اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی تست کارکردن ولم اینورتر جوش؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونگی تست کارکردن ولم اینورتر جوش؟؟؟

با سلام خدمت تمامی اساتید. :biggrin: من یه اینورتر جوش بورایs300دارم .این اینورتر دو ولومه هستش ولم اول واسه جریانه و ولم دوم واسه قوس نوشته... ولی ولم قوس رو هرچه بالا پایین میکنم مثل اینکه کار نمیکنه. اول از کجا باید فهمید که این ولمه دکوری یا نه وهرکی در مورد این اینورتر اطلاعاتی داره اعلام کند با تشکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :agree:

پاسخ : چگونگی تست کارکردن ولم اینورتر جوش؟؟؟

با سلام
    ولوم دوم احتمال دارد که در مورد بعضی از الکترودها مانند 6010 و یا 7018 کیفیت جوش را بهتر بکند ....

دیدگاه

درود بر شما

شما ولوم ارک فورس (ARC FORCE) رو میفرمائید
      نه فرمالیته نیست این ولوم خیلی ساده بگم تعیین کننده افت ولتاژ زمان قوس هست که فکر نکنم تفاوتش به چشم من و شما حین کار بیاد

باید جوشکار حرفه ایی دوره دیده باشیم تا بدونیم این ولوم در کدوم مدل جوش بکار میاد و گرنه برای کار امثال ما زیاد فرقی نداره
      هر جا که راحتتر جوش کنه تنظیم میکنیم

نمیگم تحقیق نکنید دنبالش باشید و چیزی فراتر اموختید بما هم بگید
      ارادتمند
      من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahmangholami
        با سلام خدمت تمامی اساتید. :biggrin: من یه اینورتر جوش بورایs300دارم .این اینورتر دو ولومه هستش ولم اول واسه جریانه و ولم دوم واسه قوس نوشته... ولی ولم قوس رو هرچه بالا پایین میکنم مثل اینکه کار نمیکنه. اول از کجا باید فهمید که این ولمه دکوری یا نه وهرکی در مورد این اینورتر اطلاعاتی داره اعلام کند با تشکر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :agree:
        نه دکوری نیست همونطور که دوستمون AliEbi1 فرمودن کار خاصی رو انجام میده ، اگه در مورد سالم بودنش شک دارین با مولتی متر چک کنین ببینین آیا تغییر مقاومت داره یا نه ( در صورت چرخوندن )
        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
        [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X