (در حالت DC)
                      اگر جریانتون AC هست، می تونید از 1 عدد مقاومت 1 اهم و 10W استفاده کنید. (توان تلفاتی در حالت AC، نصف توان تلفاتی در حالت DC است.)

در هر دو حالت مذکور، توان تلف شده روی هر مقاومت در حدود 4.5W خواهد بود و با توجه به توان مقاومت ها، نیاز به خنک کننده نخواهید داشت.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : محدود کردن جریان

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
                        بسیار خب..
                        2 عدد مقاومت 2 اهم و 10W رو با هم موازی کنید و در مسیر عبور این جریان قرار بدید. (در حالت DC)
                        اگر جریانتون AC هست، می تونید از 1 عدد مقاومت 1 اهم و 10W استفاده کنید. (توان تلفاتی در حالت AC، نصف توان تلفاتی در حالت DC است.)

در هر دو حالت مذکور، توان تلف شده روی هر مقاومت در حدود 4.5W خواهد بود و با توجه به توان مقاومت ها، نیاز به خنک کننده نخواهید داشت.
                        ولی یه مشکلی هست اینجا من این کار رو انجام داده بودم و خوب هم هست تقریبا ولی زمانی که هر بار خازن ها میخوان شارژ بشن لحظه اول خیلی جریان بالاست و نور لامپ ها قشنگ یه لحظه افت میکنه و این کار وقتی قراره 5 بار در ثانیه تکرار اصلا حالت درستی نیست دقیقا مثل زمانی که کولر یا موتورالکتریکی قوی رو روشن میکنم و لجظه استارت خیلی جریان میشن این هم همون کار رو میکنه ولی 4-5 بار در ثانیه
                        این قضیه یه راه حل داره ولی نمیدونم چی هست و اینقدر ها هم دردسر نداره
                        سلف رو هم امتحان کردم سیم 1 میل رو تقریبا 100 دور پیچیدم ولی هیچ فرقی نداره و هیج کاری نمیکنه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : محدود کردن جریان

نوشته اصلی توسط arash068
                          ولی یه مشکلی هست اینجا من این کار رو انجام داده بودم و خوب هم هست تقریبا ولی زمانی که هر بار خازن ها میخوان شارژ بشن لحظه اول خیلی جریان بالاست و نور لامپ ها قشنگ یه لحظه افت میکنه و این کار وقتی قراره 5 بار در ثانیه تکرار اصلا حالت درستی نیست دقیقا مثل زمانی که کولر یا موتورالکتریکی قوی رو روشن میکنم و لجظه استارت خیلی جریان میشن این هم همون کار رو میکنه ولی 4-5 بار در ثانیه
                          سلف رو هم امتحان کردم سیم 1 میل رو تقریبا 100 دور پیچیدم ولی هیچ فرقی نداره و هیج کاری نمیکنه
                          نظر شخصی بنده اینه که شما با این همه محدودیتی که گذاشتید، تقریباً هیچ راه حل ارزون قیمتی که نظر شما رو جلب کنه وجود نداره!

تمام راهکارهایی که به ذهن من می رسه شامل موارد زیر هست :
                          *استفاده از سافت استارتر. (برای محدود کردن ماکزیمم جریان ورودی به بار، گران قیمت)
                          *استفاده از تغذیه ی جداگانه برای شارژ خازن. (مدار هایی مانند چاپر های افزاینده، مدارات تغذیه ی سوییچینگ، اینورتر و ...)
                          *استفاده از چندین خازن که به صورت ترتیبی شارژ و دشارژ بشوند. (مثلاً استفاده از 5 عدد خازن، به منظور افزایش زمان شارژ و در نتیجه کاهش جریان شارژ، هر خازن 1 بار در هر ثانیه شارژ و دشارژ می شود)
                          *جدا نمودن مدار شارژ خازن از مدار تغذیه ی دستگاه به منظور کنترل توان مصرفی خازن به کمک برش سیگنال (دیمر، خازن در طی چندین سیکل به ولتاژ ماکزیمم می رسد و شارژ می شود، ماکزیمم توان برای دستگاه موجود است)

اگر امکان داره دقیقاً بفرمایید که قصد انجام چه کاری رو دارید؟؟ شاید راه کار های مناسب تری برای کارتون پیدا بشه!!

دیدگاه

دوباره با یک زبان و روش دیگر :angry:
                            لحظه اول شما با جریان خیلی زیادی سر کار دارید خازن رو بیخیال
                            فکر کنید اتصال کوتاه واسه چند میلی ثانیه باید جریان ماکزیمم دیودتان را برای چند تایم از نمودار مشخصه دیود بدست اورید مثلا 100 امپر در 45 درجه دمای محیط برای 1 میلی ثانیه و حداقل خاموشی 50 میلی ثانیه مثالی از نوع سیکل جریان ماکزیمم دیود و پایداری ان. پس زمان شروع باید مقاومتی پر وات می تونی از مقاومت ntc 4 اهمی استفاده کنید جالبه بایستی داغ کنه تا اهمش پایین بیاد بهتره از مقاومت 10 اهمی
                            پر وات (سیم نیکل بخاری برقی مغزیش هم ازخود سفالش یا از چینی )موازی با این مقاومت دست ساز یه رله موازی کن که بعد یه زمان کوتاه مقاومت ر و اتصال کوتاه کنه که دیگه تلفات ندی
                            فرکانس بار شما 5 هرتز ه شارژ دشارژ بایستی ببینید زمان دشارژ و شارژ چقدر اختلاف دارند مثال از 310 ولت شارژ و 150 ولت دشارژ تا خط ریپل مشخص شه هر چقدر خط ریپل به از سیکل مثبتی ایی به ماکزیمم سیکل مثبت بعدی نزدیک جریان کمی از دیود ها کشیده می شود و اگر خط ریپل رو به پایین باشد جریان بیشتر می شود در زمان های کوتاه خازنی با این ظرفیت به این راحتی فول دشارژ نمی شود بهتره با اسکوپ شکل کاری ریپل و سیکل هارو ببینید بعد از ثبت مقادیر می تونید دیودهارو مشخص کنید چه نوعی باشند(منظور از دیدن اسکوپ محاسبات امپدانس وخازن ) فرمول ها الکترونیک صنعتی یکسو سازها یا می تونی از اساتید همین سایت کمک بگیری

دیدگاه

با توجه به شماتیک مدارتون و ظرفیت بالای خازن جریان زیادی از مدار کشیده خواهد شد و برای اینکه نور لامپتون کم نشه شما نمیتونید با مقاومت یا هر روشی این جریانو کم کنید چون اصولا مدارتون نیاز داره به این مقدار جریان. بنابراین یا باید جریان مصرفی رو کم کنید(مصرف کننده) یا از فیوز قویتری استفاده کنید

دیدگاه

سلام
                                یه راهشم اینه که یه مقدار از این جریان لحظه ای از جای دیگه تامین بشه مثلا شما نصف این خازن هایی که داری به مدارت خازن اضافه کن به طوری که دایم در حال شارژ باشن و خازن های اصلی در زمان شارژ به این ها وصل شن و در زمان دشارژ از هم جدا هستند اینطوری به نحوی مقداری از پیک جریان لحظه ای رو خازن هایی که اضاف کردی متحمل میشه. البته مدارت یکم بزرگتر میشه و احتیاج به کنترل هم داره اما به نظرم شدنیه
                                پاینده باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X